phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, dstilio είπε Έτρεψε μου να προσθέσω κάτι που μπορεί να σου αλλάξει την Οπτική. η γεύση δεν έρχεται από το κάρβουνο. Έρχεται κυριωσ από το κάψιμο του λίπους του κρέατος πάνω σε μια καυτή επιφάνεια. Αν το γκάζι έχει σωστό μαντεμι σε σωστη θερμοκρασία, μια χαρά γεύση δίνει. Δε νομίζω ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι. Γι' αυτό και πολλοί με ψησταριές υγραερίου (και όχι μόνο) καταφεύγουν σε καπνίσματα με δενδρολίβανα και άλλα μυρωδικά και ξύλα. Είναι πιο flat το ψήσιμο χωρίς κάρβουνο, αυτή είναι η δική μου γνώμη. Αλλιώς κι εγώ που ψήνω με το Θαύμα του Κλαπάκη (ηλεκτρική ψησταριά) μια απ' τα ίδια είναι με το κάρβουνο (και που το ισχυρίζεται εν τω μεταξύ ο Κλαπάκης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Δεν μπορείς να ξέρεις από που προμηθεύεται τα υλικά του το κάθε μαγαζί εκτός άμα σου το πει ο ιδιοκτήτης που δεν παίζει. Αυτό είναι εύκολο να το βρεις τα πρωινά, όταν τα φορτηγά/ψυγεία των προμηθευτών φέρνουν τις πρώτες ύλες στα καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Haldol είπε Γούστα δεν είναι αυτά; Λαδωμένη μου φέρνει αναγούλα. Αλάδωτη, μη πω και άψητη πίτα, ότι καλύτερο! Φάε και το κρέας ωμό αν σου αρέσει, δε με απασχολεί και δε θα σου πω να μην το κάνεις. Σε νήμα για νόστιμα σουβλάκια αν είναι ο καθένας να γράφει το "γούστο" του να το κλείσουμε το μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, dstilio είπε η γεύση δεν έρχεται από το κάρβουνο. Έρχεται κυριωσ από το κάψιμο του λίπους του κρέατος πάνω σε μια καυτή επιφάνεια. Αν το γκάζι έχει σωστό μαντεμι σε σωστη θερμοκρασία, μια χαρά γεύση δίνει. Το κάρβουνο προσθέτει γεύση και αρώματα "καπνίσματος". Άλλα όλα θέλουν εκπαίδευση, γνώση και τέχνη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, MikeJ είπε Βλέπω πολύ στροφή στη "ποιότητα" δλδ σουβλατζίδικα που πουλάνε κάτι παιδικά σε μέγεθος σουβλάκια χωρίς πατάτα και χωρίς τζατζίκι και κάτι απροσδιόριστους κιμάδες για κρέας που συνήθως είναι τέρμα overated όπως Οι Ρωσίδες, ο Κώστας κοκ. Κανονικά σουβλατζίδικα με τίποτα τούμπανες πίτες με γύρο, πατάτα και τζατζίκι υπάρχει; Οι παλιοί δεν εβαζαν ποτέ πατάτα στην πίτα... Υδατανθρακας με υδατανθρακα και η χώνεψη πάει περίπατο.... Τώρα αν το θες τούμπανο και μαζί cola για να μπορέσεις να ξεφουσκώσεις... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ παραγγέλνω πάντα γύρο (ή στα αθηναϊκα σουβλάκι) χωρίς πατάτες. Παίρνεις έτσι μεγαλύτερη ποσότητα κρέατος και δεν πρηζεσαι από τις πατάτες. Θεσσαλονίκη κανένας σχεδόν δεν βάζει λαδωμένη πίτα αλλά η ποσότητα και η τιμή είναι too much. Από ποιότητα πάνω κάτω όλοι στα ίδια είναι... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από The_Judas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argonaute Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Τέλειον στο Νεο Ηράκλειο. Thank me later Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dstilio είπε Έτρεψε μου να προσθέσω κάτι που μπορεί να σου αλλάξει την Οπτική. η γεύση δεν έρχεται από το κάρβουνο. Έρχεται κυριωσ από το κάψιμο του λίπους του κρέατος πάνω σε μια καυτή επιφάνεια. Αν το γκάζι έχει σωστό μαντεμι σε σωστη θερμοκρασία, μια χαρά γεύση δίνει. Τα νοστιμίζει και ο καπνός από το κάρβουνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Το καλύτερο καλαμάκι ever στην καντίνα που ειναι στην μαρίνα του Ξυλοκάστρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Το πιο ωραίο σουβλάκι το έχω φάει στην Λιβαδειά έξω απ'το γήπεδο. Το πιο ωραίο πιτόγυρο πανελλαδικά με διαφορά στο Χάρμα στις Σέρρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, dhmak είπε η βονιτσα σουβλακια Νοστιμιά και τιμές άπαιχτες Αν είσαι δυσκοίλιος είναι μια χαρά. 4 ώρες πριν, phanispal είπε Στα νότια προάστια το Ελληνικόν στην Ιασωνίδου, δεν έχει να κάτσεις. Παλιακό, λαδωμένη πίτα, νόστιμο. Τώρα κάτι αλάδωτες στεγνές πίτες που είδα πιο πάνω, δεν ξέρω τι δουλειά έχουν εδώ. 2.50 το έχει, δεν είναι κάτι τρομερό αλλά μετράει που φτιάχνουν τον γύρο μόνοι τους από τι ξέρω, έχει και καλό μπιφτέκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xchristosx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φυταμπανης Γ. Ψητοπωλειο - Σουβλατζιδικο ΕΟ Ισθμού Αρχαίας Επιδαύρου 21, Ίσθμια 200 10 Κορυφη σε γευση και ποιοτητα. Ειτε σε τυλιχτο ειτε με ψωμι, ειναι απο τα πιο νοστιμα σουβλακια που εχω φαει ποτε! Αρκετα συχνα, πεταγομαι μια βολτα μαζι με καλη παρεα και απολαμβανουμε την απιστευτη γευση. Συνηθως το συνδυαζουμε και με καμια βολτα μετα στα μαγαζια που εχει η παραλια πιο κατω. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από xchristosx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Παληα γειτονιά στη Νίκαια, τρομερό κεμπάπ και τρομερό παστουρμανλι! Για πείτε κάνα άλλο Νίκαια ρε παιδιά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
transport_planner Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, kaliakman είπε Έλβις, Παγκράτι 😁 Όχι. Έχει πλέον προτηγανισμένες πατάτες, κρέας μέτριο. Το μόνο που έμεινε ίδιο είναι το ψωμί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hydra7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 4 hours ago, MikeJ said: Βλέπω πολύ στροφή στη "ποιότητα" δλδ σουβλατζίδικα που πουλάνε κάτι παιδικά σε μέγεθος σουβλάκια χωρίς πατάτα και χωρίς τζατζίκι και κάτι απροσδιόριστους κιμάδες για κρέας που συνήθως είναι τέρμα overated όπως Οι Ρωσίδες, ο Κώστας κοκ. Κανονικά σουβλατζίδικα με τίποτα τούμπανες πίτες με γύρο, πατάτα και τζατζίκι υπάρχει; Ο ΣΑΒΒΑΣ στην οδό Γκανογιάννη 85, Γουδί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις