Rebelos2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Sn4il είπε Ποιες γυναικες; Πανε… ή ξανανοιξαν;;; Φίλε και εγώ εδώ μέσα έμαθα ότι έκλεισαν, διότι έχω να πάω πριν το καλοκαίρι, αλλά κάποιος έγραψε πως θα το τρέχει ο γιος, ύστερα από κάποια ανακαίνιση. Για μένα, το καλύτερο όλων στην Αθήνα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2024 από Rebelos2018
phanispal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Klausx είπε Γνωστός τικτοκερ ψάχνει να βρει μετά το βίντεο που βλέπεις καλύτερο σουβλάκι από το Ελληνικό όποτε αρκετά βίντεο διαφήμισης. Έχει χειροποίητο γύρο και λαδωμένες πίτες, δεν νομίζω όμως ότι είναι κάτι τόσο τρομερό αφού στην γεύση 4-5 φορές που έχω φάει με διαφορά χρόνων το λάδι υπερτερεί. Διάβασα σε αρκετά σχόλια ότι ο γύρος κάποιες φορές δεν είναι σωστά ψημένος και το αποδίδουν στο ότι έχει ανέβει η δουλειά. Τι μάστιγα είναι επιτέλους αυτή με τα social media..
Klausx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Διάβασα σε αρκετά σχόλια ότι ο γύρος κάποιες φορές δεν είναι σωστά ψημένος και το αποδίδουν στο ότι έχει ανέβει η δουλειά. Τι μάστιγα είναι επιτέλους αυτή με τα social media.. Και πιο πριν έχει χαλάσει, είχα πάει καλοκαίρι και μέσα στην τρύπα που αποκαλούν μαγαζί δεν μπορείς να σταθείς από την ζέστη, εννοείτε ο τυλιχτής έκανε ότι μπορούσε αλλά πολύ αργός για 4 τυλιχτά. Τώρα που είναι χειμώνας και έχει πέσει νέκρα ελπίζω να είναι όπως παλιά.
adi32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, Klausx είπε και μέσα στην τρύπα που αποκαλούν μαγαζί μονο που το βλεπω σιχαινομαι να φαω κατι απο εκει
Menelaos83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Sn4il είπε Ποιες γυναικες; Πανε… ή ξανανοιξαν;;; Ακομα περιμενουμε να ανοιξει οπως ειχε γραφτει καποια στιγμη.
phanispal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, adi32 είπε μονο που το βλεπω σιχαινομαι να φαω κατι απο εκει Εγώ τρώω τόσο σπάνια απ' έξω που με απασχολεί μόνο η γεύση πλέον. Έχω φάει και από κυριλέ σουβλατζίδικα και το φαγητό ήταν επιεικώς αδιάφορο, οπότε το φαίνεσθαι δε μου λέει απολύτως τίποτα.
Sn4il Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε Φίλε και εγώ εδώ μέσα έμαθα ότι έκλεισαν, διότι έχω να πάω πριν το καλοκαίρι, αλλά κάποιος έγραψε πως θα το τρέχει ο γιος, ύστερα από κάποια ανακαίνιση. Για μένα, το καλύτερο όλων στην Αθήνα. Ηταν πολυ καλο. Ελπιζω να ξανανοιξει και ναι οπως ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις