Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια τηλεφωνική συσκευή Siemens, την παλιά, την κλασσική με το περιστροφικό καντράν. Υπάρχει περίπτωση να τη συνδέσω στο δίκτυο και ας μην είναι δυνατό να καλέσω από αυτή, αλλά μόνο να κουδουνίζει και να μπορώ να ακούω σε μορφή dumplex; Στην εγκατάστασή μου έχω και router. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου πει πως θα βάλω τα δύο καλώδια στις σημερινές τηλεφωνικές πρίζες.

Τηλεφωνική συσκευή Siemens.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την είχα δοκιμάσει τον Μάρτιο (μάλλον το προηγούμενο μοντέλο) καθώς η μετάβαση από το Speedport Entry 2i στο Speedport Plus, σε ένα αντίστοιχο τηλέφωνο που έχουμε δεν μπορούσαμε να καλέσουμε, μόνο να λάβουμε κλήσεις ενώ προηγουμένως λειτουργούσε κανονικά (αν βάλω πάλι το παλιό ρούτερ δουλεύει κανονικά). Παραδόξως, το παραπάνω έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κλήση.

Στις 2/11/2022 στις 7:29 ΜΜ, KPar είπε

πως θα βάλω τα δύο καλώδια στις σημερινές τηλεφωνικές πρίζες.

Το κόκκινο (ή μπλε) και το άσπρο στα μεσαία πινάκια του rj11 (αν θυμάμαι καλά, περιμέντε και 2η γνώμη).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Ενδιαφέρον.

Η συσκευή είναι αναλογική, οπότε να παίρνεις τηλ. από αυτή μάλλον αδύνατο.

Να δέχεσαι κλήση και να μιλάς? Ίσως...

Το θέμα είναι ότι η συσκευή ακόμα κι αν υποθετικά λειτουργεί, θα σου κάνει τρελά παράσιτα στη γραμμή (λόγω αναλογικού τρόπου λειτουργίας, πχ όταν σηκώνεις ακουστικό ή κλείνεις ακουστικό). Λογικά θα τρως αποσυνδέσεις.

Για δοκίμασε και πες μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...