Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω περιπου 2 μηνες και ενω πηγαινε εξαιρετικα ξαφνικα προχθες αρχισε να υπερθερμαινεται σε απλη χρηση και χωρις να ειναι στην φορτιση. Εκανα επανεκκινηση , απενεργοποιηση κτλ αλλα τιποτα...τι πρεπει να κανω?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτη φορα χρηστης mac

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-11-02, 6.06.11 μμ.png

το πρωτο στην λιστα ειναι Goggle chrome helper(renderer)

Επεξ/σία από Jimbont
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι μα απο την αρχη αυτον χρησιμοποιω, τι το επιασε τωρα? επισης πρωτη φορα πριν 3 μερες χρησιμοποιησα φορτιστη quicκ charge αλλης εταιρειας και το καλωδιο το δικο του? μηπως το επηρεασε?

Επεξ/σία από Jimbont
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπεις ποσοστό chrome στο screenshot που ανέβασες; Τι ακριβώς έχεις ανοιχτό;
Η καλύτερη συμβουλή; Απλά σταμάτα να τον χρησιμοποιείς, ότι χειρότερο υπάρχει. Αν δεν θέλεις να αλλάξεις browser, να γνωρίζεις ότι ο Chrome τα συνηθίζει αυτά. Βάρα ένα clear στον chrome και δες πως συμπεριφέρεται στο activity monitor. 

edit: μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot και με memory; Επειδή είμαι σίγουρος ότι έχεις ανοιχτό όλο το app store στο dock και θα έπρεπε να γνωρίζεις πως δουλεύουν τα mac :mrgreen:

30 λεπτά πριν, Jimbont είπε

ναι μα απο την αρχη αυτον χρησιμοποιω, τι το επιασε τωρα? επισης πρωτη φορα πριν 3 μερες χρησιμοποιησα φορτιστη quicκ charge αλλης εταιρειας και το καλωδιο το δικο του? μηπως το επηρεασε?

Όχι. Ποιας εταιρίας;

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Jimbont είπε

δεν μπορεί ο φορτιστής να επηρεάσει αυτά τα πράγματα. από τα ελάχιστα που φαίνονται στην φωτό το συμπέρασμα είναι ξεκινά να προσαρμοστείς με safari... μας ευχαριστεις αλλη μερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια σημειωση τωρα φορτιζω πριν οχι και δεν το κανει αυτο μονο οταν φορτιζω παραλληλα αλλα και εκτος φορτιστη

αυτον τον  φορτιστη χρησιμοποιησα και δυστυθχως δεν μπορω να αποφυγω τον chrome

image.png.458d86f394cd7716a29a595883ca2e8c.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-11-02, 6.51.46 μμ.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-11-02, 6.51.50 μμ.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-11-02, 6.51.55 μμ.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-11-02, 6.51.58 μμ.png

image.png.458d86f394cd7716a29a595883ca2e8c.png

image.png

Επεξ/σία από Jimbont
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα δυσκολευομαι να το δεχθω επειδη δυο μηνες την ιδια χρηση κανω και με chrome, γιατι συνεβη τωρα...αυτο αναρωτιεμαι

θα δοκιμασω να κινηθω ισως για καποιες μερες με safari...θα πρεπει να τον απεγκαταστησω τον chrome η απλα να τον εχω κλειστο?

edit εκανα τερματισμο τον chrome οπως ειπε ο φιλος παραπανω και επεσε η θερμοκρασια παροτι δεν εχω το εχω αφαιρεσει απο την φορτιση, επισης ανεβηκε το ποσοστο μπαταριας ενω ειχε κολλησει στο ιδιο νουμερο προηγουμενως... 

Επεξ/σία από Jimbont
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jimbont είπε

απλα δυσκολευομαι να το δεχθω επειδη δυο μηνες την ιδια χρηση κανω και με chrome, γιατι συνεβη τωρα...αυτο αναρωτιεμαι

θα δοκιμασω να κινηθω ισως για καποιες μερες με safari...θα πρεπει να τον απεγκαταστησω τον chrome η απλα να τον εχω κλειστο?

γίνονται αναβαθμίσεις και κάτι μπορεί στην συγκεκριμένη έκδοση να σου δημιουργεί πρόβλημα. μπορεί κάποιο πρόσθετο γιατί βλέπω έχεις πολλά. κάνε quit τον chrome κανε μια επανεκκινηση το μηχανημα και δουλεψε τον safari να δουμε πως τα παει

δεν μπορεί αυτό το μηχάνημα να ζοριστεί με τέτοια ελαφριά πράγματα εκτός και εάν κάτι δεν δουλεύει όπως πρέπει τότε μόνο 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimbont είπε

edit εκανα τερματισμο τον chrome οπως ειπε ο φιλος παραπανω και επεσε η θερμοκρασια παροτι δεν εχω το εχω αφαιρεσει απο την φορτιση, επισης ανεβηκε το ποσοστο μπαταριας ενω ειχε κολλησει στο ιδιο νουμερο προηγουμενως... 

Έχει να κάνει με τη φύση του προγράμματος και την διαχείριση δεδομένων. Επειδή έχουμε αρκετά χρόνια παραπάνω στα Mac άκουσε μας και κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να εγκαταλείψεις τον Chrome. Δεν υπερτερεί σε τίποτα έναντι του Safari (και μάλιστα είναι μακράν χειρότερος). Η ιδέα ότι ο Chrome είναι ο καλύτερος broswer ισχύει στα  Windows όχι στα Mac. Ξεκίνα να μεταφέρεις τα πάντα στον Safari και μέσα σε μία εβδομάδα θα συνηθίσεις/συνειδητοποιήσεις την ανωτερότητα του. Καλή συνέχεια.!

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ramarg είπε

Έχει να κάνει με τη φύση του προγράμματος και την διαχείριση δεδομένων. Επειδή έχουμε αρκετά χρόνια παραπάνω στα Mac άκουσε μας και κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να εγκαταλείψεις τον Chrome. Δεν υπερτερεί σε τίποτα έναντι του Safari (και μάλιστα είναι μακράν χειρότερος). Η ιδέα ότι ο Chrome είναι ο καλύτερος broswer ισχύει στα  Windows όχι στα Mac. Ξεκίνα να μεταφέρεις τα πάντα στον Safari και μέσα σε μία εβδομάδα θα συνηθίσεις/συνειδητοποιήσεις την ανωτερότητα του. Καλή συνέχεια.!

ισχύουν τα περισσότερα που λες

μου έχει τύχει μόνο κάποιες φορές δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς σε τι αλλά δεν γινόταν με safari παρα μονο με chrome

οι περισσότεροι χρήστες έχουν εκεί μέσα τους κωδικούς και τους σελιδοδείκτες γι αυτό βολεύονται αλλά άμα κανείς μια φορά την αρχή και φύγεις μετά πάει τελείωσε 

άμα έχεις και iPhone? άστο τότε εκεί είναι που μιλάμε για μονόδρομος εντελώς 

• Like 1
Δημοσ.

Για αρχή σταμάτα να χρησιμοποιείς τον chrome για 1-2 μερες, και δες εαν το προβλημα επιμένει. Εαν οχι, τότε σβήσιμο chrome και εγκατασταση ξανα απο την αρχή!

23 λεπτά πριν, ramarg είπε

Καλός ο safari, αλλα νομιζω οτι υστερεί αρκετά σε σχέση με τον Chrome! Η αλήθεια ειναι οτι τελευταία φορά χρησιμοποίησα safari πριν απο αρκετά χρόνια! 

Αυτό που δεν μου αρέσει με τον safari είναι οτι ανανεώνεται αρκετά αργά σε σχέση με άλλους browser.   Επίσης αν εχεις παλιό mac είναι λιγο μπελάς να κάνεις update τον safari στην τελευταία έκδοση!

• Like 1
Δημοσ.

βαλε firefox,  o chrome ειναι οτι χειροτερο απο αποψη bloatware + privacy

Υποψιαζομαι καποιο αντον σου προκαλει αυτο το προβλημα. Αν ντε κ καλα θες chrome, κανε ενα ρεσετ στον browser και δοκιμασε χωρις κανενα addon

(η συμβουλη μ παντως ειναι να πας στον firefox και μεινε μακρια απο chromium browsers)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...