Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Πριν ανοίξω αυτό το thread διάβασα όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν εδώ μέσα μήπως και βρω απαντήσεις σε αυτό που σκέφτομαι να κάνω.

Δυστυχώς, μπερδεύτηκα περισσότερο ιδού και η δημιουργία του thread.

Στα δια ταύτα τώρα,

Ψάχνω να βρω ένα γραφείο υπολογιστή ή έτοιμο ή σε κομμάτια πχ ΙΚΕΑ.

Ο προβληματισμός είναι ότι έχω συγκεκριμένες διαστάσεις που θέλω και δεν ξέρω από στιβαρότητα και αντοχή βάρους αν με καλύψουν. Θέλω ένα γραφείο με μήκος 140cm και πλάτος 60 με 65cm.

Ένα που βρηκα και μου άρεσε ήταν αυτό. https://www.polihome.gr/grafeio-gaming-huzaro-hero-2-8.html

Αν το έχει κανείς ας γράφει μια κριτική.

Μετά σκέφτομαι να πάω σε επιφάνειες του ΙΚΕΑ αλλά οι απόψεις διίστανται.

Η χρήση του γραφείου είναι να μπει μια 34αρα οθόνη και ένας πύργος.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Oμορφο το γραφειο της φωτογραφιας, αλλα μικρο για να στεγασει και πυργο. Ο πυργος στο δαπεδο μαζευει σκονη, πολυ περισσοτερο απο το να ειναι πανω στο γραφειο. Ιδιως αν υπαρχουν και κατοικιδια στο χωρο.  Προσωπικα προτιμω να κοβω επιφανειες στα μετρα μου η ετιμες αν βρω και να τις μονταρω μονος μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει έτοιμο γραφείο στο ΙΚΕΑ στα 180 Euro's περίπου σε συνεργασία με την Razer, αλλιώς κομμάτια από ΙΚΕΑ και ξεκινάς με την σανίδα κουζίνας στο χώρο της κουζίνας που έχει έτοιμες από 1.60 έως 2 μέτρα και από κάτω τα κλασικά συρτάρια της ΙΚΕΑ . μπορείς να πας και στο Leroy Merlin απέναντι και να στην κόψουν στο μέγεθος που θες πουλάνε και εκεί σανίδες σε διάφορα χρώματα.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Chris2756 είπε

Oμορφο το γραφειο της φωτογραφιας, αλλα μικρο για να στεγασει και πυργο. Ο πυργος στο δαπεδο μαζευει σκονη, πολυ περισσοτερο απο το να ειναι πανω στο γραφειο. Ιδιως αν υπαρχουν και κατοικιδια στο χωρο.  Προσωπικα προτιμω να κοβω επιφανειες στα μετρα μου η ετιμες αν βρω και να τις μονταρω μονος μου

Δεν θέλω να τον βάλω στο πάτωμα και γι'αυτό προτιμώ πάνω στο γραφείο.

Καλά η κατάσταση με τ σκόνη δεν καλυτερεύει ούτε στο γραφείο ειδικά άμα έχεις γυαλί.

Μάλλον για εκεί θα πάω αλλά και πάλι είναι περιορισμένος ο χώρος που θα μπει

3 ώρες πριν, ICE-T είπε

έχει έτοιμο γραφείο στο ΙΚΕΑ στα 180 Euro's περίπου σε συνεργασία με την Razer, αλλιώς κομμάτια από ΙΚΕΑ και ξεκινάς με την σανίδα κουζίνας στο χώρο της κουζίνας που έχει έτοιμες από 1.60 έως 2 μέτρα και από κάτω τα κλασικά συρτάρια της ΙΚΕΑ . μπορείς να πας και στο Leroy Merlin απέναντι και να στην κόψουν στο μέγεθος που θες πουλάνε και εκεί σανίδες σε διάφορα χρώματα.

Μπορείς να μου στείλεις link για το γραφείο που αναφέρεις; Θα με ενδιέφερε μιας και δεν το πρόσεξα στο site τους.

Εχθές έφαγα όλο το site της Ikea και βρήκα καλούς πάγκους που να μην έχουν χαρτί μέσα και σχετικά οικονομικούς.

Αν πάρω τα κλασικά ποδαράκια απ' τα Ikea θα έχω θέμα με στιβαρότητα και κούνημα?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Niiikoc είπε

Δεν θέλω να τον βάλω στο πάτωμα και γι'αυτό προτιμώ πάνω στο γραφείο.

Καλά η κατάσταση με τ σκόνη δεν καλυτερεύει ούτε στο γραφείο ειδικά άμα έχεις γυαλί.

Μάλλον για εκεί θα πάω αλλά και πάλι είναι περιορισμένος ο χώρος που θα μπει

Μπορείς να μου στείλεις link για το γραφείο που αναφέρεις; Θα με ενδιέφερε μιας και δεν το πρόσεξα στο site τους.

Εχθές έφαγα όλο το site της Ikea και βρήκα καλούς πάγκους που να μην έχουν χαρτί μέσα και σχετικά οικονομικούς.

Αν πάρω τα κλασικά ποδαράκια απ' τα Ikea θα έχω θέμα με στιβαρότητα και κούνημα?

ο πάγκος είναι βαρύς,δεν ξέρω τίς αντοχές στα ποδαράκια τα απλά του ΙΚΕΑ οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω., gaming deck's Ikea άμα πατήσεις θα στο βγάλει.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ICE-T είπε

ο πάγκος είναι βαρύς,δεν ξέρω τίς αντοχές στα ποδαράκια τα απλά του ΙΚΕΑ οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω., gaming deck's Ikea άμα πατήσεις θα στο βγάλει.

Tα πόδια είναι από ατσάλι οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα με την αντοχή.

Έτσι πιστεύω τουλάχιστον, γι'αυτό και είπα να δημιουργήσω το thread.

Όσο για τα gaming είναι απαγορευτικά για μένα 😳😳

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Niiikoc είπε

Tα πόδια είναι από ατσάλι οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα με την αντοχή.

Έτσι πιστεύω τουλάχιστον, γι'αυτό και είπα να δημιουργήσω το thread.

Όσο για τα gaming είναι απαγορευτικά για μένα 😳😳

είναι πολύ βαρύς ο πάγκος κουζίνας δεν είναι κονφετι συμπυκνωμένο όπως τα απλά του ΙΚΕΑ γι'αυτό το ανέφερα, για εμένα μπορείς να επισκεφτείς και το Leroy Merlin να στο κόψουν στα μέτρα σου ,πουλάνε όπως είπα, και εκεί πάγκους, μέτρησε την απόσταση που σε βολεύει και κάνε μια επίσκεψη.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ICE-T είπε

είναι πολύ βαρύς ο πάγκος κουζίνας δεν είναι κονφετι συμπυκνωμένο όπως τα απλά του ΙΚΕΑ γι'αυτό το ανέφερα, για εμένα μπορείς να επισκεφτείς και το Leroy Merlin να στο κόψουν στα μέτρα σου ,πουλάνε όπως είπα, και εκεί πάγκους, μέτρησε την απόσταση που σε βολεύει και κάνε μια επίσκεψη.

Και εκεί να διαλέξω για πάγκο πάλι δεν θα είναι βαρύς; 🤔

Αν αποφασίσω να πάρω κονφετι τότε θα έχω θέματα τύπου να κάνει κοιλιά ή να χρειαστεί να βάλω και ένα πέμπτο πόδι στην μέση όπως έχω δει να κάνουν πολλοί 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Niiikoc είπε

Και εκεί να διαλέξω για πάγκο πάλι δεν θα είναι βαρύς; 🤔

Αν αποφασίσω να πάρω κονφετι τότε θα έχω θέματα τύπου να κάνει κοιλιά ή να χρειαστεί να βάλω και ένα πέμπτο πόδι στην μέση όπως έχω δει να κάνουν πολλοί 

στο ανέφερα για να στο κόψουν στα μέτρα σου,anyway δική σου επιλογή είναι, πάρε ότι νομίζεις.

Δημοσ.

90 με 110 πλατος θελει ενα σοβαρο γραφειο για υπολογιστη,μην κανεις το λαθος και παρεις με 60εκ θα ειναι μεσα στη μουρη σου η οθονη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dsi44 είπε

90 με 110 πλατος θελει ενα σοβαρο γραφειο για υπολογιστη,μην κανεις το λαθος και παρεις με 60εκ θα ειναι μεσα στη μουρη σου η οθονη.

Το ξέρω αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος χώρος να μπει το γραφείο 🥺

Οπότε θα πορευτώ έτσι τώρα 

11 ώρες πριν, ICE-T είπε

στο ανέφερα για να στο κόψουν στα μέτρα σου,anyway δική σου επιλογή είναι, πάρε ότι νομίζεις.

Πήγα σήμερα και είδα τον πάγκο κουζίνας όντως είναι πολύ βαρύς και δεν ξέρω αν αντέξει όλο.

https://www.polihome.gr/grafeio-gaming-huzaro-hero-2-8.html

Μήπως να ρισκάρω να πάρω αυτό το γραφείο τότε;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Niiikoc είπε

Το ξέρω αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος χώρος να μπει το γραφείο 🥺

Οπότε θα πορευτώ έτσι τώρα 

Πήγα σήμερα και είδα τον πάγκο κουζίνας όντως είναι πολύ βαρύς και δεν ξέρω αν αντέξει όλο.

https://www.polihome.gr/grafeio-gaming-huzaro-hero-2-8.html

Μήπως να ρισκάρω να πάρω αυτό το γραφείο τότε;

στο είπα,δεν ξέρω πήγαινε και δες το από κοντά αν υπάρχει σε κατάστημα και αν βολεύει το παίρνεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

στο είπα,δεν ξέρω πήγαινε και δες το από κοντά αν υπάρχει σε κατάστημα και αν βολεύει το παίρνεις.

Δυστυχώς δεν υπάρχει σε καταστήματα που να μπορώ να το δω. Σε όσα πήρα τηλέφωνο είναι κατόπιν παραγγελίας.

Οπότε είναι λίγο ρίσκο να το πάρω.

Δημοσ.

Παιδια, αν πιανουν λιγο τα χερια σας, Παγκος κουζινας, τον κοβουν στα μετρα σας. Υπαρχει σε χρωματισμους που δεν θυμιζουν κουζινα. Παχος 3,5 εκατοστα. Ατσαλινα ετοιμα ποδια. Κι εχεις την πιο γερη κατασκευη γραφειου κι αθανατη. Απο κατω μια ραφιερα η συρταριερα που μπορειτε να φτιαξετε και μονοι σας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...