Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σε όλους, τρέχω εδώ και 5 χρόνια σύστημα με rx550 και Ryzen 3 1200 και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορέσω να αγοράσω καινούργιο σύστημα φέτος, εποχή Black Friday - Χριστούγενα, οπότε αποφάσισα να αρχίσω να κάνω έρευνα αγοράς για αυτό. Σήμερα οπότε όσο έψαχνα skroutz το κανάλι Linus Tech Tips ανέβασε ένα video με οδηγό για αγορά PC σε διάφορα price point.

Ποσό που διαθέτουμε : 1000 Ευρό

Χρήση υπολογιστή : Gaming 1080p-1440p με mid-high settings, 60+fps

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.: Έχω μια οθόνη 24" 1080p και σκέφτομαι στο μέλλον να αγοράσω μια 1440p 27" 75Hz

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Ηράκλειο Κρήτης

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Δεν έχω προτίμηση

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω εγώ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Linux

Παρακάτω έχω συμπληρώσει το build που συνηστάνε από το LTT
CPU: I5-12400F

Motherboard: MSI Pro Z690-P

Ram: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3200MHz

SSD: Crucial P3 1TB και έχω απο το παλιό μου PC 1 WD blue Sata 500GB και ένα HDD 1TB

GPU: (Asrock) RX6700XT

PSU: Thermaltake Smart BM2 750W 80+ Bronze

Χωρίς κουτί αυτά στο skroutz βγένουν στα 1185E, οπότε είναι προφανές πως κάποια κομάτια πρέπει να αλλάξουν.

Οτιδήποτε βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε θα με βοηθούσε πολύ!

Επεξ/σία από chronis_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...