bardock300 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Έχω ένα iPhone 7 Plus εδώ και 5,5 χρόνια. Τώρα τελευταία μου κάνει κάτι προβλήματα και σκέφτομαι την αναβάθμηση. Τα καινούρια iPhone πάνε πολύ για το πορτοφόλι μου, οπότε αποφάσισα να παω σε Google Pixel. Τα ερωτήματα ειναι τα εξής: Ποιά είναι η γνώμη σας μεταξύ των δύο; Το θέλω για βασική χρήση χώρις να μου κάνει την ζωή δυσκολη, ούτε να κολλαει σε 2 χρονια στην βασικη χρηση, πραγμα που πετυχαινε το iPhone 7 Plus ακομα και σημερα (περαν των υπολοιπων προβληματων). Τα selling points του Google Pixel 7 σε σχεση με το 6α για τις δικες μου αναγκες ειναι το καινουριο τσιπακι, το μικροτερο (εστω και λιγο) bezel και η καλυτερη καμερα. Το 6α ομως ειναι σημαντικα πιο φθηνο. Το δευτερο ερωτημα: Τα εχω βρει πιο φθηνα στο Bestprice, απο καποια μαγαζια που δεν εχω ακουσει ποτε μου. Πχ το 7 κανει 622. Στο Amazon.de κανει 650 και νομιζω ειναι μεσω επισημου google store. Η ανησυχια μου με την Amazon.de ειναι πως λεει μεν Unlocked αλλα ειμαστε σιγουροι θα λειτουργει με τους ελληνικους παρόχους; (vodafone πχ.) To oυσιαστικο ερωτημα εδω ειναι, ξερετε αν θα εχει θεμα απο Amazon.de οσον αφορα τους παροχους της Ελλαδας; Και γνωμη για τα μαγαζια του best price;
GATE123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Εάν το πάρεις από εδώ δεν θα έχεις επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας και επίσημο service. Επίσης WiFi calling ,5G τα ξεχνάς. Έχουν και κάποια προβλήματα με το Sensor (δεν ξέρω πια μοντέλα). Εάν τα πάρεις από Amazon από θέμα εγγύησης είσαι καλυμμένος. 1
Aristidis_Halkidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Εγώ έχω πίξελ 7 αγορασμενο από amazon.de και δουλεύει κανονικότατα με vodafone. Ο σενσορας 8 στις 10 φορές πιάνει είναι γενικά καλός. Όπως προειπε ο φίλος δεν θα έχεις 5g και κάποια άλλα softwarικα καλουδια της γουγλε. Από εκεί και πέρα είναι ένα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά που ζητάει και άμα ξέρεις τι ζητάς θα σε καλύψει θεωρώ. 1
mary Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Κοιτούσα το καλοκαίρι να αλλάξω και να πήγαινα σε 6α αλλά ψάχνοντας είδα ότι δεν είχε face unlock οποτε είπα να περιμένω να δω αν θα έχει το 7. Έχει και λειτουργεί μια χαρά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και σίγουρα θα το κρατήσω μια 3ετια, όσο λένε δλδ ότι θα δώσουν Android updates. Η κάμερα του είναι πάρα πολύ καλή. Το magic eraser ακόμα καλύτερο! Αν δεν σε χαλάει η έλλειψη Face unlock πήγαινε σε 6α, η τιμή του είναι πολύ χαμηλή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα