1comment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε όχι μόνο δημόσια (όπως εδώ, κι ας είμαστε ανώνυμοι) αλλά και στις προσωπικές μας συνομιλίες γιατί όλα αυτά μένουν και το κάθε μέρος μπορεί να τα αποθηκεύσει και να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του άλλου ανά πάσα στιγμή. Να σας πω τι έπαθε η αδερφή μου (αν και της άξιζε) από συνομιλία στο μεσετζερ. Είχε σχέση. Ταυτόχρονα φλέρταρε (το λέω διακριτικά, όμως ήταν πιο χοντρό) με κάποιον άλλο μέσω διαδικτύου (χωρίς να βρεθούν). Όλο αυτό το έγραφε στην τότε κολλητή της. Όταν μάλωσαν με την κολλητή, αυτή έκατσε και έστειλε ένα ένα τα screenshot της συνομιλίας περι φλερτ στο αγόρι της αδερφής μου. Αποτέλεσμα να χωρίσουν. Άντε να ήξερε η αδερφή μου όταν τα έστελνε γραπτά στην κολλητή της ότι θα μάλωναν κι αυτή θα ήθελε να την εκδικηθεί και θα έβρισκε αυτό τον τρόπο. Φυσικά αυτό είναι το λιγότερο. Έχουν συμβεί πολύ πιο τραγικά γενικώς. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από 1comment 1
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, jimis_vts είπε Οτι γίνεται να κατεβάσεις όλες τις συνομιλίες των τελευταίων 5 ετών (κι ας έχουν σβηστεί όλες) το ξέρεις έτσι?? Σε περσινή αναζήτηση συνομιλιών μου με ένα άτομο, έκανα αναζήτηση όσο πίσω μπορούσα, μέχρι 8-9 χρόνια πίσω πήγα, δηλαδή από τότε που μιλουσαμε. Αρχειοθέτηση γίνεται μόνο άμα το επιλέξεις εσύ. 18 λεπτά πριν, 1comment είπε Καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε όχι μόνο δημόσια (όπως εδώ, κι ας είμαστε ανώνυμοι) αλλά και στις προσωπικές μας συνομιλίες γιατί όλα αυτά μένουν και το κάθε μέρος μπορεί να τα αποθηκεύσει και να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του άλλου ανά πάσα στιγμή. Να σας πω τι έπαθε η αδερφή μου (αν και της άξιζε) από συνομιλία στο μεσετζερ. Είχε σχέση. Ταυτόχρονα φλέρταρε (το λέω διακριτικά, όμως ήταν πιο χοντρό) με κάποιον άλλο μέσω διαδικτύου (χωρίς να βρεθούν). Όλο αυτό το έγραφε στην τότε κολλητή της. Όταν μάλωσαν με την κολλητή, αυτή έκατσε και έστειλε ένα ένα τα screenshot της συνομιλίας περι φλερτ στο αγόρι της αδερφής μου. Αποτέλεσμα να χωρίσουν. Άντε να ήξερε η αδερφή μου όταν τα έστελνε γραπτά στην κολλητή της ότι θα μάλωναν κι αυτή θα ήθελε να την εκδικηθεί και θα έβρισκε αυτό τον τρόπο. Φυσικά αυτό είναι το λιγότερο. Έχουν συμβεί πολύ πιο τραγικά γενικώς. Παρόμοιο θέμα αντιμετωπισε μια γνωστή. Πριν κάποια χρόνια εκανε δημόσια καταγγελία σε ένα γκρουπ του facebook στο οποίο μια άλλη γυναίκα παρίστανε την φτωχή και την κακομοιρα με προβλήματα υγείας και έδινε ΙΒΑΝ για να τις βάλουν λεφτά. Έσπευσε κόσμος και έβαζε λεφτά, και αγόραζε αυτή κινητά κτλ ζωή και κότα. Μία μέρα την έκαναν add δύο γυναίκες από το fb και της το έπαιζαν φίλες. Μιλούσαν 2 χρόνια μέχρι που ήξεραν σχεδόν τα πάντα για αυτήν. Αυτή κάποια στιγμή αρραβωνιαστηκε και ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Έκανε το λάθος να μπει σε κάτι groups περί γάμων και άλλων τέτοιων βλακοδων πραγμάτων και να γράφει πως ετοιμάζεται να παντρευτεί αλλά δεν είναι σίγουρη ναι μεν την αγαπάει και την νοιάζεται ο άντρας της που είναι ο καλύτερος του κόσμου αλλά ανασφάλεια και μπλα μπλα. Είχε αναφέρει και στο ΦΒ με ποιον είχε αρραβωνιαστει. Είχε δέσει το γλυκό λοιπόν. Ξεκίνησαν ξαφνικά οι γυναίκες από αυτά τα δύο προφίλ που τα ήξεραν όλα και άρχισαν να την συκοφαντούν σε διάφορα γκρουπ να την απειλούν και να τις δειχνουν logs και screenshots ότι θα τα πούν όλα στον άνδρα, να την εκβιάζουν με κάθε τρελό τρόπο. Έπαθε ψυχολογικά η κοπέλα. Απευθύνθηκε και στην αστυνομία αλλά δεν έβγαζε άκρη, προσπάθησα να την βοηθήσω και εγώ. Επειδή δεν έβγαζε άκρη πήγε σε δικηγόρο τα έσκασε και περιμένει την κινητοποίηση της δίωξης και να δώσει στοιχεία με τις ΙΡ το fb για να προσωποποιηθουν οι μηνύσεις. Με την τύχη του γάμου της κτλ δεν έμαθα τι έγινε και ούτε με αφορά, αλλά το βρίσκω δύσκολο να μην έμαθε τίποτε ο άλλος. Verba volant, scripta manent, ισχύει ακόμα περισσότερο στα γραπτά μέσω διαδικτύου από ότι σε χαρτί. 1
wesker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ναι αυτο γραφω ακριβως. Δε με απασχολει ποιος λογικος θα κατσει να το κανει,αυτος ειναι ο μονος τροπος. Απανταω σε εσας που λετε οτι δε γινεται. O ts ρωτάει αν μπορεί με μια κίνηση να σβηστούν και οι συνομιλίες. Το να κάτσεις να σβήνεις 1-1 200-300-400-5000 μνμ δεν ειναι λογική λύση, οπότε ναι πρακτικά να διαγράψεις τα πάντα με ενα πουφ δεν γίνεται.
StamTheMan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, wesker είπε O ts ρωτάει αν μπορεί με μια κίνηση να σβηστούν και οι συνομιλίες. Το να κάτσεις να σβήνεις 1-1 200-300-400-5000 μνμ δεν ειναι λογική λύση, οπότε ναι πρακτικά να διαγράψεις τα πάντα με ενα πουφ δεν γίνεται. Καλα οκ.
andreaspA Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Φουστιά,αυτή τι φταίει; εε κατι θα φταιει για να θελει να εξαφανιστει. Ασε που παιζει η αντρικη αλληλεγγυη, οποτε να το βοηθησουμε το παλικαρι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα