Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους/ολες,

Έψαξα αρκετή ώρα για ένα thread αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι οπότε αποφάσισα να ξεκινήσω ενα δικό μου post μήπως βοηθήσει.

Ειναι αρκετά trendy πλέον τα headphones απο apple και παρότι θα τα ήθελα, οικονομικά δεν ειναι κάτι που θα δεχτώ να καλύψω.

Θα ήθελα κάτι σχετικά καλό, έψαξα λίγο skroutz αλλά τελικά δεν κατέληξα κάπου. Ψάχνω να έχουν καλό ήχο, μπαταρια, good usage & preferably να εχει noise cancellation. 

Price Range 50 με 100. Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάποια; σίγουρα η Sony ξεχωρίζει μέσα σε όσα βρήκα, αλλά όσα μου άρεσαν ήταν 200+ .

Επεξ/σία από herondalesun
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Freebuds 4. "Τικάρει" τα περισσότερα από τα κουτάκια που έχεις βάλει.

Αρχικά σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση δεν το περίμενα!
Επρεπε να ειμαι πιο συγκεκριμένος, ψάχνω αυτο το στυλ https://www.skroutz.gr/s/26207000/Apple-AirPods-Max-Ασύρματα-Bluetooth-Over-Ear-Ακουστικά-με-20-ώρες-Λειτουργίας-Γαλάζιο.html?from=listing ! 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Περίμενε black friday να πάρεις τα xm3 της Sony 

Λες ε; τα κοιτουσα αρκετά αλλα και παλι ποσο να πέσουν, αντε στα 200? Thanks again

Δημοσ.
1 ώρα πριν, herondalesun είπε

Λες ε; τα κοιτουσα αρκετά αλλα και παλι ποσο να πέσουν, αντε στα 200? Thanks again

Πέρσι νομίζω είχαν πέσει 159; Κάτι τέτοιο. 
Η αλήθεια είναι ότι αυτά που ψάχνεις στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις είναι λίγο απίθανο να βρεις κάτι ποιοτικό. Εκτός αν έχει να προτείνεις κάποιος άλλος κανα σκυλί κινέζο

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Πέρσι νομίζω είχαν πέσει 159; Κάτι τέτοιο. 
Η αλήθεια είναι ότι αυτά που ψάχνεις στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις είναι λίγο απίθανο να βρεις κάτι ποιοτικό. Εκτός αν έχει να προτείνεις κάποιος άλλος κανα σκυλί κινέζο

Ναι ισχύει το ξέρω. Αλλα αμα μου λες πως πεφτουν τοσο, θα κοιτάξω και γενικά τώρα που ειναι black Friday. Το ειχα ξεχάσει τελείως!

Δημοσ.

Στα χρήματα που ψάχνεις υπάρχουν επιλογές απο Soundcore Q30, Q35. Ρίξε μια ματιά στο youtube για reviews, θα διαβάσεις πολύ καλά λόγια.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να μαζέψεις λίγα ακόμα και να πας σε οποιοδήποτε Apple ακουστικό. Πίστεψε με είναι η μέρα με την νύχτα με οποιοδήποτε άλλο ακουστικό. 

Ευκολία χρήσης, συνδεσιμότητα, τα βγάζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...