sakisfox Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 τον Ιανουάριο δέχτηκα μια ΄αθώα΄ προσφορά από την Vodafone διπλασιασμού των data, παρά το γεγονός ότι τους ρώτησα αν θα έχει καμία αλλαγή στο συμβόλαιο μου και μου απάντησαν όχι, πριν από ένα μήνα διαπίστωσα ότι είχαν διακόψει την γραμμή (data) από τις δυο του συμβολαίου και ανανέωσαν το συμβόλαιο για δύο χρόνια. Αυτό το θεωρώ παράνομο και θέλω να καταγγείλω την σύμβαση τι ενέργειες και προς τα που ώστε να μην με τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί.
sakisfox Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 τους απάντησα ότι δεν αποδέχομαι την μονομερή ανανέωση και απαιτώ την επαναφορά στο προηγούμενο συμβόλαιο. Μετά από αυτό μου τηλεφώνησαν σήμερα και μου είπαν ότι κατά λάθος έκαναν 24μηνο συμβόλαιο και ότι θα μου στείλουν νέο 18μηνο να το αποδεχτώ με sms. Αρνήθηκα και τώρα ψάχνομαι για τις επόμενες ενέργειές μου. ΥΓ Σημειωτέο ότι και η γραμμή του σταθερού που έχω είναι Vodafone και από την Κυριακή 30/10/22 έχει βλάβη την οποία μου έδωσαν ραντεβού με μήνυμα για τις 7/11/22 δηλαδή τουλάχιστον 9 ημέρες και αν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα