Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν μεταφέρεις τα βιβλία σου ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Ηνωμένο Βασίλειο για φορολογικούς λόγους τι γίνεται με την εδώ ασφάλιση;

εχω 18 χρόνια βιβλία στην Ελλάδα και ασφάλιση ΕΤΑΑ και κόβω σχεδόν αποκλειστικά σε έναν εργοδότη μορφής ΝΠΔΔ. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, geodimis είπε

Γνωρίζει κανείς αν μεταφέρεις τα βιβλία σου ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Ηνωμένο Βασίλειο για φορολογικούς λόγους τι γίνεται με την εδώ ασφάλιση;

εχω 18 χρόνια βιβλία στην Ελλάδα και ασφάλιση ΕΤΑΑ και κόβω σχεδόν αποκλειστικά σε έναν εργοδότη μορφής ΝΠΔΔ. 

Για ποιον λόγο να πας την έδρα σου στο ΗΒ?Ποιος σου το πρότεινε;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για ποιον λόγο να πας την έδρα σου στο ΗΒ?Ποιος σου το πρότεινε;

Συνάδελφος που το είχε ψάξει πριν κλείσει την επιχείρηση του με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν διακρατικές διασταυρώσεις λόγω μη EU -βέβαια αυτό εμένα δε ξέρω τι όφελος μπορεί να μου προσφέρει- και το πλεονέκτημα ότι χαρακτηρίζεσαι πολίτης της χώρας και αν θελήσεις ποτέ να στείλεις τα παιδιά σου εκεί για σπουδές έχεις αλλά δίδακτρα (σαν citizen πλέον). 
Αφορμή για την κουβέντα ήταν για το αν κάποιος μπορεί να έχει την ατομική του στη Βουλγαρία ή την Κύπρο πχ πάντα με νόμιμες διαδικασίες. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, geodimis είπε

Συνάδελφος που το είχε ψάξει πριν κλείσει την επιχείρηση του με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν διακρατικές διασταυρώσεις λόγω μη EU -βέβαια αυτό εμένα δε ξέρω τι όφελος μπορεί να μου προσφέρει- και το πλεονέκτημα ότι χαρακτηρίζεσαι πολίτης της χώρας και αν θελήσεις ποτέ να στείλεις τα παιδιά σου εκεί για σπουδές έχεις αλλά δίδακτρα (σαν citizen πλέον). 
Αφορμή για την κουβέντα ήταν για το αν κάποιος μπορεί να έχει την ατομική του στη Βουλγαρία ή την Κύπρο πχ πάντα με νόμιμες διαδικασίες. 

ΗΒ εκτός ΕΕ πλέον.Δεν παιρνεις υπηκοότητα έτσι απλά,δεν παίρνεις άδεια εργασίας ευκολα κλπ.

Ριξε μια ματιά στο https://www.gov.uk/guidance/the-uks-points-based-immigration-system-information-for-eu-citizens.el?fbclid=IwAR29Ixojqjwu4T7pda4Et4X251xN_S93mh4ckLLUfJeJE55PLhoAHEd86A0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...