Προς το περιεχόμενο

Γιατί να πάρω λάπτοπ με type c φορτιστή και όχι κάποιον άλλο

Astros098

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι ανάγκες της καθημερινότητας και οι χρήση πολλών συσκευών κινητό ακουστικά υπολογιστής κτλπ οδηγούν σε μια απλή διαπίστωση εάν είχα ένα φορτιστή για όλα θα με βόλευε ;.Η απάντηση μου ναι σου λύνει τα χέρια ένα φορτιστή για τα πάντα δεν κουβαλάς ένα κάρο καλώδια και εάν το χάσεις σίγουρα θα έχει ένα άλλο εύκαιρο στο σπίτι σου για να μπορείς να φορτίσεις τα πράγματα επιπρόσθετα εάν έχει ένα δυνατό και καλό powerbank typec μπορείς να πας παντού με όλα σου τα πράγματα και να ξεχάσεις το θέμα μπριζα.Τελος όλες οι συσκευές typec υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση οπότε ένας λόγος παραπάνω.Για πείτε μου την γνώμη σας 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κοιτάξεις τις προδιαγραφές του φορτιστή ενός λάπτοπ με type c θα δεις ότι δίνει παραπάνω Watt (αν όχι και παραπάνω Volt) από κάποιον φορτιστή κινητού ή και tablet.

Μόνο στην περίπτωση που ο φορτιστής του laptop λειτουργεί με 5 Volt μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να φορτίσεις κινητό/tablet. Τον φορτιστή του κινητού στο λάπτοπ δεν μπορείς να τον βάλεις, δεν δίνει τα απαραίτητα Watt.

9 ώρες πριν, Astros098 είπε

Οι ανάγκες της καθημερινότητας και οι χρήση πολλών συσκευών κινητό ακουστικά υπολογιστής κτλπ οδηγούν σε μια απλή διαπίστωση εάν είχα ένα φορτιστή για όλα θα με βόλευε ;.Η απάντηση μου ναι σου λύνει τα χέρια ένα φορτιστή για τα πάντα δεν κουβαλάς ένα κάρο καλώδια και εάν το χάσεις σίγουρα θα έχει ένα άλλο εύκαιρο στο σπίτι σου για να μπορείς να φορτίσεις τα πράγματα επιπρόσθετα εάν έχει ένα δυνατό και καλό powerbank typec μπορείς να πας παντού με όλα σου τα πράγματα και να ξεχάσεις το θέμα μπριζα.Τελος όλες οι συσκευές typec υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση οπότε ένας λόγος παραπάνω.Για πείτε μου την γνώμη σας 

Ήταν ένας από τους λόγους που δεν επέλεξα lenovo κσι επέλεξα για λαπτοπ ένα εξαιρετικό Huawei matebook 14 (ryzen 5 4600H).

Type C και εδώ και 2 χρόνια έχω έναν μόνο φορτιστή- καλώδιο για λαπτοπ, ρολόι (gt2), κινητό (sansung S21+), ακουστικά (freebuds 4).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Astros098 είπε

Μακάρι να ήταν έτσι. Δυστυχώς αν και κοινό βύσμα, πολλές συσκευές (ιδιαίτερα οι φθηνές, αλλά όχι μόνο) δεν ακολουθούν το πρότυπο με αποτέλεσμα να μην είναι συμβατοί οι φορτιστές και ας είναι Type C.

Επεξ/σία από BadBoy

11 ώρες πριν, Astros098 είπε

Καλή επιλογή! Πιστεύω ότι σου έλυσε τα χέρια...

Σίγουρα 

Χρησιμοποιώ τον 65watt φορτιστή του λαπτοπ παντού.

Φορτίζει και το S21+ με την μέγιστη ταχύτητα...

Εμένα μου έλυσε τα χέρια πάντως...

Παντως εγω ενα Toshiba ultrabook μια χαρα το φορτιζα με τον φορτιστη του redmi Note 9 pro του γιου μου, φυσικα δεν φορτιζα και δουλευα μαζι αλλα σαν κλειστο την φορτιζε μια χαρα την μπαταρια και ας ηταν 45W ο δικος του φορτιστης.

Το ειχα ξεχασει στο εξοχικο τον δικο του.

Απλα εκεινο το φορητο εγραφε απο πισω 5-20V και ισως για αυτο φορτιζε αλλα αν δειτε τους καινουριους φορτιστες κινητων δεν ειναι 5V αλλα μπορει να φτανουν και 12-20v

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...