Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Ποσό που διαθέτουμε : 1000 (+-200)

Χρήση υπολογιστή : Προγραμματισμός (Τεχνητή νοημοσύνη, Deep Learning, Machine Learning) και Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: PyCharm (IDE), Tensorflow και PyTorch (βιβλιοθήκες για Deep Learning - GPU Intensive για εκπαίδευση μοντέλων. Οι βιβλιοθήκες αυτές υποστηρίζουν αποκλειστικά και μόνο Nvidia κάρτες γραφικών)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. AOC 24G2U και υπάρχει μια dell ως δεύτερη για δουλεία γραφείου.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι είμαι καλυμμένος. Εκτός από αυτά έχω και HDD που θα τον πάρω από το παλιό μου σύστημα.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Όσο το δυνατόν ίδιο και αποφυγή μεταφορικών από πολλά διαφορετικά μαγαζιά (τώρα αν είναι κάποια parts από 2 διαφορετικά δεν υπάρχει θέμα εφόσον συμφέρει από άποψη τιμών)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμένα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Έχουμε κλειδί από Windows 11

Μια σύνθεση από εμένα είναι η εξής:

image.png.58ec3b08b3f3d189122d9e261960602d.png

Επεξ/σία από MarKad
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, MarKad είπε

Καλησπέρα σας.

Ποσό που διαθέτουμε : 1000 (+-200)

Χρήση υπολογιστή : Προγραμματισμός (Τεχνητή νοημοσύνη, Deep Learning, Machine Learning) και Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: PyCharm (IDE), Tensorflow και PyTorch (βιβλιοθήκες για Deep Learning - GPU Intensive για εκπαίδευση μοντέλων)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. AOC 24G2U και υπάρχει μια dell ως δεύτερη για δουλεία γραφείου.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι είμαι καλυμμένος. Εκτός από αυτά έχω και HDD που θα τον πάρω από το παλιό μου σύστημα.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Όσο το δυνατόν ίδιο και αποφυγή μεταφορικών από πολλά διαφορετικά μαγαζιά (τώρα αν είναι κάποια parts από 2 διαφορετικά δεν υπάρχει θέμα εφόσον συμφέρει από άποψη τιμών)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμένα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Έχουμε κλειδί από Windows 11

Μια σύνθεση από εμένα είναι η εξής:

image.png.58ec3b08b3f3d189122d9e261960602d.png

θα έκοβα από cooler, psu και θα τα έδινα σε καλύτερη gpu. Π.χ  η esports 34 είναι μια χαρά για τον 5600 και γλιτώνεις σχεδόν 50 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

θα έκοβα από cooler, psu και θα τα έδινα σε καλύτερη gpu. Π.χ  η esports 34 είναι μια χαρά για τον 5600 και γλιτώνεις σχεδόν 50 ευρώ.

Θα ήθελα να πάρω κουτί και CPU Cooler που δεν θα χρειαζόταν να τα αλλάξω μελλοντικά και να υπάρχουν οπότε να μην το βλέπουμε σαν λύση μόνο για το σύστημα που πάω να φτιάξω τώρα.

Για PSU τι θα μου πρότεινες ;

Γενικά υπάρχει και αυτό της υπογραφής μου αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτει από άποψη ποιότητας για αυτό είπα να δω Gold ή Platinum για ακόμη καλύτερα.

Επεξ/σία από MarKad
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, MarKad είπε

Θα ήθελα να πάρω κουτί και CPU Cooler που δεν θα χρειαζόταν να τα αλλάξω μελλοντικά και να υπάρχουν οπότε να μην το βλέπουμε σαν λύση μόνο για το σύστημα που πάω να φτιάξω τώρα.

Για PSU τι θα μου πρότεινες ;

Γενικά υπάρχει και αυτό της υπογραφής μου αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτει από άποψη ποιότητας για αυτό είπα να δω Gold ή Platinum για ακόμη καλύτερα.

Αν δεν σε πειράζει που δεν έχει αποσπώμενα καλώδια είναι μια εξαιρετική επιλογή στα 80 ευρώ.

https://www.skroutz.gr/s/28795777/Seasonic-G12-GC-750W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Wired-80-Plus-Gold.html?from=listing#reviews

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...