Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Chris2756 είπε

Παιδια, αν πιανουν λιγο τα χερια σας, Παγκος κουζινας, τον κοβουν στα μετρα σας. Υπαρχει σε χρωματισμους που δεν θυμιζουν κουζινα. Παχος 3,5 εκατοστα. Ατσαλινα ετοιμα ποδια. Κι εχεις την πιο γερη κατασκευη γραφειου κι αθανατη. Απο κατω μια ραφιερα η συρταριερα που μπορειτε να φτιαξετε και μονοι σας. 

Δεν διαφωνώ αλλά ο πάγκος με τα 4 πόδια συν ότι βάρος μπει επάνω δεν θα "παίζει"? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/11/2022 στις 10:14 ΜΜ, Niiikoc είπε

Ένα που βρηκα και μου άρεσε ήταν αυτό. https://www.polihome.gr/grafeio-gaming-huzaro-hero-2-8.html

Aν διαβάσεις κριτικές για το Polihome θα καταλάβεις πως είναι πιο πιθανό να σου έρθει μια 4090 με 200 ευρώ από Κίνα, παρά έπιπλο από αυτούς.

Επεξ/σία από unforgiven
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, unforgiven είπε

Aν διαβάσεις κριτικές για το Polihome θα καταλάβεις πως είναι πιο πιθανό να σου έρθει μια 4090 με 200 ευρώ από Κίνα, παρά έπιπλο από αυτούς.

Έχεις κάποια σχετική εμπειρία από το polihome? 

Γενικά κοιτούσα να πάρω και άλλα πράγματα εκτός από γραφείο.

Τώρα με τις κριτικές είμαι ντεμί. Γιατί είναι πολλοί αυτοί που γράφουν ότι ναναι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Niiikoc είπε

Έχεις κάποια σχετική εμπειρία από το polihome? 

Γενικά κοιτούσα να πάρω και άλλα πράγματα εκτός από γραφείο.

Τώρα με τις κριτικές είμαι ντεμί. Γιατί είναι πολλοί αυτοί που γράφουν ότι ναναι.

Προσωπικά, όχι. Επικοινώνησα μια φορά μαζί τους, η αντιμετώπισή τους ήταν "θα τα παραλάβετε, όταν και εάν έρθουν, άγνωστο εντελώς το πότε"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...