Προς το περιεχόμενο

Το εμβληματικό φωτιζόμενο λογότυπο της Apple θα επιστρέψει στους υπολογιστές MacBook

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, billdanos είπε

Τι μας πέρασες …Alienware? 😛 

Τουλάχιστον στα Alienware τα φωτάκια σβήνουν από το Command Center αν δεν θες να είσαι καρναβάλι. Πχ στο δικό μου τα έχω σβήσει όλα με εξαίρεση την περιοχή των indicator leds, το power button, και τις περιοχές του πληκτρολογίου (όπου με ένα μικρό edit στο xml με τα settings του command center έκανα το χρώμα να είναι άσπρο στο 1/3 της μέγιστης ισχύς). Τα υπόλοιπα φωτάκια προς τι ο λόγος; Στην καλύτερη περίπτωση καίνε τζαμπα ρεύμα μόνο και μόνο για να κάνουν το λάπτοπ να μοιάζει με στολισμένη νταλίκα στην εθνική, και στην χειρότερη ανταγωνίζονται το φως της οθόνης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (πχ για την περίπτωση του φωτισμένου λογότυπου κάτω από την οθόνη).

Αντιθέτως στα παλιά Macbook είσαι δωρεάν διαφημιστικός φανός είτε το θες είτε όχι. Μεγάλο μείον αν το επαναφέρουν χωρίς δυνατότητα απενεργοποίησης.

Επεξ/σία από kurkosdr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
5 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Τουλάχιστον στα Alienware τα φωτάκια σβήνουν από το Command Center αν δεν θες να είσαι καρναβάλι. Πχ στο δικό μου τα έχω σβήσει όλα με εξαίρεση την περιοχή των indicator leds, το power button, και τις περιοχές του πληκτρολογίου (όπου με ένα μικρό edit στο xml με τα settings του command center έκανα το χρώμα να είναι άσπρο στο 1/3 της μέγιστης ισχύς). Τα υπόλοιπα φωτάκια προς τι ο λόγος; Στην καλύτερη περίπτωση καίνε τζαμπα ρεύμα μόνο και μόνο για να κάνουν το λάπτοπ να μοιάζει με στολισμένη νταλίκα στην εθνική, και στην χειρότερη ανταγωνίζονται το φως της οθόνης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού (πχ για την περίπτωση του φωτισμένου λογότυπου κάτω από την οθόνη).

Αντιθέτως στα παλιά Macbook είσαι δωρεάν διαφημιστικός φανός είτε το θες είτε όχι. Μεγάλο μείον αν το επαναφέρουν χωρίς δυνατότητα απενεργοποίησης.

Μιλάμε για το χαρακτηριστικό που έκανε τα macbooks να ξεχωρίζουν και ήταν μέρος του όλου branding. Έτσι τα γνωρίσαμε, έτσι τα αγαπήσαμε. Και δεν θα άλλαζε ποτέ αυτό αν δεν είχαμε από ένα σημείο και μετά τόσο λεπτές οθόνες που δεν επέτρεπαν να υπάρχει εκεί το άνοιγμα που θα φωτίζεται από το led backlight της οθόνης. Φαντάζομαι πως θα βρήκαν άλλο πιο πρακτικό τρόπο να το κάνουν (σκέψου πως κάποια στιγμή θα έχουμε oled κλπ σε φορητούς mac χωρίς οπίσθιο φωτισμό).

Τώρα αν στα μάτια μερικών το σήμα κατατεθέν της Apple ήταν "καρναβάλι", ενώ ταυτόχρονα φτιάχνουν desktops με μνήμες, δίσκους, ανεμιστήρες, GPU, πληκτρολόγια, ποντίκια, κλπ με rainbow φωτισμούς και φωτορυθμικά, είναι μια άλλη συζήτηση! 😛 

• Like 6
  • Thanks 1

• Super Moderators
1 hour ago, billdanos said:

Μιλάμε για το χαρακτηριστικό που έκανε τα macbooks να ξεχωρίζουν και ήταν μέρος του όλου branding.

Κάγκουρας before it was cool! 😛

• Like 1

• Super Moderators
22 minutes ago, polaki said:

Προσωπικά αδιάφορο, αλλά γιατί τόση κόντρα ρε παιδιά, αφού δεν θα το έχετε εσείς έτσι και αλλιώς, πιο το πρόβλημα και κράζετε?

Γιατί Apple, γι'αυτό. Διάφορα μέλη, γνωστά για την απέχθεια τους (αδιάφορο για ποιο λόγο) βλέπουν το οποιοδήποτε θέμα της Apple ως ευκαιρία για να γκρινιάξουν - ακόμη και το πιο ανούσιο. 

Παλιά έμπαινα στον κόπο να σβήνω τα ηλίθια τρολοpost αλλά τώρα απλώς γελάω με την γελοιότητα και τη σπουδή συγκεκριμένων μελών να 'χωθούν' και να 'χώσουν'. ;)

• Like 4
  • Thanks 1
  • Sad 1

2 hours ago, billdanos said:

Τώρα αν στα μάτια μερικών το σήμα κατατεθέν της Apple ήταν "καρναβάλι", ενώ ταυτόχρονα φτιάχνουν desktops με μνήμες, δίσκους, ανεμιστήρες, GPU, πληκτρολόγια, ποντίκια, κλπ με rainbow φωτισμούς και φωτορυθμικά, είναι μια άλλη συζήτηση! 😛 

Δεν έχω δει πάντως κάποιον μέχρι τώρα να κουβαλάει το desktop έξω για να δείχνει τα λαμπάκια του. :P

Επίσης στη μία περίπτωση το βλέπεις εσύ και στην άλλη απλά το δείχνεις στους άλλους. 

• Super Moderators
47 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν έχω δει πάντως κάποιον μέχρι τώρα να κουβαλάει το desktop έξω για να δείχνει τα λαμπάκια του. :P

Επίσης στη μία περίπτωση το βλέπεις εσύ και στην άλλη απλά το δείχνεις στους άλλους. 

Μην πιάνεσαι μόνο απο το desktop! Έχουν τα πολύχρωμα ποντικάκια τους, λαπτοπάκια με leds στα καπάκια που κάνουν διάφορα σχεδιάκια, κλπ κλπ κλπ 😛 

Το logo μου φαίνεται ούτως ή άλλως. Δεν περίμενε το φωτισμό για να φανεί!

• Super Moderators
3 minutes ago, billdanos said:

Μην πιάνεσαι μόνο απο το desktop! Έχουν τα πολύχρωμα ποντικάκια τους, λαπτοπάκια με leds στα καπάκια που κάνουν διάφορα σχεδιάκια, κλπ κλπ κλπ 😛 

Ναι αλλά αυτά δίνουν FPS...

• Thanks 1

Εδώ και καιρό έχουν LED και μάλλιστα πολύχρωμα μέχρι και τα καλώδια 😄, ένα φωτιζόμενο μηλαράκι τους πείραξε και τα κατάργησαν? Καλώς να επιστρέψει (ελπίζω πάλι λευκό, δε νομίζω να κάνει καγκουριές η Apple και το κάνει RGB). Θα φαίνεται καλύτερα και στις ταινίες και τηλεσήριαλ όπου συχνά-πυκνά εμαφανίζεται ένα Mac.

16 minutes ago, billdanos said:

Το logo μου φαίνεται ούτως ή άλλως. Δεν περίμενε το φωτισμό για να φανεί!

Για desktop μίλησες στο προηγούμενο μήνυμα οπότε για αυτά απάντησα. :P

Προσωπικά δεν με ενοχλούν τα φωτάκια. Ίσα ίσα. Απλά ο φωτισμός στο σήμα των laptops αντίθετα με όλα τα υπόλοιπα τύπου ποντίκια, πληκτρολόγια και λοιπά υπάρχει μόνο για να τον βλέπουν οι άλλοι. 

Αυτό ισχύει για όλα τα laptops προφανώς, όχι μόνο της Apple. 

Και πάλι βέβαια ούτε αυτός ο φωτισμός με ενοχλεί. 

2 ώρες πριν, paredwse είπε

Γιατί Apple, γι'αυτό. Διάφορα μέλη, γνωστά για την απέχθεια τους (αδιάφορο για ποιο λόγο) βλέπουν το οποιοδήποτε θέμα της Apple ως ευκαιρία για να γκρινιάξουν - ακόμη και το πιο ανούσιο. 

Παλιά έμπαινα στον κόπο να σβήνω τα ηλίθια τρολοpost αλλά τώρα απλώς γελάω με την γελοιότητα και τη σπουδή συγκεκριμένων μελών να 'χωθούν' και να 'χώσουν'. ;)

Ειναι κατι σαν την vw, που ολες εταιρείες καίνε λαδια πλεον εκτός της νw😂

Και μια ζήλια για το κοστο απόκτησης, σιγουράκι!

13 ώρες πριν, Bronaldo είπε

Αν το επόμενο μακμπουκ έχει φωτιζόμενο μηλαρέησον και magsafe charger, τα’ σκασα στον Τιμόθεο Μαγειρίδη.

Σειρά ας πάρει και logo με ολόκληρο το μήλο γιατί το δαγκωμένο με κάνει να νοιώθω αμαρτωλός.😔

Macbook άσπρο 2009, σας έχω, γατάκια.....😂

Ολο το point του δαγκωμένου μήλου είναι η αμαρτία (φέρνει την απαγορευμένη για τις άπλυτες μάζες γνωση κι έτσι). Χωρίς πλάκα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...