bakirisjob Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Γεια σας, έχω κάνει φορμάτ σε windows10. Έχω δύο οθόνες. Όταν συνδέω τον υπολογιστη με vga με την πρώτη οθόνη παίζει κανονικά. Επίσης όταν συνδέω τον υπολογιστή με HDMI με τη δεύτερη οθόνη παιζει και εκείνη μια χαρά. Όταν όμως τις συνδέσω και τις δυο ταυτόχρονα (και vga και HDMI) παίζει μόνο η δεύτερη οθόνη που συνέεται με HDMI. Ευχαριστώ.
bakirisjob Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ, οταν συνδέσω και τις δυο οθόνες δεν εντοπίζει καθόλου την συνδεδεμένη με vga. Στις ρυθμίσεις -> Οθόνη -> Πολλές οθόνες -> Εντοπισμός μου βγάζει ότι Δεν ανιχνεύτηκε άλλη οθόνη(εξακολουθεί να εντοπίζει μόνο τη συνδεση μέσω HDMI). Ευχαριστώ.
nickol-us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Χρησιμοποιείς κάρτα ή ενσωματωμένα γραφικά; Μήπως δεν είναι φτιαγμένο στο σύστημα για να δείχνει ταυτόχρονα σε δύο; Για δώσε στοιχεία συστήματος(cpu,mobo/gpu) και προσδιόρισε ποιές θύρες χρησιμοποιείς 1
triplex1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, bakirisjob είπε Ευχαριστώ, οταν συνδέσω και τις δυο οθόνες δεν εντοπίζει καθόλου την συνδεδεμένη με vga. Στις ρυθμίσεις -> Οθόνη -> Πολλές οθόνες -> Εντοπισμός μου βγάζει ότι Δεν ανιχνεύτηκε άλλη οθόνη(εξακολουθεί να εντοπίζει μόνο τη συνδεση μέσω HDMI). Ευχαριστώ. εφ'οσον συνδεσες δωσε και μια επανεκκινηση το συστημα σου , δεν σε βρηκε την 2η
bakirisjob Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, nickol-us είπε Χρησιμοποιείς κάρτα ή ενσωματωμένα γραφικά; Μήπως δεν είναι φτιαγμένο στο σύστημα για να δείχνει ταυτόχρονα σε δύο; Για δώσε στοιχεία συστήματος(cpu,mobo/gpu) και προσδιόρισε ποιές θύρες χρησιμοποιείς ενσωματωμένα γραφικά. Το pc πρν το φορματ έδειχνε κανονικά και από HDMI και από VGA ταυτόχρονα. Δεν άλλαξα υλικό, ωστόσο σας στέλνω τα χαρακτηριστικά: Lenovo 3102 M16KT49A Intel Pentium G4600 3,6Ghz. Ευχαριστώ. 4 ώρες πριν, triplex1 είπε εφ'οσον συνδεσες δωσε και μια επανεκκινηση το συστημα σου , δεν σε βρηκε την 2η όχι, το έχω κάνει αρκετές φορές εμφανίζει μόνο την οθόνη που συνδέω με hdmi και δεν εντοπίζει καμία άλλη. Ευχαριστώ,
nickol-us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, bakirisjob είπε ενσωματωμένα γραφικά. Το pc πρν το φορματ έδειχνε κανονικά και από HDMI και από VGA ταυτόχρονα. Δεν άλλαξα υλικό, ωστόσο σας στέλνω τα χαρακτηριστικά: Lenovo 3102 M16KT49A Intel Pentium G4600 3,6Ghz. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;; Drivers, ίσως έχεις βάλει λάθος ή αυτοί που σου έβαλαν τα windows είναι generic και δεν κάνουν αυτό που θες πέρα από μια βασική προβολή. Αν έχεις cd ή με το μοντέλο στο site της εταιρίας
bakirisjob Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, nickol-us είπε Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;; Drivers, ίσως έχεις βάλει λάθος ή αυτοί που σου έβαλαν τα windows είναι generic και δεν κάνουν αυτό που θες πέρα από μια βασική προβολή. Αν έχεις cd ή με το μοντέλο στο site της εταιρίας Μπορείτε να βοηθήσετε με τους drivers; δεν έχω cd. Υπάρχει λογισμικό που να κάνει τη δουλειά αυτή; ή όλα αυτα τα προγράμματα που εντοπίζουν τις ελλείψεις στους drivers είναι όλα επι πληρωμή; Ευχαριστώ.
nickol-us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, bakirisjob είπε Μπορείτε να βοηθήσετε με τους drivers; δεν έχω cd. Υπάρχει λογισμικό που να κάνει τη δουλειά αυτή; ή όλα αυτα τα προγράμματα που εντοπίζουν τις ελλείψεις στους drivers είναι όλα επι πληρωμή; Ευχαριστώ. Μακρυά από αυτά τα προγράμματα καθώς σε γεμίζουν ιούς ή στην καλύτερη bloatware και διαφημίσεις. Δεν είχε κάποιο συνοδευτικό το pc; Μήπως έχει εκεί κάποια αναφορά σε λινκ για να βρεις τους drivers; Αν όχι, κατέβασε το hwinfo ή όποιο άλλο πρόγραμμα εμπιστεύεσαι και βρες τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου και δώστα μας. Πιστεύω με τον κωδικό του pc ή της mobo θα μας οδηγήσει στο site της εταιρίας με τους drivers.
TopCLR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Είτε το Lenovo System Update θα σε βοηθήσει, είτε στην σελίδα υποστήριξης της Lenovo όπου θα χρειαστείς τον σειριακό αριθμό της συσκευής σου.
bakirisjob Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μακρυά από αυτά τα προγράμματα καθώς σε γεμίζουν ιούς ή στην καλύτερη bloatware και διαφημίσεις. Δεν είχε κάποιο συνοδευτικό το pc; Μήπως έχει εκεί κάποια αναφορά σε λινκ για να βρεις τους drivers; Αν όχι, κατέβασε το hwinfo ή όποιο άλλο πρόγραμμα εμπιστεύεσαι και βρες τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου και δώστα μας. Πιστεύω με τον κωδικό του pc ή της mobo θα μας οδηγήσει στο site της εταιρίας με τους drivers. Ευχαριστώ πολύ. Στον υπολογιστή θα έχω πρόσβαση την ερχόμενη Τρίτη, οπότε θα σας στείλω αν μπορείτε να βοηθήετε. Σας ευχαριστώ.
bakirisjob Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Στις 4/11/2022 στις 11:30 ΜΜ, bakirisjob είπε Ευχαριστώ πολύ. Στον υπολογιστή θα έχω πρόσβαση την ερχόμενη Τρίτη, οπότε θα σας στείλω αν μπορείτε να βοηθήετε. Σας ευχαριστώ. Καλησπέρα σας, Μου έβγαλε τα παρακάτω αν μπορείτε να βοηθήσετε με τους drivers. Ευχαριστώ.
Kthulhou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/desktops-and-all-in-ones/v-series-desktops-and-aio/v520/10nl/downloads/automatic-driver-update βάλε όμως κ το σειριακό σου πάνω αριστερά στο site της Lenovo, να έιναι 100% το μηχάνημά σου 1
bakirisjob Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Στις 8/11/2022 στις 3:07 ΜΜ, Kthulhou είπε https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/desktops-and-all-in-ones/v-series-desktops-and-aio/v520/10nl/downloads/automatic-driver-update βάλε όμως κ το σειριακό σου πάνω αριστερά στο site της Lenovo, να έιναι 100% το μηχάνημά σου Καλημέρα σας, έχω μπει μου λέει ότι όλα είναι updated και μια χαρα. Το μόνο που είδα από την INTEL είναι όταν μου βγάζει την παρακάτω οθόνη και κάνω εγκατάσταση μου βγάζει συνεχώς installation failed και ξανά την ένδειξη install.
kouross Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Απο οτι καταλαβα θες να βλεπεις και στην οθονη υπολογιστη αλλα ταυτοχρονα και σε αλλες 2 οθονες την ιδια εικονα που εχεις απο την οθονη του PC σου?? (DUblicate)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα