Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Έκλεισα ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής για Βουδαπέστη και από ό,τι έμαθα για αγορές με κάρτα ελληνικής τράπεζας υπάρχει σημαντική διαφορά σε ισοτιμία/χρεώσεις για την μετατροπή από Φιορίνι σε Euro και βγαίνεις αρκετά χαμένος.

Είχα μια Revolut από παλιά, αλλά επειδή ήταν παρατημένη για χρόνια τώρα που πήγα να την επανενεργοποιήσω έχει δημιουργηθεί τεχνικό θέμα λόγω Brexit. Μια λύση που μου πρότειναν είναι να κλείσει ο λογαριασμός και να ανοίξει καινούριος, αλλά επειδή υπάρχει ένα μικρό υπόλοιπο (<2€) που μου είπαν στο live chat ότι πρέπει πρώτα να μεταφερθεί σε ένα τραπεζικό μου λογαριασμό, να κλείσει ο λογαριασμός και μετά να ανοίξει άλλος (υποτίθεται χωρίς περιορισμούς). Μόνο για την μεταφορά μπορεί να χρειαστούν -σύμφωνα με αυτούς πάντα- 7 εργάσιμες, άρα δεν προλαβαίνω.

Άνοιξα λογαριασμό στην Wise αλλά κι εκεί βλέπω επιλογή για physical card μόνο, που κι αυτό -λογικά- δεν με παίρνει λόγω χρόνου.

Υπάρχει κάτι άλλο που να προλαβαίνω να κάνω και να χρειάζεται λιγότερο από 10 μέρες; Δεν μου χρειάζεται physical card, κάποια virtual που να μπορώ να περάσω στο Google Pay μου αρκεί μια χαρά.

Δημοσ.

Την revolut θα την ξαναχρειαστείς, οπότε προχώρα την όποια διαδικασία θέλουν για να την φτιάξεις. Σίγουρα θα προλάβεις τις επόμενες 10 ημέρες να φτιάξεις τον λογαριασμό. Η κάρτα απο εκει βγαινει άμεσα ως εικονική.

Αλλες παρόμοιες είναι η n26, curve, wise ,monzo κλπ.

Οπότε το πρόβλημα σου λύνεται και με τις άλλες. Ακριβώς τι σε συμφέρει με αυτές, δεν ξέρω. Πρέπει να το ψάξεις.

Δημοσ.

Την διαδικασία την ξεκίνησα ήδη με την Revolut, αλλά αν χρειαστούν όντως 7 εργάσιμες μόνο για την μεταφορά σε λογαριασμό, μετά για κλείσιμο του υπάρχοντος, άνοιγμα νέου, virtual card και top up, είμαι πάρα πολύ οριακά νομίζω, ήθελα να έχω έτοιμες και άλλες λύσεις.

Από τις υπόλοιπες (εκτός Wise, που στο site τους λέει

"How do I get a Wise digital card?
You can get a digital card if you already have a physical card and live in the UK, Australia, Japan, New Zealand, Singapore, Malaysia and Switzerland, Canada, Brazil or EEA."

οπότε κι αυτή μάλλον δεν μας κάνει λόγω πίεσης χρόνου)

είναι κάποια που έχεις χρησιμοποιήσει και βγαίνει γρήγορα;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Sadako είπε

Την διαδικασία την ξεκίνησα ήδη με την Revolut, αλλά αν χρειαστούν όντως 7 εργάσιμες μόνο για την μεταφορά σε λογαριασμό, μετά για κλείσιμο του υπάρχοντος, άνοιγμα νέου, virtual card και top up, είμαι πάρα πολύ οριακά νομίζω, ήθελα να έχω έτοιμες και άλλες λύσεις.

Από τις υπόλοιπες (εκτός Wise, που στο site τους λέει

"How do I get a Wise digital card?
You can get a digital card if you already have a physical card and live in the UK, Australia, Japan, New Zealand, Singapore, Malaysia and Switzerland, Canada, Brazil or EEA."

οπότε κι αυτή μάλλον δεν μας κάνει λόγω πίεσης χρόνου)

είναι κάποια που έχεις χρησιμοποιήσει και βγαίνει γρήγορα;

Δεν μπορείς να βγάλεις virtual χωρίς να κλεισεις την ρεβο?

Ν26?monese?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν μπορείς να βγάλεις virtual χωρίς να κλεισεις την ρεβο?

Δυστυχώς όχι, μου πετάει ένα "η ενέργεια δεν υποστηρίζεται" ή κάπως έτσι. Έδωσα εντολήγ ια κλείσιμο του λογαριασμού και άνοιγμα νέου, να δούμε πόσο χρόνο θα πάρει.

Ν26?monese?

Άνοιξα μόλις έναν N26 λογαριασμό να έχω ως καβάντζα (κι αυτό θέλει κάποιες business days για verification από ό,τι μου έβγαλε), ελπίζω να τα πάει εξίσου καλά ως προς τις ισοτιμίες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sadako είπε

Άνοιξα μόλις έναν N26 λογαριασμό να έχω ως καβάντζα (κι αυτό θέλει κάποιες business days για verification από ό,τι μου έβγαλε), ελπίζω να τα πάει εξίσου καλά ως προς τις ισοτιμίες.

Σε εμένα δεν είχε πάρει πάνω απο 10-20 λεπτά για την ολοκλήρωση του verification.

Δημοσ.

Τελικά και στην N26 θέμα, δεν περνάει το ID verification. Έχω την ταυτότητα νέου τύπου, με τους εκτυπωμένους χαρακτήρες σε ελληνικά και αγγλικά.

Ερώτηση, γιατί μίλησα και με το support της Ν26 και άκρη δεν έβγαλα.

Εμένα μου ζήτησε να βγάλω από 2 φορές κάθε πλευρά την ταυτότητα (μια κανονικά και μία υπό γωνία) και μετά εμφάνισε ένα οβάλ πλαίσιο, στο οποίο μου έλεγε να κοιτάξω μία φάτσα, και μια φορά να γυρίσω από κάθε πλευρά.

Στο chat μου είπαν ότι κάποιες φορές ζητάει και μια σέλφι μαζί με την ταυτότητα ανά χείρας. Ισχύει; Γιατί σε εμένα δεν ζήτησε κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...