Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω διαλέξει αυτή MSI MPG B550 Gaming Plus Motherboard ATX με AMD AM4 Socket | Skroutz.gr
αλλά διάβασα στις κριτικές στο skroutz πως δεν δουλεύουν οι m2 gen 4 κι ας το γράφει κι επίσης θέλει αναβάθμιση bios για να δουλέψει ο 5600 (άρα και με τον 5800x θα έχω θέμα).
Γνωρίζεται αν ισχύουν αυτά; Έχετε καμία άλλη πρόταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, @ngelos είπε

Έχω διαλέξει αυτή MSI MPG B550 Gaming Plus Motherboard ATX με AMD AM4 Socket | Skroutz.gr
αλλά διάβασα στις κριτικές στο skroutz πως δεν δουλεύουν οι m2 gen 4 κι ας το γράφει κι επίσης θέλει αναβάθμιση bios για να δουλέψει ο 5600 (άρα και με τον 5800x θα έχω θέμα).
Γνωρίζεται αν ισχύουν αυτά; Έχετε καμία άλλη πρόταση;

Κάποια περίοδο την πρότεινα κατα κόρον αυτή τη μητρική, πλέον στη τιμή που έχει...μακρυά και αγαπημένοι.

Γενικά οι zen 3 έχουν βγει έπειτα από την κυκλοφορία του b550 chipset οπότε αν πέσεις σε πολύ παλαιά παρτίδα ίσως χρειαστεί bios update.

Ωστόσο 5800x και 5600 κυκλοφόρησαν με διαφορά, ίσως να είναι απίθανο να βρεις μητρική που δεν υποστηρίζει τον 5800x κατευθείαν.(πχ για την gaming plus-> 5800x συμβατό bios 7C56v17/date 2021-06-28 ενώ για 5600 συμβατό bios 7C56v19/date 2022-03-23)

Από την άλλη, αυτή όπως και μερικές άλλες μητρικές διαθέτουν usb flash bios, δηλαδή upgrade bios χωρίς συμβατό cpu οπότε και δε σε απασχολεί.

Τώρα για τους δίσκους δεν γνωρίζω κάτι, ίσως είναι περιπτώσεις, το τι υποστηρίζει η μητρική για δίσκους, lanes κτλ καλύτερα στο manual

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτείνουμε κάποια άλλη μητρική; Είναι καλύτερο να πάω σε X570;

Δίσκο θα κουμπώσω αυτόν: Kingston: Kingston KC3000 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 (SKC3000S/1024G) (kavatza.gr)

Μητρική βρήκα τώρα κι αυτή: Asus ROG Strix B550-F Gaming Motherboard ATX με AMD AM4 Socket | Skroutz.gr
ελπίζω να μην έχει θέματα...

Επεξ/σία από @ngelos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, @ngelos είπε

Προτείνουμε κάποια άλλη μητρική; Είναι καλύτερο να πάω σε X570;

Δίσκο θα κουμπώσω αυτόν: Kingston: Kingston KC3000 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0 (SKC3000S/1024G) (kavatza.gr)

Μητρική βρήκα τώρα κι αυτή: Asus ROG Strix B550-F Gaming Motherboard ATX με AMD AM4 Socket | Skroutz.gr
ελπίζω να μην έχει θέματα...

τον έχεις τον 5800x ? 

Αν ναι https://www.skroutz.gr/s/26137497/MSI-MAG-B550-Torpedo-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html?from=listing

αλλιώς κοιτάς και σε Intel μεριά

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, @ngelos είπε

Τον αγόρασα από ένα παιδί εδώ και τον περιμένω από βδομάδα...

έκανα edit δες παραπάνω :P 

ή την καλύτερη στη κατηγορία: https://www.skroutz.gr/s/24026826/MSI-MPG-B550-Gaming-Edge-WIFI-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html?from=listing

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Σε σύγκριση με την Asus Asus ROG Strix B550-F Gaming Motherboard ATX με AMD AM4 Socket | Skroutz.gr
ποια είναι καλύτερη και γιατί; Έκανα παραγγελία την ASUS αλλά την ακυρώνω αν είναι (μιας και θ' αργήσει κιόλας 10 μέρες).
Το αστείο είναι ότι την πήρα μέσω skroutz στα 155 ευρώ και μόλις την έκανα παραγγελία το κατάστημα την έβγαλε. Δε ξέρω αν θα μου ακυρώσει την παραγγελία ή αν θα είμαι ο τελευταίος που θα την στείλει σε αυτή τη τιμή...

222.jpg

Επεξ/σία από @ngelos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, @ngelos είπε

Σε σύγκριση με την Asus Asus ROG Strix B550-F Gaming Motherboard ATX με AMD AM4 Socket | Skroutz.gr
ποια είναι καλύτερη και γιατί; Έκανα παραγγελία την ASUS αλλά την ακυρώνω αν είναι (μιας και θ' αργήσει κιόλας 10 μέρες).
Το αστείο είναι ότι την πήρα μέσω skroutz στα 155 ευρώ και μόλις την έκανα παραγγελία το κατάστημα την έβγαλε. Δε ξέρω αν θα μου ακυρώσει την παραγγελία ή αν θα είμαι ο τελευταίος που θα την στείλει σε αυτή τη τιμή...

Στα 153€ αν στην δώσουν, εννοείται την αγοράζεις

Η καλύτερη μέχρι 200 είναι η https://www.skroutz.gr/s/24026826/MSI-MPG-B550-Gaming-Edge-WIFI-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html?

Το θέμα είναι αν όντως χρειάζεσαι τόσο ακριβή μητρική...

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, @ngelos είπε

222.jpg

Μη ακυρωσεις

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα περιμένω να δω αν με ακυρώσουν εκείνοι (λογικά θα μου δώσει και κουπόνι το skroutz) και τότε βλέπουμε αν είναι για την MSI. 🙂

• Like 1
Δημοσ.

Με ενημέρωσαν ότι δεν την έχει το κατάστημα και ψάχνουν από το skroutz μήπως με εξυπηρετήσει κάποιο άλλο. Άρα λογικά θα το ακυρώσουν..

Θα ήθελα μία γνώμη γι' αυτή: Asus Prime B550-Plus Motherboard ATX με AMD AM4 Socket | Skroutz.gr καθώς είναι οικονομική. 
Σκέφτομαι κι αυτή αλλά αξίζει η διαφορά στη τιμή; MSI MPG B550 Gaming Plus Motherboard ATX με AMD AM4 Socket | Skroutz.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...