Mixalisrou69 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Πιστευετε ότι αξίζει το iPhone se σε σχέση με οποιοδήποτε Android σε παρόμοια τιμή;
daPro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Τόσο μικρή οθόνη και με τόσα μεγάλα bezels...δεν ξέρω..
Mixalisrou69 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Έχεις δίκιο, αλλά από θέμα αντοχής στο χρόνο και συνεχών αναβαθμισεων μπορεί να είναι ένας λόγος να προτιμηθει..
greekfox1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Εγώ έχω το SE2, όχι το 3 που μάλλον για αυτό ρωτάς και μπορώ να σου πω, ότι το κινητό πηγαίνει σφαίρα, η κάμερα του βγάζει αξιοπρεπεστατες φωτογραφίες τουλάχιστον την ημερα(αν σε ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες βέβαια, πας σε κάποιο iPhone Pro) και το Touch ID δουλεύει φανταστικά είτε φοράς μάσκα είτε όχι. Η μπαταρία δεν είναι φυσικά το δυνατό του σημείο, αλλά κουτσα στραβά τη μέρα τη βγάζεις. 1
BertaJourdan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Mixalisrou69 είπε Πιστευετε ότι αξίζει το iPhone se σε σχέση με οποιοδήποτε Android σε παρόμοια τιμή; Πιστευω οτι ολα τα iPhone ειναι καλυτερα απο ολα τα Android στις παρομοιες τιμες. 1
Kag1ante Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, Mixalisrou69 είπε Πιστευετε ότι αξίζει το iPhone se σε σχέση με οποιοδήποτε Android σε παρόμοια τιμή; Αν δέν έχεις θέμα με τα μικρά κινητά και κάνεις απλή χρήση πιστεύω είναι οκ. Αλλά θα έλεγα να περιμένεις να δείς και το επόμενο SE που έρχεται που λένε ότι θα είναι σε μέγεθος και εμφάνιση σαν το XR 2
vaggos231 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, greekfox1 είπε Εγώ έχω το SE2, όχι το 3 που μάλλον για αυτό ρωτάς και μπορώ να σου πω, ότι το κινητό πηγαίνει σφαίρα, η κάμερα του βγάζει αξιοπρεπεστατες φωτογραφίες τουλάχιστον την ημερα(αν σε ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες βέβαια, πας σε κάποιο iPhone Pro) και το Touch ID δουλεύει φανταστικά είτε φοράς μάσκα είτε όχι. Η μπαταρία δεν είναι φυσικά το δυνατό του σημείο, αλλά κουτσα στραβά τη μέρα τη βγάζεις. "Το touch id δουλεύει φανταστικά είτε φοράς μάσκα είτε όχι"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα