stratigos24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 € 2) Την χρήση του κινητού: Browsing, Social media 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 6'' - 6,5'' 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώριση προσώπου για ξεκλέιδωμα αν υπάρχει η επιλογή σε κάποιο με βολεύει. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι (Ναι, οκ, καταλαβαίνω, δεν περιμένω να πάρω επίπεδα Iphone απλά να μην είναι χάλια. Πχ του Redmi note 11 που είδα Review τις κάμερες του ξενέρωσα πολύ γιατί γενικά δε μου άρεσε σαν σκέψη στα 170-180€ που το βρίσκεις) 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι Αλλά θέλω να είναι 5G. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8 ) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Καλό θα ήταν, δεν είναι απαραίτητο κριτήριο 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; 5000mah και ανω εκτός αν κάποιο με λίγο μικρότερη ξέρουμε ότι αποδίδει καλά. 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Ελλάδα και... Θα προτιμούσα να είναι από κάποιο κατάστημα που να δέχεται 2-3 δόσεις με Πιστωτική κάρτα. 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Τί θα προτίνατε σε αυτά τα χρήματα με τα παραπάνω που θα ήθελα να έχει το κινητό σαν χαρακτηριστικά; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από stratigos24
Donalhioy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 2 επιλογές βλέπω.. Nord ce2 lite Realme 9 pro Το realme μπορείς να βρεις κάποιο εκθεσιακό σε Γερμανό public mediamarkt έτσι να το δεις..
stratigos24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Donalhioy είπε 2 επιλογές βλέπω.. Nord ce2 lite Realme 9 pro Το realme μπορείς να βρεις κάποιο εκθεσιακό σε Γερμανό public mediamarkt έτσι να το δεις.. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά θα πάω σε μεταχειρισμένο note 10 pro 6\128 και να θυσιάσω το 5g γιατί συνολικά μου άρεσε πολύ που είδα διάφορα review του με τα χαρακτηριστικά που έχει κλπ.
GATE123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Εάν θυσιάσεις το 5G δες καλύτερα αυτό https://techhut.gr/smartphone01/3077-motorola-xt2135-2-moto-g60-6gb-128gb-dynamic-gray-0840023215124.html?ref=bestprice.gr&__bpgid=MXBgclBxSmtpYTQsMmVQbTchdnVWR1Q= Το κατάστημα κάνει μέχρι 6 δόσεις με κάρτα που θες. 1
Fotia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 5G όπως ειναι η κατάσταση με τα κλειδώματα ,δεν αξίζει. Αν το παρεις από Γερμανό πx θα παιζει Cosmote κλπ καθένας τα δικα του. 1
Donalhioy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Πάντως... Από ότι βλέπω το nord ce 2 5g 8/128 έχει λίγο πολύ ότι θέλεις.. 5g, amoled,nfc,6,43ιντσες, 8ραμ Τσιμπάει ένα 50 εύρω πάνω από μπάτζετ... Αλλά το κατάστημα έχει πληρωμή με πιστωτική.. Και μπορείς να δεις αν βρεις μεταχειρισμένο... 1
stratigos24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Βιαζομουν είναι η αλήθεια και βρήκα άψογο note 10 pro με το κουτί του, μαμά θήκη και μια spigen extra, tempered glass, εγγύηση 1,5 χρόνο ακόμα κλπ στα 140 και πήγα και το πήρα. Μέχρι ώρας πολύ δυνατό, όμορφη οθόνη με λεπτομέρια στην αφή, ταχύτατη φόρτιση, 6/128. Νομίζω πέραν του 5g όλα τα υπόλοιπα που θέλω τα έχει και με το παραπάνω. Ελπίζω και σε βάθος χρόνου να παραμείνει καλό σαν την πρώτη εντύπωση που έχω τώρα. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από stratigos24 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα