Menelaos83 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Κατσε στο efood 2,80 αλλα αν πας απο κει να το παρεις 2.30??? Ναι, ή αν παρεις τηλεφωνο απευθειας το μαγαζι. 1
vagos789 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, phanispal είπε Στα νότια προάστια το Ελληνικόν στην Ιασωνίδου, δεν έχει να κάτσεις. Παλιακό, λαδωμένη πίτα, νόστιμο. Τώρα κάτι αλάδωτες στεγνές πίτες που είδα πιο πάνω, δεν ξέρω τι δουλειά έχουν εδώ. Δεν εχει να κατσεις γιατι εχει ελαχιστες θεσεις σε ενα παγκο Δεν αξιζει καθολου! Αντιθετα ο γυρος του μαγαζιου στον ιδιο δρομο "Το Σουβλατζίδικο σαν τον παλιό καιρό" ειναι εξαιρετικος
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δεν εννοούσα ότι δε βρίσκεις ελεύθερο τραπέζι, αλλά ότι δεν παρέχεται γενικά σέρβις. Αξίζει για όποιον θέλει να φάει κάτι νόστιμο, οι υπόλοιποι μπορούν να τρώνε τα εντελώς τυποποιημένα που βρίσκεις παντού, σε λίγο τα σουβλατζίδικα θα τα παίρνουν έτοιμα τυλιγμένα έτσι όπως πάνε.
Stratosnis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, dhmak είπε η βονιτσα σουβλακια Μιλάμε για αυτό επί της Βενιζέλου στο Νέο Κόσμο? Έχω να φάω καιρό (από τότε που το είχε 1,80). Ποιοτικά απαράδεκτος σε σχέση με το χασάπικο δίπλα. 3
lasithi12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Μιλάμε για αυτό επί της Βενιζέλου στο Νέο Κόσμο? Έχω να φάω καιρό (από τότε που το είχε 1,80). Ποιοτικά απαράδεκτος σε σχέση με το χασάπικο δίπλα. οντως πολυ κακο με κρεατα να καθονται ώρες.
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Και για να είμαστε και περισσότερο εντός θέματος, το σουβλάκι για να είναι νόστιμο θέλει το κάρβουνό του και λιπάκι του. Στο γκάζι που έχουν οι περισσότεροι και χωρίς λιπάκι, για ποια νοστιμιά μιλάμε; 5
nickk0kkav Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Κουκακι ο Καλυβας . Πιτα με κοντοσουβλι κοτοπουλο/χοιρινο , εξαιρετικα και τα δυο . 3 1
Sn4il Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Έχω αρκετά κατά νου, αλλά θα αναφέρω μόνο το σουβλάκι της χαροκόπου στην καλλιθεα για τα καλαμάκια του και τις γυναίκες στο Κουκάκι για τον γύρο τους. 1 1
momotis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παλαιον,Άνω Λιόσια. Τhank me later.. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από momotis 1 2
xchristosx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, takoulou είπε Αυτό είναι πιτα με γυρο.. Και όχι σουβλάκι.. Αντικειμενικα, δικιο εχεις. Απλα τα λεω ολα σουβλακια, οταν μιλαω για τετοια αριστουργηματα. Δηλαδη, δεν θα σου πω παμε για πιτα γυρο. Θα σου πω παμε για σουβλακια. 5 ώρες πριν, Bitbit είπε Που είναι οι πατάτεθ? Δεν τρωω πατατες με τα σουβλακια. Γενικα πατατες τηγανιτες σε μαγαζια, δεν τρωω ποτε. Μονο σε σπιτι.
dstilio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, phanispal είπε Και για να είμαστε και περισσότερο εντός θέματος, το σουβλάκι για να είναι νόστιμο θέλει το κάρβουνό του και λιπάκι του. Στο γκάζι που έχουν οι περισσότεροι και χωρίς λιπάκι, για ποια νοστιμιά μιλάμε; Έτρεψε μου να προσθέσω κάτι που μπορεί να σου αλλάξει την Οπτική. η γεύση δεν έρχεται από το κάρβουνο. Έρχεται κυριωσ από το κάψιμο του λίπους του κρέατος πάνω σε μια καυτή επιφάνεια. Αν το γκάζι έχει σωστό μαντεμι σε σωστη θερμοκρασία, μια χαρά γεύση δίνει.
xchristosx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, momotis είπε Παλαιον,Άνω Λιόσια. Τhank me later.. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο το ιστορικο μαγαζι. Δεν εχει τυχει ακομα να φαω εκει.
Haldol Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, phanispal είπε Τώρα κάτι αλάδωτες στεγνές πίτες που είδα πιο πάνω, δεν ξέρω τι δουλειά έχουν εδώ. Γούστα δεν είναι αυτά; Λαδωμένη μου φέρνει αναγούλα. Αλάδωτη, μη πω και άψητη πίτα, ότι καλύτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις