haris_216 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ManLion είπε Εκτιμώ τις απόψεις σας. Σαφώς συντομότερο μαγείρεμα, πιο νόστιμο, λίγο πιο επικίνδυνο από το ρεύμα. Συμπέρασμα περιμένω πως θα εξελιχθεί η αγορά του φ.αεριου για να πράξω. Εννοείται πως είναι δικαίωμά σου και επιλογή σου το τι θα κάνεις. Αλλά πραγματικά, τι μαγείρεμα κάνεις στο σπίτι (κάθε πότε και πόσες ώρες τη φορά) που να έχει ουσιαστικό νόημα το αν θα πας τελικά σε αέριο ή ρεύμα; Και ακόμα και να καταλήξεις κάπου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι ευμετάβλητες πλέον τιμές ενέργειας θα κάνουν την όποια επιλογή σου να φαίνεται σωστή μετά από πχ ένα 6μηνο. Για τους λόγους που ήδη έχουν αναφερθεί (ταχύτητα, οικονομία, έλεγχο σωστού ψησίματος, νοστιμιά) είμαι υπέρ του αερίου, το οποίο χρησιμοποιώ τα τελευταία 17 χρόνια. Πρώτα μπουκάλα, πλέον ΦΑ. Οι περισσότερες ανησυχίες ασφαλείας αφορούν τους "θεωρητικούς" τύπους (που δεν έχουν επαφή με το σπορ) καθώς πλέον δεν πρόκειται να πεθάνεις από αέριο, αν σβήσει η φλόγα, ούτε να ανατιναχτεί το δωμάτιο αν πας να ανάψεις το φως (βλ Holywood). Μοναδική σοβαρή ανησυχία είναι αυτό που ανέφερε ο @Haldol περί ανοιχτής εστίας. Αλλά και πάλι, με δεδομένο ότι σε πολλά σπίτια καίνε τζάκια δίπλα σε καναπέδες, φλοκάτες και χαλάκια τη στιγμή που μπορεί να μας πάρει και ο ύπνος μέσα στη ρομάντζα και τη θαλπωρή, τι να μιλάμε για την εστία που μαγειρεύουμε και που λογικά είμαστε κάπου εκεί γύρω (οκ, προφανώς δεν βάζουμε να βράσουν τα χόρτα και στο μεταξύ πάμε το σκύλο βόλτα) Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από haris_216 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα