Crash24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μεγαλύτερη αξία αποκτά μια Amazon Prime συνδρομή, αφού κάθε μέλος μπορεί πλέον να ακούει περισσότερη μουσική χωρίς διαφημίσεις, αρκεί να το κάνει με λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής (shuffle mode). Από σήμερα τα μέλη του Amazon Prime έχουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο του Amazon Music με περισσότερα από 100 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις. Οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση ακόμα σε on-demand playlists που περιέχουν τραγούδια με βάση τα γούστα τους. Παράλληλα, είναι δυνατή η λήψη αυτών για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Αν και η σημερινή ανακοίνωση της Amazon δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο το να επέτρεπε στα Prime μέλη την ακρόαση όποιου τραγουδιού επιθυμούν χωρίς διαφημίσεις, σίγουρα αποτελεί ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός. Άλλωστε η Amazon πρέπει να διατηρήσει κάποιες λειτουργίες της υπηρεσίας Amazon Music επί πληρωμή, όπως η απεριόριστη πρόσβαση που δίνει μέσω του Amazon Music Unlimited με ξεχωριστή συνδρομή. Αυτή περιλαμβάνει πρόσβαση on-demand στον πλήρη κατάλογο της υπηρεσίας που περιέχει περισσότερα από 100 εκατομμύρια τραγούδια σε ποιότητα HD, αλλά και μια διευρυνόμενη συλλογή τραγουδιών με υποστήριξη Ultra HD και Spatial Audio και κόστος $9/μήνα. Παράλληλα η εφαρμογή του Amazon Music επανασχεδιάζεται ενώ προστίθεται σ’ αυτή μια νέα λειτουργία που ονομάζεται "podcast previews". Θα μπορείτε να ακούτε επιμελημένα αποσπάσματα από συγκεκριμένες εκπομπές podcast. Αυτά θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους ακροατές να πάρουν μια γρήγορη γεύση από μια εκπομπή πριν αποφασίσουν να ακούσουν το πλήρες επεισόδιο. Η Amazon προσφέρει ορισμένα podcasts χωρίς διαφημίσεις, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών της εκπομπών, των εκπομπών που κάνουν πρεμιέρα στις υπηρεσίες της πριν διατεθούν αλλού και άλλων εκπομπών τρίτων, όπως αυτές των New York Times, του ESPN και του NPR. Το καλοκαίρι, η Amazon προχώρησε μετά από καιρό σε μεγάλη αύξηση της Prime συνδρομής στην Ευρώπη, επικαλούμενη τον «αυξημένο πληθωρισμό και το λειτουργικό κόστος» μαζί με την ταχύτερη παράδοση των προϊόντων της και το περισσότερο περιεχόμενο που παρέχει μέσω των υπηρεσιών της. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
polaki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Για όσους είναι εξωτερικό σε χώρες που υποστηρίζεται το next day delivery, το να έχεις Amazon Prime είναι non-brainer. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το έχεις. Ωραία θα ήταν να τις ενοποιούσαν τις 2 υπηρεσίες με ένα μικρό έξτρα κόστος για όσους έχουν Prime, ώστε κάποιοι να φεύγανε από Apple ή Spotify. Ίσως στο μέλλον.
j0hnn1e Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Αυτό ακριβώς. Μόνο και μόνο το next day delivery αξίζει τα λεφτά του. Οι σειρές και οι ταινίες που παίρνεις σαν έξτρα είναι πολύ καλό επίσης. Αξίζει τα λεφτά του με τα χίλια. 1
chrisxkar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 απο την στιγμη που η alexa υποστηριζει spotify δεν βρισκω τον λογο υπαρξης του amazon music
6xXx6 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ""αρκεί να το κάνει με λειτουργία τυχαίας αναπαραγωγής" Κάπου εκεί σταμάτησα να διαβάζω... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από 6xXx6 1
polaki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, chrisxkar είπε απο την στιγμη που η alexa υποστηριζει spotify δεν βρισκω τον λογο υπαρξης του amazon music Η Alexa τουλάχιστον στο δικό μου Echo δεν υποστηρίζει spotify εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν με ενδιαφέρει πλέον αφού τελικά πήγα σε Google με αφορμή αυτό, αλλά ήταν γνωστό πρόβλημα.
kinitos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Εμενα δεν παίζει με τίποτα ουτε απο το site ουτε απο το απ σε ανδροιδ Ολο ενα λαθος στο οαιξιμο η να πληρώσω για hd λεει
moderndrummer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, kinitos είπε Εμενα δεν παίζει με τίποτα ουτε απο το site ουτε απο το απ σε ανδροιδ Ολο ενα λαθος στο οαιξιμο η να πληρώσω για hd λεει Εμένα μου παίζει η αλεξα σποτιφαι κανονικά και μάλιστα το έχω σεταρει ως default. Λες αλεξα παίξε μουσική και σε πάει στο Spotify και όχι στο prime music. Είμαι Γερμανία
chrisxkar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, polaki είπε Η Alexa τουλάχιστον στο δικό μου Echo δεν υποστηρίζει spotify εδώ και αρκετούς μήνες. Δεν με ενδιαφέρει πλέον αφού τελικά πήγα σε Google με αφορμή αυτό, αλλά ήταν γνωστό πρόβλημα. πρεπει να μπεις στις ρυθμισεις τις αλεξα απο το κινητο σου και να βαλεις το spotify σαν default 15 ώρες πριν, kinitos είπε Εμενα δεν παίζει με τίποτα ουτε απο το site ουτε απο το απ σε ανδροιδ Ολο ενα λαθος στο οαιξιμο η να πληρώσω για hd λεει το ιδιο λογικα που εγραψα και πανω
gorilas13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, moderndrummer είπε Εμένα μου παίζει η αλεξα σποτιφαι κανονικά και μάλιστα το έχω σεταρει ως default. Λες αλεξα παίξε μουσική και σε πάει στο Spotify και όχι στο prime music. Είμαι Γερμανία Και εγώ έβαλα να παίζει το χακαρισμένο Spotify, με αλλαγή διεύθυνσης σε Αμερική κτλ. Απλά δεν μου παίζει συγκεκριμένα τραγούδια όπως το Amazon Music, συνήθως παίζει Spotify Radio ή κάποια λίστα μου σαν Radio. Με το normal το Spotify, της λες παίξε Terlegas Mia Gardenia, και το παίζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Για να παίξει Spotify η Alexa πρέπει να πάμε από το app του Spotify για να κάνουμε bind, από το app της Alexa δεν γίνεται εδώ και μερικά χρόνια.
Vlad27 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Ότι και να κάνουν το RoP δε θα ανέβει στις βαθμολογίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα