kilic200 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 το φωτιζόμενο μηλαρακι μαμουσε και πείτε ότι θέλετε εσείς!!😁 Μακαρι να επιστρέψει! 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, NikosKallithea said: Ειναι κατι σαν την vw, που ολες εταιρείες καίνε λαδια πλεον εκτός της νw😂 Και μια ζήλια για το κοστο απόκτησης, σιγουράκι! Επειδή με κάνεις quote, μια οφειλόμενη απάντηση: - Πουθενά δεν γράφω για "ζήλια για το κοστο απόκτησης". Δεν με ενδιαφέρει γιατί κάποιος τραβάει ζόρι με τα καταναλωτικά προϊόντα μιας εταιρείας. Μπορεί να είναι ζήλια. Μπορεί να ήταν τα αγαπημένα του/της πρώην. Μπορεί να έχει ψυχολογικά τραύματα. Δεν. Με. Νοιάζει. - Μου φαίνεται, αντιθέτως, αστεία η ψυχωσική εμμονή συγκεκριμένων μελών που φανατίζονται* (σε σημείο ηλιθιότητας) με τα καταναλωτικά προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας σε σημείο που να σπεύδουν να γράψουν την ΠΑΠΑΡΙΑ τους σε κάθε topic που αφορά την εταιρεία. Είτε αυτό είναι το (πολυφορεμένο) 'ινοβέισιο' είτε το άλλο κλασικό, ότι όσοι παίρνουν προϊόν Apple το κάνουν για να 'επιδειχθούν' στην παρέα τους ή οποιαδήποτε άλλη μπούρδα. * κι εγώ φανατίζομαι με εταιρείες: δεν έχω στην κατοχή μου ούτε ένα προϊόν Samsung. Ούτε ΕΝΑ! Αλλά δεν πάω στα topic της Samsung να σπαμάρω... 4
Seaside Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φοβερό tech feature - industry standar τρέχω............... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από Seaside
Chef_Alexander Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Άλλη μία ''καινοτομία'' της Apple που θα ανεβάσει ''δικαιολογημένα'' το κόστος των επερχόμενων μοντέλων!!!
kurkosdr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, billdanos είπε Μιλάμε για το χαρακτηριστικό που έκανε τα macbooks να ξεχωρίζουν και ήταν μέρος του όλου branding. Έτσι τα γνωρίσαμε, έτσι τα αγαπήσαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται για ένα ενοχλητικό χαρακτηριστικό. Μερικοί απλά θέλαμε το MacOS X, όχι να γίνουμε διαφημιστικοί φανοί για το σήμα της Apple. 9 ώρες πριν, billdanos είπε Τώρα αν στα μάτια μερικών το σήμα κατατεθέν της Apple ήταν "καρναβάλι", ενώ ταυτόχρονα φτιάχνουν desktops με μνήμες, δίσκους, ανεμιστήρες, GPU, πληκτρολόγια, ποντίκια, κλπ με rainbow φωτισμούς και φωτορυθμικά, είναι μια άλλη συζήτηση! 😛 Καρναβάλι το ένα, καρναβάλι και το άλλο. Τουλάχιστον όμως το unicorn vomit (RGB φωτισμός) της Alienware απενεργοποιείται πανεύκολα, στα Macbook πρέπει να κάνεις αλλαγές στο hardware για να απενεργοποιήσεις ή απλά να το αποδεχτείς.
CoffeeDrink10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, kurkosdr είπε Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται για ένα ενοχλητικό χαρακτηριστικό. Μερικοί απλά θέλαμε το MacOS X, όχι να γίνουμε διαφημιστικοί φανοί για το σήμα της Apple. Κι εγώ που τρέχω linux (επειδή προφανώς το αρχαίο macOs που κάνει στο αρχαίο λάπτοπ είναι ...αρχαίο) τί να κάνω; να ανοίξω το καπάκι και να βάλω πίσω κανένα χαρτί; Σιγά μη χαλάσω την οθόνη.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, kurkosdr είπε Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται για ένα ενοχλητικό χαρακτηριστικό. Μερικοί απλά θέλαμε το MacOS X, όχι να γίνουμε διαφημιστικοί φανοί για το σήμα της Apple. Καρναβάλι το ένα, καρναβάλι και το άλλο. Τουλάχιστον όμως το unicorn vomit (RGB φωτισμός) της Alienware απενεργοποιείται πανεύκολα, στα Macbook πρέπει να κάνεις αλλαγές στο hardware για να απενεργοποιήσεις ή απλά να το αποδεχτείς. Το μηλαρακι στα MacBooks φώτιζε από το backlight της οθόνης. Δεν υπήρχε τρόπος να το σβήσεις αν δεν έκλεινες την οθόνη.
athns Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Εμένα πάντως θα μου άρεσε και σε κινητό.Με μια ωραία θηκη που θα φαίνεται το logo,να αναβοσβήνει όταν εχεις τη συσκευή σε αθόρυβη λειτουργία .
kurkosdr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, billdanos είπε Το μηλαρακι στα MacBooks φώτιζε από το backlight της οθόνης. Δεν υπήρχε τρόπος να το σβήσεις αν δεν έκλεινες την οθόνη. Κακό design τότε. Και πάλι όμως με μια τεχνολογία όπως αυτή που υπάρχει στα active-shutter γυαλιά θα μπορούσε να μπλοκάρει το φως on demand.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα