Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

το θεμα ειναι που την βρισουμε ?

Σε 32αρα εδω https://www.lambda-tek.gr/ASUS-PG32UQ~sh/B45883960&origin=gbaseGR7.10?gclid=CjwKCAiA9qKbBhAzEiwAS4yeDTMH65HjaCXsmU6TNf5xtFARoC7iLGOfIDSMDUYfvZnZulSz-oU0tBoCZ5oQAvD_BwE

Γερμανια η 42αρα https://www.computeruniverse.net/en/p/90910765

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολλά τα λεφτά για την 42 Asus OLED όταν υπάρχει η LG με 1000€ και με glossy panel που πολλής κόσμος όπως ( @optimus prime @Herald ) έχουν πει ότι είναι καλύτερα τα χρώματα. 

Ο hearld δε ξέρω βασικά αν το έχει πει αλλα σίγουρα θα εχει να πει εντυπώσεις που την έχει 10 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, valantis123 είπε

Είναι πολλά τα λεφτά για την 42 Asus OLED όταν υπάρχει η LG με 1000€ και με glossy panel που πολλής κόσμος όπως ( @optimus prime @Herald ) έχουν πει ότι είναι καλύτερα τα χρώματα. 

Ο hearld δε ξέρω βασικά αν το έχει πει αλλα σίγουρα θα εχει να πει εντυπώσεις που την έχει 10 μέρες.

ναι το σκευτομαι και για αυτην οχι τιποτα αλλο αλλα δεν μπορω να βρω την αλλη  ASUS μεχρι 1500 αμεσα ενω την LG μπορω να την παρω 900 κατοσταρικα μεσω γνωστου

απλα σκευτομαι και το αλλο μηπως βγαλει καμια καλη προσφορα μπλακ φριντευ στο μοντελο και την πανε κατω απο 900

Δημοσ.
1 ώρα πριν, antonis_1995 είπε

ναι το σκευτομαι και για αυτην οχι τιποτα αλλο αλλα δεν μπορω να βρω την αλλη  ASUS μεχρι 1500 αμεσα ενω την LG μπορω να την παρω 900 κατοσταρικα μεσω γνωστου

απλα σκευτομαι και το αλλο μηπως βγαλει καμια καλη προσφορα μπλακ φριντευ στο μοντελο και την πανε κατω απο 900

Αν και δεν νομίζω να παίξει πολύ ποιο χαμηλά Black Friday λιγες μέρες έμειναν περίμενε μπας και αλλιώς την χτυπάς μετα.

Δημοσ.

και εγω δεν το νομιζω...δεν μας απαντησε και ο φιλος που ανεφερες προηγουμενως την αποψη τους μιας και την εχει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, antonis_1995 είπε

και εγω δεν το νομιζω...δεν μας απαντησε και ο φιλος που ανεφερες προηγουμενως την αποψη τους μιας και την εχει.

Και που δεν απαντάει την ξέρουμε την γνώμη του όπως και όποιος έχει πάει σε OLED δεν υπάρχει επιστροφή.

Στης LG δεν έχω δει κανέναν να γράφει παράπονο πάντως. με την ASUS εκτός απο τα λεφτά σε πόλους δεν αρέσει το mate panel γιατί χάνουν σε χρώματα και προτιμούν την LG.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, valantis123 είπε

Και που δεν απαντάει την ξέρουμε την γνώμη του όπως και όποιος έχει πάει σε OLED δεν υπάρχει επιστροφή.

Στης LG δεν έχω δει κανέναν να γράφει παράπονο πάντως. με την ASUS εκτός απο τα λεφτά σε πόλους δεν αρέσει το mate panel γιατί χάνουν σε χρώματα και προτιμούν την LG.

μια τελευταια διευκρινιση αυτο εδω δεν ειναι το σωστο μοντελο μην παρω κανα λαθος..γιατι στα χαρακτηρικστα βλεπω αναφερει 100 hz

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/lg-oled-tv-42c24la-42-4k-ultra-hd_3990664?gclid=Cj0KCQiAmaibBhCAARIsAKUlaKTUcwX9098LrBzwN0K-Xo54TE8xUEj0d_ga_ow7En2TT43obdZsjDAaAt0FEALw_wcB

Δημοσ.
1 ώρα πριν, antonis_1995 είπε

μια τελευταια διευκρινιση αυτο εδω δεν ειναι το σωστο μοντελο μην παρω κανα λαθος..γιατι στα χαρακτηρικστα βλεπω αναφερει 100 hz

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/lg-oled-tv-42c24la-42-4k-ultra-hd_3990664?gclid=Cj0KCQiAmaibBhCAARIsAKUlaKTUcwX9098LrBzwN0K-Xo54TE8xUEj0d_ga_ow7En2TT43obdZsjDAaAt0FEALw_wcB

ναι μλκιες γράφει το πλαίσιο 120hz είναι.

Αν δεις στο Σκρουτζ έχει 2 μοντέλα και από όσα έχω διαβάσει κάποιο απο τα 2 είναι παρα εισαγωγή και παίζει να εχεις θέμα με την εγγύηση, λογικά του πλαισίου ειναι το σωστό. 

Μπορείς επίσης από ότι έχει πει ο @optimus prime να μιλήσεις με την LG για να αγοράσεις επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια που το συστήνω. 

Παρε ενα τηλ στην LG να ρωτήσεις για την εγγύηση και για το μοντέλο απο ποιο μαγαζί θα το αγοράσεις και αν θα είναι κομπλέ να σε καλύψουν αν χρειαστεί.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, valantis123 είπε

ναι μλκιες γράφει το πλαίσιο 120hz είναι.

Αν δεις στο Σκρουτζ έχει 2 μοντέλα και από όσα έχω διαβάσει κάποιο απο τα 2 είναι παρα εισαγωγή και παίζει να εχεις θέμα με την εγγύηση, λογικά του πλαισίου ειναι το σωστό. 

Μπορείς επίσης από ότι έχει πει ο @optimus prime να μιλήσεις με την LG για να αγοράσεις επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια που το συστήνω. 

Παρε ενα τηλ στην LG να ρωτήσεις για την εγγύηση και για το μοντέλο απο ποιο μαγαζί θα το αγοράσεις και αν θα είναι κομπλέ να σε καλύψουν αν χρειαστεί.

δεν χρειαζεται την επεκταση θα την παρω την 5ετη απο το πλαισιο οπως παντα...ευχαριστω για ολα τωρα αναμενω να την παρω μεχρι την Παρασκευη 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 9/11/2022 στις 10:34 ΠΜ, valantis123 είπε

@antonis_1995Αντε με το καλό να παραλάβεις να μας πεις εντυπώσεις!! 

Και μπες στο Reddit oledgaming και δες τα pinned για οδηγούς τι να κάνεις κτλ έχει πολλά κόλπα εκεί!

μολις παρελαβα και την συνδεσα τωρα θελει λιγο calibrate νομιζω καταταλα σαν πρωτη επαφη η μερα με την νυχτα με αυτην που ειχα

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, antonis_1995 είπε

μολις παρελαβα και την συνδεσα τωρα θελει λιγο calibrate νομιζω καταταλα σαν πρωτη επαφη η μερα με την νυχτα με αυτην που ειχα

Άντε καλορίζικη καλό λιώσιμο, ναι θα φας χρόνο να τη φέρεις στα μέτρα σου και να βρεις τα κολπα τής.

Στο Reddit oledgaming έχει πάρα πολλά να δεις.

Δημοσ.

ευχαριστω, ναι αυτο κοιταω τωρα κατι δεν μαρεσει με το ασπρο βασικα και το ψαχνω λιγο, θελει λιγο καλιμπραρισμα

ναι θα δοκιμασω αυτο που με εστειλες μαζι νομιζω και ενα αλλο λινκ πριν καμια βδομαδα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...