Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

άμα το θες και "gayming" πάει +3000€ στο σύνολο :D

Ομοφοβικέ....

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να το είχαν αφαιρέσει καθόλου αλλά τέλος πάντων... Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται για κάποια τρελή τεχνολογία. Απλή εκμετάλλευση του φωτισμού από το Backpanel που ούτως ή άλλως υπάρχει (ασχέτως αν το περίβλημα δεν μας επιτρέπει να δούμε το φώς). Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους αλλαγές μιλούν στην ''καρδιά'' όλων όσων έχουν Mac από παλιά (συμπεριλαμβανομένου και εμού). Συνεπώς ό,τι μας γυρίζει πίσω σε ευχάριστες εποχές είναι καλοδεχούμενο.

• Like 7
Δημοσ.

Προσωπικά τα γουστάρω τα φωτιζόμενα σήματα στα καπάκια των notebooks. Το μπλε εξωγηινάκι των Alienware το λατρεύω! Μια φορά είχα βάλει στο δικό μου ένα μεταλλικό με φωσφοριζέ χρώματα αυτοκόλλητο της Umbrella Corporation που είχα πάρει από το ebay αλλά με κοιτούσαν περίεργα και τελικά το έβγαλα. 

• Like 2
Δημοσ.

Εδω εχουμε ενεργιακη κριση και αυτοι βαζουν παραπανω φωτακια να εχει καταναλωση 😂 (Ναι το ξερω ειναι απο το φωτισμο της οθονης) Αντε, καλως τα δεχτηκατε παλι mac users! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Haldol είπε

Μόνο εμένα με χαλάει; 

I mean, ΟΚ, ήμαστε που 'μαστε δακτυλοδεικτούμενοι, πρέπει να φωτίζει κιόλας το logo ; :P 

Κι εγω το ιδιο σκεφτηκα😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α ωραία,θα φωτίζονται πάλι οι αίθουσες στα απανταχού campuses.

macbooks-college.jpg

Επεξ/σία από Tenshi
  • Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, nick#18 είπε

Εδω εχουμε ενεργιακη κριση και αυτοι βαζουν παραπανω φωτακια να εχει καταναλωση 😂 (Ναι το ξερω ειναι απο το φωτισμο της οθονης) Αντε, καλως τα δεχτηκατε παλι mac users! 

Είναι που έχει χάλια κατανάλωση το MacBook ας πούμε και έχει κάτι να φοβηθεί 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Thresh είπε

Η ξεκάθαρη απόδειξη ότι θα είναι ισχυρότερα από τα προγενέστερα μοντέλα.

Η ξεκάθαρη απόδειξη οτι θα είναι τουλάχιστον 100 $ ακριβότερα απ'ότι αν δεν το είχε...  :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρεσε. 😊

Αν το επόμενο μακμπουκ έχει φωτιζόμενο μηλαρέησον και magsafe charger, τα’ σκασα στον Τιμόθεο Μαγειρίδη.

Σειρά ας πάρει και logo με ολόκληρο το μήλο γιατί το δαγκωμένο με κάνει να νοιώθω αμαρτωλός.😔

Επεξ/σία από Bronaldo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...