Προς το περιεχόμενο

Realme find my device

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Μετα απο πολλα χρονια χρηστης Xiaomi, σκεφτομαι να αγορασω το Realme GT 2 PRO. Με χει πεισει και ειναι και ομορφο στο φυστικι χρωμα.

Τωρα, ενα σημαντικο θεμα που εχω πριν το αγορασω ειναι το "find my device". Με την Xiaomi και το Xiaomi cloud εχουμε το find my device που δουλευει μονο με data και σου δειχνει που ειναι το κινητο σου στο χαρτη.
Η Realme δεν εχει κατι αντιστοιχο και προτεινει το Google find my device αλλα αυτο δουλευει οταν ειναι ανοικτο και το GPS και τα data/wifi.

Υπαρχει καποια λυση να βρω κατι να δουλευει οπως το Xiaomi find my device δηλαδη να βρισκει την συσκευη που ειναι μονο με data/wifi και χωρις να ειναι ανοικτο το GPS ή (λιγο δυσκολο) να μπορω να ανοιξω τo GPS χωρις να εχω το κινητο αλλα remotely καπως? Αλλιως πρεπει να εχω παντα ανοικτο το GPS γιατι ειμαι συνηθησμενος να το κλεινω οταν δεν το χρειαζομαι αλλα αυτο θα επηρεασει την μπαταρια χωρις λογο.

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από crash21
Δημοσ.
21 ώρες πριν, GATE123 είπε

Προφανώς με gps & wifi/data ενισχύει το σήμα για την τοποθεσία.

Παντως στα Xiaomi χωρις GPS ειναι πολυ ακριβης η ευρεση. Γιαι αυτο ψαχνω κατι αναλογο σε αλλες μαρκες. 3 φορες τα τελετυατια χρονια με εσωσε το find my device και στις 3εις δεν ειχα ενεργοποιημενο το GPS αλλα μονο τα data. Παρολα αυτα βρηκα το κινητο μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...