Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

«Γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες θα πρέπει να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη διαπίστωση ότι η γυναίκα μου διαθέτει πολύ υψηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη από εμένα. Ομοίως κι εκείνη δε νιώθει αμηχανία επειδή μου ζητά να βγάζω το αμάξι από το στενό μας γκαράζ. Το ένα δεν είναι καλύτερο του άλλου, απλώς έχουμε διαφορετικές δεξιότητες. Θα ήταν υπέροχα να έπαιζαν περισσότερες γυναίκες σκάκι και μάλιστα σε υψηλότερο επίπεδο, ωστόσο αντί να μας ενοχλεί αυτή η ανισότητα μάλλον θα έπρεπε να την αποδεχτούμε διακριτικά ως γεγονός.»  Nigel Short

Πηγή: The Guardian

Επεξ/σία από James Bon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Γιατι οι ανδρες κανουν σα μωρα και νομιζουν οτι θα πεθανουν με ενα 37,1 ενω οι γυναικες φερνουν βολτα ενα ολοκληρο σπιτι ΚΑΙ παιδια με 38,5?"

Να μια αλλη ωραια απορια που θα επρεπε να εκφρασει ο κ. Nigel 😆

Επεξ/σία από Dark_panel
  • Like 1
Δημοσ.

Το θέμα μας, το οποίο δεν θα το καταλάβουμε ποτέ, είναι πως είμαστε ίσοι αλλά όχι όμοιοι. Και αντί να κερδίσουμε από τις διαφορές μας, κοιτάμε να τις εξαλείψουμε. 

• Thanks 2
Δημοσ.

Μάλλον κύριε Nigel Short, η γυναίκα σας διαθέτει γενικά πολύ υψηλότερη νοημοσύνη από εσάς και όχι μόνο τη συναισθηματική που διαπιστώνετε.

Το ότι βάζει εσάς να βγάλετε το αυτοκίνητό της από το στενό σας γκαράζ είναι επειδή βαριέται και εκμεταλλεύεται την παραπάνω σας "δεξιότητα", κι εσείς εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να αισθανθεί αμηχανία.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω βαρεθεί την τελευταία δεκαετία και βάλε να ακούω όλο για ισότητας και θέματα φύλων η σεξουαλικοτητας. 

Ισότητα δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Καλυτερα να αντικαταστσθει αυτή η λέξη από την ισονομια και την ισοτιμία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως λέει και κάτω απο την φωτό στο άρθρο που είναι 7 ετών 

Nigel Short, proof according to one critic that there is clearly no direct link between chess-playing ability and intelligence.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
Δημοσ.
Στις 4/11/2022 στις 1:00 ΠΜ, Dark_panel είπε

"Γιατι οι ανδρες κανουν σα μωρα και νομιζουν οτι θα πεθανουν με ενα 37,1 ενω οι γυναικες φερνουν βολτα ενα ολοκληρο σπιτι ΚΑΙ παιδια με 38,5?"

Να μια αλλη ωραια απορια που θα επρεπε να εκφρασει ο κ. Nigel 😆

Πιο fail μύθος πεθαίνεις. Οι άνδρες καταρχάς δεν πάνε στον γιατρό αν δεν είναι «ετοιμοθάνατοι» από πείσμα ή από βαρεμάρα, κάτι που παίζει ρόλο στο γεγονός ότι ζούμε λιγότερο από τις γυναίκες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά τη γνώμη μου ο Nigel Short επικαλείται στερεοτυπικά τη θεωρία της πολλαπλής νοημοσύνης.

Επεξ/σία από James Bon
Δημοσ.

δεν ξέρω ποιος είναι ο nigel 

εγώ απλά θυμήθηκα τον James  και το τραγουδι του ...this is a man's world....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...