venuets Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) GoPro Hero11 Black Action Camera 410€ (τελική τιμή) https://gopro.com/en/gr/shop/cameras/hero11-black/CHDHX-111-master.html Συμπεριλαμβάνεται 1-Year GoPro Subscription. GoPro Subscription Benefits: Unlimited cloud backup + auto uploads Unlimited use of the Quik app Up to 50% off at GoPro.com No-questions-asked camera replacement Τιμη ανταγωνισμου 578€ https://www.skroutz.gr/s/38169523/GoPro-Hero11-Action-Camera-5K-Υποβρύχια-με-WiFi-Μαύρη-με-Οθόνη-2-27.html Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από venuets 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 OMG με εβαλες σε σκεψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 περίμενε black friday. Θα παίξει η ίδια ή και καλύτερη προσφορά όπως συμβαίνει τα τελευταία 4 χρόνια. Λιγότερο από μήνας έμεινε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, venuets είπε GoPro Hero11 Black Action Camera 410€ (τελική τιμή) https://gopro.com/en/gr/shop/cameras/hero11-black/CHDHX-111-master.html Συμπεριλαμβάνεται 1-Year GoPro Subscription. GoPro Subscription Benefits: Unlimited cloud backup + auto uploads Unlimited use of the Quik app Up to 50% off at GoPro.com No-questions-asked camera replacement Τιμη ανταγωνισμου 578€ https://www.skroutz.gr/s/38169523/GoPro-Hero11-Action-Camera-5K-Υποβρύχια-με-WiFi-Μαύρη-με-Οθόνη-2-27.html Από αυτό το λινκ παραγγέλνουμε κανονικά και στέλνουν από ευρώπη χωρίς τελωνείο η από Αμερική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Από Ευρώπη είναι χωρίς τελωνείο. Από Ολλανδία νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Από αυτό το λινκ παραγγέλνουμε κανονικά και στέλνουν από ευρώπη χωρίς τελωνείο η από Αμερική; κανονικότατα. ολλανδία, και αν βάλεις γρήγορη αποστολή με 10ευρώ, το έχεις σε μία εργάσιμη σπίτι σου. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Socratis_g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spaek Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω καλύτερη προσφορά black fiday δεν θα βάλουν, τις ίδιες ανακυκλώνουν. Νομίζω καλύτερα αξιζε η προσφορα με +2 μπαταρίες με φορτιστή στα 450 που είχε πριν λίγο καιρό η το HERO11 Black + Accessories Bundle πάλι 450. Η γρήγορη αποστολή είναι +20 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από spaek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, spaek είπε Νομίζω καλύτερη προσφορά black fiday δεν θα βάλουν, τις ίδιες ανακυκλώνουν. Νομίζω καλύτερα αξιζε η προσφορα με +2 μπαταρίες με φορτιστή στα 450 που είχε πριν λίγο καιρό η το HERO11 Black + Accessories Bundle πάλι 450. Η γρήγορη αποστολή είναι +20 Μου φαίνεται ότι έδιναν μόνο τον φορτιστη , σκέτο . Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα στους όρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, spaek είπε Νομίζω καλύτερη προσφορά black fiday δεν θα βάλουν, τις ίδιες ανακυκλώνουν. Νομίζω καλύτερα αξιζε η προσφορα με +2 μπαταρίες με φορτιστή στα 450 που είχε πριν λίγο καιρό η το HERO11 Black + Accessories Bundle πάλι 450. Η γρήγορη αποστολή είναι +20 Αν βάλουν καλύτερη θα μας βάλεις την διαφορα; 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spaek Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, jobous είπε Μου φαίνεται ότι έδιναν μόνο τον φορτιστη , σκέτο . Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα στους όρους. H κάμερα έρχεται με 1 μπαταρία. Το δωρο με το φορτιστή είχε 2 μπαταρίες εξτρα οπότε είχες κάμερα, φορτιστή 2 μπαταριών και 3 μπαταρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μακάρι να έκανα λάθος και να τα πήρες και βλακεία που δεν τα πήρα, αλλα εκείνη την στιγμή μου φάνηκε ότι έδινε μόνο το φορτιστή και στα περιεχόμενα έλεγε μια μπαταρία και έναν φορτιστή (εδώ είναι το κενό που δεν έγραφε αν είναι όλο το πακέτο μαζί με τις μπαταρίες, όπως πουλιέται άλλωστε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spaek Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, jobous είπε Μακάρι να έκανα λάθος και να τα πήρες και βλακεία που δεν τα πήρα, αλλα εκείνη την στιγμή μου φάνηκε ότι έδινε μόνο το φορτιστή και στα περιεχόμενα έλεγε μια μπαταρία και έναν φορτιστή (εδώ είναι το κενό που δεν έγραφε αν είναι όλο το πακέτο μαζί με τις μπαταρίες, όπως πουλιέται άλλωστε) Πάντως αν παρεις την προσφορά που έχει τώρα μπορείς, αφού πρώτα βάλεις στο καλάθι την κάμερα, να βάλεις το Dual Battery Charger + Enduro Batteries με €48... (η οποια αξεσουάρ θέλεις με 20% έκπτωση) 😉 ουσιαστικά χάνεις την κάρτα μνήμης 32gb που εδινε δώρο Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από spaek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
szaf Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Υπαρχει τροπος για αποφορολογηση ως ενδοκοινοτικη συναλλαγη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, szaf είπε Υπαρχει τροπος για αποφορολογηση ως ενδοκοινοτικη συναλλαγη; Απο οσο εψαξα στα forum τους δεν βρηκα κατι που να λεει οτι γινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, jobous είπε Μακάρι να έκανα λάθος και να τα πήρες και βλακεία που δεν τα πήρα, αλλα εκείνη την στιγμή μου φάνηκε ότι έδινε μόνο το φορτιστή και στα περιεχόμενα έλεγε μια μπαταρία και έναν φορτιστή (εδώ είναι το κενό που δεν έγραφε αν είναι όλο το πακέτο μαζί με τις μπαταρίες, όπως πουλιέται άλλωστε) δυο μπαταρίες πρόσθετες έδωσε και το φορτιστή - προχθές την παρέλαβα! Από Ολλανδία τα στέλνουν με ups. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από djcat 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα