Προς το περιεχόμενο

1440p monitor - Χbox series X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να μου πει καποιος ποιο μοντελο monitor (1440P-144HZ) εχει για να μπορει να παιζει 2κ - 120fps στο Xbox series X.

Αυτη την στιγμη εχω το Xiaomi 27'' 1440p 165Hz και το 120fps μου το κανει enable μονο στα 1080p. Εχει να κανει με τα vesa timings του καθε monitor, οποτε ψαχνω καποιο μοντελο που να ειναι δοκιμασμενο και να παιζει 100% στα 2k-120fps.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγω που το είχα δοκίμασε σε asus xg32vq παιζει κανονικά 2κ 120

3 ώρες πριν, raid_av είπε

Παιδια θελω να μου πει καποιος ποιο μοντελο monitor (1440P-144HZ) εχει για να μπορει να παιζει 2κ - 120fps στο Xbox series X.

Αυτη την στιγμη εχω το Xiaomi 27'' 1440p 165Hz και το 120fps μου το κανει enable μονο στα 1080p. Εχει να κανει με τα vesa timings του καθε monitor, οποτε ψαχνω καποιο μοντελο που να ειναι δοκιμασμενο και να παιζει 100% στα 2k-120fps.

Ευχαριστω.

Ωστοσο τσέκαρε και τα settings αν έχει freesync το μονιτορ και τετια συμπραγαλα κλειστα.

Ωστοσο αυτό έχω την εντύπωση ότι θα σου λυνε το πρόβλημα σου αλλά το βλέπω στα 90 και δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι μετά θα παιζε 2κ 120. Τσέκαρε μηπως το βρεις πουθενα φθηνά

https://www.hdfury.eu/shop/drhdmi4k/

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Εγω που το είχα δοκίμασε σε asus xg32vq παιζει κανονικά 2κ 120

Ωστοσο τσέκαρε και τα settings αν έχει freesync το μονιτορ και τετια συμπραγαλα κλειστα.

Ωστοσο αυτό έχω την εντύπωση ότι θα σου λυνε το πρόβλημα σου αλλά το βλέπω στα 90 και δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι μετά θα παιζε 2κ 120. Τσέκαρε μηπως το βρεις πουθενα φθηνά

https://www.hdfury.eu/shop/drhdmi4k/

Προτιμώ να βρω κάποιο monitor που να ξερω οτι παιζει 100% και απλα να δωσω το δικο μου και να παρω το αλλο. Γι αυτο και ρωτησα εαν καποιος παιζει στα 2κ 120 να μου πει πιο μοντελο εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...