Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα τις προτασεις σας για μια απλη και καλη τηλεοραση στις 55 ιντσες. Το σμαρτ και το ηχητικο της κομματι δε με ενδιαφερει. 

Επισης δε με ενδιαφερει το gaming στην τηλεοραση. Θα ηθελα να εχει μια καλη αποδοση εικονας σε περιεχομενα νετφλιξ και αππλTV.

Το ξερω οτι θα πειτε να παρω OLED αλλα δεν περναω και τοσο πολυ χρονο στην τηλεοραση ωστε να δικαιολογησω το εξοδο. 

Ας πουμε, μια καλη mid-range.

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως , αν έχεις Eurobank η προσφορά της ΜΜ είναι καλή (μέχρι αύριο).

πχ QE55QN90B αρχική στα 1299 με 20% επιστροφή, 300 € προπληρωμένη και 300 € δωροκάρτα. 

LG OLED55C26LD   αρχική 1499 με 20% επιστροφή και 300 € δωροκάρτα

Επεξ/σία από jobous
Δημοσ.

Ναι μεν, αλλα το ποσο πρεπει να το δωσεις και οι καρτες ειναι ενας εμμεσος τροπος να χαμηλωσει η τιμη, πρακτικα να εχεις να χρειαζεσαι κατι να αγορασεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ, αν αφήσεις στην άκρη τις δωροκάρτες και βάλεις στην εξίσωση μόνο αυτά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις παντού η Samsung παει 560 κάτω δηλαδή 740.

Επεξ/σία από jobous
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rbmkn4 είπε

Οχι πανω απο 800ε κατα προτιμηση

Samsung 55Q70B

Sony 55X89J

και οι δύο με VA panel και 100Hz,καλές τηλεοράσεις και οι δύο.

Δημοσ.

Τελικα πηγα στην LG a26la, με την προσφορα αυτην δεν υπηρχε κανενας λογος για καποια φτηνοτερη.

Ευχαριστω

Δημοσ.
6 ώρες πριν, barabakos είπε

Hisense U7HQ (VA, QLED, 120Hz). Κάπου στα 430€ νομίζω βγαίνει με τις προσφορές των ημερών

Είναι σίγουρο ότι έχει va η συγκεκριμένη στην Ευρώπη? 

Από θέμα αξιοπιστίας εγγύησης τι λένε οι συγκεκριμένες? 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, barabakos είπε

Hisense U7HQ (VA, QLED, 120Hz). Κάπου στα 430€ νομίζω βγαίνει με τις προσφορές των ημερών

Κι εγώ την γλυκόκοιτάζω, αλλά περιμένω BF μπας και πέσει κάτι καλύτερο. Που την είδες 430€; 699€ τη βρίσκω 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, barabakos είπε

Η Hisense 55U7HQ είναι με PLS/IPS panel  οπότε η αντίθεση είναι πολύ μέτρια σε σχέση με VA.

https://www.lesnumeriques.com/tv-televiseur/hisense-55u7hq-p71209/test.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...