Eltio84 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 θα παρακαλούσα για την γνώμη σας , έχω huawei P20 από το 2019 και ήρθε η ώρα της αλλαγής του . Μετά απο ψάξιμο με βασικό κριτήριο το μέγεθος της συσκευής έφτασα στο Χiomi 12 6.28'' και το Samsung S22 6.1'' και τα 2 έχουν κοντά στα 900 σε κοινα καταστήματα που είσαι διασφαλισμένος από θέμα εγγύησης. Οι ενδοιασμοί μου είναι οι εξής : xiaomi υπερθέρμανση και ενημερώσεις λογισμικού και samsung μπαταρία. Η χρήση που κάνω είναι αρκετά τηλέφωνα ελάχιστα social πάντα ενεργά τα δεδομένα . Διαβάζω ότι το xiaomi 12 παρέχει μόνο 2χρόνια αναβαθμίσεις και έχει κάποια προβλήματα υπερθέρμανσης λόγω επεξεργαστή. Από την άλλη το samsung 22 κρατάει μισή μέρα μπαταρία που δεν γνωρίζω αν είναι πραγματικότητα ή υπερβολή. Παρακαλώ για τα φώτα σας ευχαριστώ.
BertaJourdan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Eltio84 είπε ευχαριστώ έστω και για το νεβερ Φιλε μου δεν νομιζω οτι ειμαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που θα σου πει οτι τα 900 ευρω ειναι απιστευτα πολλα για κινητο απο το κατω ραφι οπως ειναι τα xiaomi. Και στο λεω που εχω παρει δυο τρια και κανα δυο redmi. Αλλα παντα τα πασσαρα σε αλλους (φιλους - συγγενεις) ειτε δωρο ειτε το αλλαζα με κατι αλλο. Σε αυτα τα λεφτα δεν κοιτας τιποτα αλλος εκτος απο Samsung / iPhone. Αποψη μου παντα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από BertaJourdan 1
Eltio84 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 δεν είμαι κολλημένος με το brand name xiaomi samsung αλλά ψάχνω μικρό μέγεθος κινητού διότι το P20 είναι 5,8'' και δεν θέλω να πάρω από τα καινούρια που είναι πάνω από τις 6,3'' . Σε ευχαριστώ για την άποψη σου!
koutsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Eltio84 είπε δεν είμαι κολλημένος με το brand name xiaomi samsung αλλά ψάχνω μικρό μέγεθος κινητού διότι το P20 είναι 5,8'' και δεν θέλω να πάρω από τα καινούρια που είναι πάνω από τις 6,3'' . Σε ευχαριστώ για την άποψη σου! Samsung και apple μια χαρά βγάζουν μικρές ίντσες σε αυτά τα λεφτα. Και το iPhone 14 και το Samsung s22 είναι 6.1". Ε πιο μικρό δεν νομίζω να βρεις...
Eltio84 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 απλα δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό που λένε για το samsung s22 αν κρατάει μισή μέρα μπαταρία γιατί η χρήση του κινητού είναι υποκειμενική .
GATE123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, Eltio84 είπε θα παρακαλούσα για την γνώμη σας , έχω huawei P20 από το 2019 και ήρθε η ώρα της αλλαγής του . Μετά απο ψάξιμο με βασικό κριτήριο το μέγεθος της συσκευής έφτασα στο Χiomi 12 6.28'' και το Samsung S22 6.1'' και τα 2 έχουν κοντά στα 900 σε κοινα καταστήματα που είσαι διασφαλισμένος από θέμα εγγύησης. Οι ενδοιασμοί μου είναι οι εξής : xiaomi υπερθέρμανση και ενημερώσεις λογισμικού και samsung μπαταρία. Η χρήση που κάνω είναι αρκετά τηλέφωνα ελάχιστα social πάντα ενεργά τα δεδομένα . Διαβάζω ότι το xiaomi 12 παρέχει μόνο 2χρόνια αναβαθμίσεις και έχει κάποια προβλήματα υπερθέρμανσης λόγω επεξεργαστή. Από την άλλη το samsung 22 κρατάει μισή μέρα μπαταρία που δεν γνωρίζω αν είναι πραγματικότητα ή υπερβολή. Παρακαλώ για τα φώτα σας ευχαριστώ. Εγώ εάν ήθελα μικρό θα κοιτούσα αυτό εδώ https://www.msystems.gr/tablets/asus-zenfone-9-ai2202-1a004eu-256gb-8gb-dual-sim-midnight-black-90ai00c1-m00040 1
Kag1ante Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Eltio84 είπε απλα δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό που λένε για το samsung s22 αν κρατάει μισή μέρα μπαταρία γιατί η χρήση του κινητού είναι υποκειμενική . Έχει μικρή μπαταρία καλώς ή κακώς και ο Exynos δέν ειναι ακριβώς αυτό που λέμε Energy Efficient. Το Zenfone που είπε ο Gate είναι καλή λύση αλλιώς αν δέν έχεις θέμα μπορείς να δείς και S21 FE απλά πάει στις 6.4 ίντσες Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από Kag1ante
vargas77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Τα xiaomi στις μεγάλες κατηγορίες είναι μια χαρά καμία σχέση με τα redmi κ τα poco .
Kag1ante Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Θα προτείνω κάτι λίγο "out there" με προυπόθεση να μην έχεις θέμα στα μεταχειρισμένα. https://www.e-shop.gr/show_used?id=TEL.094138&oem=865513052278872+865513052278880 Xiaomi 12X ξαναλέω μεταχειρισμένο (συγκεκριμένα χωρίς σφραγίδα στη συσκευασία... Απλά για πρόταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα