Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για 2Κ - 27in IPS 165+hz

eddietgreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους, παρακολουθώ καιρό αλλά δεν έτυχε ποτέ να ποσταρω. Θα εκτιμούσα καμία γνώμη κ καμία βοήθεια γιατί έχω απηυδήσει. Μετά από 10+ χρόνια αποφάσισα κ κατάφερα επιτέλους να ξαναστησω pc, έχω παραγγείλει όλα τα parts πλυν κάρτας (3070 απλά δεν έχω αποφασίσει υλοποίηση) και μόνιτορ το οποίο με έχει παιδεψει πολύ.

Είχα αποφασίσει στην αρχή για το msi optix mag 274qrf-qd, παίρνω τηλ μου λένε out of stock. Μετά πάω στο gigabyte m27q-p. Παραγγέλνω, με παίρνουν τηλ out of stock. Κομμάτια να γίνει λέω ας πάω στο απλό το m27q. Έχω φάει τον τόπο κ το βρίσκω μόνο με 200 ευρώ πάνω απ'την τιμή που πουλήθηκε τελευταία..κ δε ψηνομαι να τα δώσω. Με dell και lg έχω κάποιες αμφιβολίες κ δε τρελαίνομαι. Ένα άλλο που βρίσκω διαθέσιμο αλλά κι αυτό κάπως πιο ακριβό απ' ότι συνήθως είναι το gigabyte Aorus FI27q.. μου την έχει δώσει γιατί τα υπόλοιπα parts είναι στο δρόμο κ αν δε βρω οθόνη για να ξέρω τι θα μου μείνει από λεφτά δε μπορώ να παραγγείλω κ κάρτα. Από τα μαγαζιά μου λένε σε 10-15 μέρες θα φέρει ο προμηθευτής μας αλλά κι αυτό δε μπορεί κανείς να το εγγυηθεί.. σκέφτομαι μη παραγγείλω και σε 10 μέρες μου πούνε ότι δεν υπάρχει πάλι. Τι λέτε να κάνω, να πάω στο Aorus? Αξίζει να ρισκάρω από κανένα Amazon η εξωτερικό γενικά; Σκέφτομαι για εγγύηση κ επιστροφή σε καμιά στραβή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα!

Προσωπικη μου άποψη είναι να κανεις μια βολτα στις εκθέσεις για να τις δεις με τα μάτια σου... Την εχω πατήσει απο χαρακτηριστικά και κριτικές του Internet.. 

42 λεπτά πριν, dsi44 είπε

στο gigabyte θα πας.

απλα περιμενε 10μ να σου ερθει.

ακομη καλυτερο το Χ

Τελικά μάλλον θα περιμένω λίγες μέρες, το πιθανότερο είναι τα μαγαζιά να ξαναστοκαρουν γιατί έρχεται black Friday. 1η μου επιλογή είναι το MSI..μετά αμέσως επόμενη το m27q-p. Το x είναι στην ουσία το ίδιο με το p με τη διαφορά ότι το x είναι 240hz. Στο BF2 που παίζω κ είναι αρχαίο θα είναι ζάχαρη, αλλά στα νέα AAA με την 3070 τα έξτρα hz θα πάνε στραφι. Δλδ 200 ευρώ πάνω μόνο για τη διαφορά από 165 σε 240 hz με ίδιο πάνελ, ίδια features κλπ μου φαίνονται πολλά. Βέβαια αν τη φέρουν κι άλλα μαγαζιά κ πέσει κάπου στο 500αρικο δε θα με χαλαγε..τώρα στα 650 πάντως με τίποτα 

https://www.amazon.it/dp/B08PKHV1R9?tag=haggle-web-it-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1

Τσιμπα την χθες...ότι καλύτερο υπάρχει στα 400€-450€...

Την έχω 1.5 χρόνο κ δεν την αλλάζω με καμία...

13 ώρες πριν, isaias1983 είπε

https://www.amazon.it/dp/B08PKHV1R9?tag=haggle-web-it-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1

Τσιμπα την χθες...ότι καλύτερο υπάρχει στα 400€-450€...

Την έχω 1.5 χρόνο κ δεν την αλλάζω με καμία...

Φίλε μου ναι, όλοι μιλάνε για οθοναρα, γι αυτό είναι και η πρώτη μου επιλογή. ΑΛΛΑ, πολλοί έχουν θέμα με dead-stuck pixels και όχι ένα και δύο.. κάπου διάβασα για 8-9, γι αυτό κ θέλω να την πάρω από Ελλάδα γιατί δε ξέρω τι policy return και τι διαδικασίες έχουν στο αμαζον.  Είναι ένα κατοστάρι διαφορά βέβαια.. αλλά φοβάμαι να το ρισκάρω 

Καλύτερο return policy από amazon δεν υπάρχει πουθενά στο πλανήτη...

Την παίρνεις την βλέπεις κ αν δεν σου αρέσει έχεις ένα μήνα να την γυρίσεις πίσω χωρίς καν να πληρώσεις μεταφορικά...τόσο απλά...

Από την Ελλάδα θα μπλέξεις άσχημα δυστυχώς....

Την πήρα μόλις βγήκε από κοτσοβολο στα 525€ επειδή είχα μια δωροεπιταγη κ δεν έχει κανένα dead-stuck pixel...αυτά τυχαίνουν βέβαια!

Προχώρα άφοβα...amazon=εγγύηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...