Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μισό λεπτό γιατί αρχίζω και χάνομαι. Δε το χω με τα βαθιά ηλεκτρολογικά του αυτοκινήτου.

Για αυτές εδώ τις ασφάλειες μιλάμε ; (τυχαίες από car.gr)  :

4859649_0_b.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Scatman είπε

Παρατήρησα πως δεν ανάβει πλέον ούτε το φωτάκι του αυτοκινήτου όταν ανοίγει η πόρτα. Γενικά το πάνελ εκεί που είναι το αλαρμ φαίνεται να έχει θέμα με το ρεύμα.

Προσπαθώ να βρω μέσα αυτό το 10α κι έχω λυσαξει , τιποτα.

Η ασφαλειοθηκη φαίνεται καλά . Δε φαίνεται τίποτα καμμένο.

Τωρα τα λες σωστα.. εχει κοινη ασφαλεια πλαφονιερα/ραδιοφωνο οπως πολλα αυτοκινητα. Κοιτας στη μεσα ασφαλειοθηκη: αν εχεις το matiz της chevrolet μετα το 2005 κοιτας την ασφαλεια στη θεση F3.. αν εχεις το παλιο το matiz της daewoo κοιτας την F5... Και στις 2 περιπτωσεις 10Α ασφαλεια εχει.. 

Επεξ/σία από nick#18
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Chevrolet 2005 είναι. Ευτυχώς βρήκα κάποιον στη γειτονιά μου που πουλάει διότι πάλι παραγγελία, πάλι αναμονή... έχει κουράσει λίγο η διαδικασία.

Πάντως, οφείλω να ομολογήσω πως το thread είναι κανονικό σεμινάριο! :D 

Αν πάνε όλα καλά, θα ποστάρω τις εξελίξεις.

Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση.

Επεξ/σία από Scatman
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος καλό όλα καλά.

Nick ειδικά σε σένα αλλά και στα άλλα παιδιά, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Σημείωση : Για όσους έχουν Ματιζάκι 2005+, οι εσωτερικές ασφάλειες είναι πάνω από τα πετάλια. Λίγο περιπέτεια να τα εντοπίσεις ~κι αλλάξεις~ αλλά όχι ακατόρθωτο.

Επεξ/σία από Scatman
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Scatman είπε

Τέλος καλό όλα καλά.

Nick ειδικά σε σένα αλλά και στα άλλα παιδιά, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Σημείωση : Για όσους έχουν Ματιζάκι 2005+, οι εσωτερικές ασφάλειες είναι πάνω από τα πετάλια. Λίγο περιπέτεια να τα εντοπίσεις ~κι αλλάξεις~ αλλά όχι ακατόρθωτο.

Να εισαι καλα φιλε! ;) Να εχεις στα υποψιν σου για αλλα σου αυτοκινητα αργοτερα πως ισχυουν πανω κατω τα ιδια! 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει έχω το ράδιο το συγκεκριμένο μοντέλο είναι από δώρο ενθύμιο και θέλω να το κάνω έχει πρόβλημα στην οθόνη όλα δουλεύουν κανονικά ανοίγει η οθόνη όμως δείχνει όλο άσπρο ενώ το ραδιόφωνο λειτουργεί κανονικά  

Takara GPV 1707BT multimedia

IMG_20221113_170802.jpg

Μόλις τώρα, chousi είπε

Καλησπέρα παίδες θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει έχω το ράδιο το συγκεκριμένο μοντέλο είναι από δώρο ενθύμιο και θέλω να το κάνω έχει πρόβλημα στην οθόνη όλα δουλεύουν κανονικά ανοίγει η οθόνη όμως δείχνει όλο άσπρο ενώ το ραδιόφωνο λειτουργεί κανονικά  

IMG_20221113_170802.jpg

IMG_20221113_170919.jpg

Δημοσ.
Στις 13/11/2022 στις 5:10 ΜΜ, chousi είπε

IMG_20221113_170802.jpg

IMG_20221113_170919.jpg

Λογικα ειναι με αναδιπλουμενη οθονη αυτο ε? Θα ξεκινουσα ανοιγοντας το να δω μηπως ειχε ξεκουμπωσει η κινουμενη καλωδιοταινια για την οθονη ή αν ειχε κοπει για να την αντικαταστησω... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...