Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφε μου εδω εισαι!!!Η γυναικα μου ειναι ολη μερα με μια σκουπα στο χερι και αφου εξολοθρευσε μια hoower telios πηραμε αυτο το πυρηνικο οπλο.....Εγω ησυχασα απο τον θορυβο και εκεινη με αγαπησε περισσοτερο που επεμενα να την παρουμε!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η γυναικα μου λοιπον, τις καλες εποχες εβαζε σκουπα 2 φορες την ημερα. Τωρα με το μωρό? Μαλλον πρεπει να της την δεσω απο πισω να την εχει μονιμα κοντα της.
Το επαιξα και εγω ξυπνιος γκατζετακιας που "ολες ιδιες ειναι". Το αποτελεσμα ειναι οτι στο γραφειο στην αποθηκη εχω 4 σκουπες αυτη την στιγμη. Στο σπίτι υπαρχει μια Miele.
Παρε Miele μια και καλη να τελειωνεις. Δεν ειναι το θεμα μονο η δυναμη. Η σκουπα ειναι παραπανω απο δυναμη. Ειναι τι σχεδιαση εχει το πελμα. Αυτη η δυναμη τραβαει σκουπιδια? ή τραβάει το χαλί χωρίς να τραβάει τα σκουπίδια?

Τραβάει απο το πλάι του πέλματος? ή πρεπει να παει η τρυπα ακριβως επανω απο το σκουπίδι ?
Πόση σκόνη επιστρέφει στο περιβάλλον ?

Εργονομια? ροδακια? ερχεται τουμπα η σκουπα μεσα στο σπίτι? τα εξαρτηματα που αποθηκευονται ?

Πάρε μια Miele λοιπον να τελειώνεις και να μην πετάς λεφτά!

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Να προσθέσω ότι η miele εμπειρία είναι και εκείνο το sleekness του άνετου τσουλήματος μαζί με την αίσθηση βεβαιότητας, ευελιξίας και αποτελεσματικότητας που δίνει. Δε θα καταλάβετε τι εννοώ ενδεχομένως, εκτός κι αν τη δοκιμάσετε.

Το ranting Βαλκανικής κοπής (όλα ίδια είναι μάναμ', κινεζικές κινεζιές, πάρε μία SENCOR ή μία iLiFe Q921 να καν'ς τη δλιάς) πρέπει να σταματήσει. Έχουμε μπει εδώ 10 νομάτοι και λέμε το ίδιο πράμα.

• Like 1
Δημοσ.

Miele μόνο!

Έχω πάρει πολλές σκούπες και σκουπάκια. Σε όλες το έχω μετανιώσει εκτός από τη Miele. 

Και για την αποθήκη/αυλή να πάρω σκούπα, Miele θα πάρω πλέον!

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, motoboots είπε

Και εγώ έχω πάρει μια Karcher αλλά στα 1300watt

https://www.skroutz.gr/s/14953153/Karcher-NT-22-1-AP-Σκούπα-Υγρών-Στερεών-1300W-με-Κάδο-22lt.html?from=listing 

Πολύ δυνατή. Αν πάρεις μικρη αδύναμη, θα το πληρώσεις με πολλά περάσματα για το ίδιο καθαρισμα...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 3/11/2022 στις 7:07 ΠΜ, andreaspA είπε

Η γυναικα μου λοιπον, τις καλες εποχες εβαζε σκουπα 2 φορες την ημερα. Τωρα με το μωρό? Μαλλον πρεπει να της την δεσω απο πισω να την εχει μονιμα κοντα της.
Το επαιξα και εγω ξυπνιος γκατζετακιας που "ολες ιδιες ειναι". Το αποτελεσμα ειναι οτι στο γραφειο στην αποθηκη εχω 4 σκουπες αυτη την στιγμη. Στο σπίτι υπαρχει μια Miele.
Παρε Miele μια και καλη να τελειωνεις. Δεν ειναι το θεμα μονο η δυναμη. Η σκουπα ειναι παραπανω απο δυναμη. Ειναι τι σχεδιαση εχει το πελμα. Αυτη η δυναμη τραβαει σκουπιδια? ή τραβάει το χαλί χωρίς να τραβάει τα σκουπίδια?

Τραβάει απο το πλάι του πέλματος? ή πρεπει να παει η τρυπα ακριβως επανω απο το σκουπίδι ?
Πόση σκόνη επιστρέφει στο περιβάλλον ?

Εργονομια? ροδακια? ερχεται τουμπα η σκουπα μεσα στο σπίτι? τα εξαρτηματα που αποθηκευονται ?

Πάρε μια Miele λοιπον να τελειώνεις και να μην πετάς λεφτά!

Από την εμπειρία μου στις επισκευές είναι η πιο value for money επιλογή ιδίως αν την πάρεις με έκπτωση. Κατασκευαστικά ανώτερη σχεδόν από ότι κυκλοφορεί. Ακριβά ανταλλακτικά ναι αλλά αξιόπιστη κατασκευή. 

Μόλις τώρα, mad scientist είπε

Από την εμπειρία μου στις επισκευές είναι η πιο value for money επιλογή ιδίως αν την πάρεις με έκπτωση. Κατασκευαστικά ανώτερη σχεδόν από ότι κυκλοφορεί. Ακριβά ανταλλακτικά ναι αλλά αξιόπιστη κατασκευή. 

Βέβαια αν πας στα 200-300€ ότι και να πάρεις θα είναι σοβαρό. Αν και πάλι Miele μάλλον θα επέλεγα.

Karcher θα αγόραζα για το γκαράζ τον κήπο, το εργαστήριο μου.

Στις 2/11/2022 στις 3:34 ΜΜ, Allan-Wake είπε

Rowenta 

Πολύ καλη σε πολύ καλή τιμή , χωρίς σακούλα 

Χωρίς σακούλα ποτέ! Ποιος καθαρίζει τον κάδο; Που αδειάζει τον κάδο χωρίς να βρωμίσει και να μην αναπνεύσει όλη αυτή την βρωμια; Πάντα φιλτροσακούλα και μάλιστα μόνο fleece.

Στις 2/11/2022 στις 8:12 ΜΜ, HALF EVIL είπε

Σήμερα ότι και να πάρεις είναι επιπέδου κινεζιας. Μην έχεις αυταπάτες περί αυτού ότι αγόρασες ποιοτικό προϊόν. 

Πριν είκοσι χρόνια ναι, υπήρχε γερμανική ποιοτητα , σήμερα όλα είναι Κίνα. 

Όταν μια εταιρία πάει στην Κίνα δεν σημαίνει ότι χαλάει την ποιότητα απαραίτητα. Απλά βγάζει και φθηνιάρικα μοντέλα για κάθε βαλάντιο. Αν πας σε 150-200€ αγοράζεις αξιοπρεπέστατες συσκευές. Σε αυτό που διαφέρουν αρκετά είναι στην ποιότητα των πλαστικών. Αν θες φθηνό πας σε κάτι επώνυμο πχ Bosch Siemens που θα είναι όντως καλό για τα λεφτά του. Οι μεγάλες εταιρίες δεν χαλάνε το όνομα τους ούτε στα φθηνά μοντέλα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/11/2022 στις 5:14 ΠΜ, dalain είπε

Αδερφε μου εδω εισαι!!!Η γυναικα μου ειναι ολη μερα με μια σκουπα στο χερι και αφου εξολοθρευσε μια hoower telios πηραμε αυτο το πυρηνικο οπλο.....Εγω ησυχασα απο τον θορυβο και εκεινη με αγαπησε περισσοτερο που επεμενα να την παρουμε!

Επειδη τώρα πρόσεξα αυτό το post. 

Θα με ενδιέφερε να μου πεις πόσες φορές την μέρα και πόσες ώρες χονδρικά χρησιμοποιούσε την σκούπα η γυναίκα σου. 

Εμείς έχουμε μια Hoover telios. 4-5 χρόνια. Χρηση 1-2 φορές την μέρα σε μεγάλο σπίτι με πολύ σκόνη παλαιά δάπεδα κτλ. Η σκουπα φαίνεται μια χαρά και αν δεν καεί το μοτέρ θα την έχουμε χρόνια ακόμα.

Δημοσ.

Εχω τη miele c3 cat and dog. 

Γενικά επειδή δε τη προσεχει η γυναίκα ουτε τα παιδια σε 5 χρονια έχουν σπασει πράγματα. Το κοντάρι το μεταλικο εχει βαθουλώματα και έχει στραβωσει και δεν ανεβοκατεβαίνει ευκολα. Το πλαστικο που μπαίνουν τα εξαρτήματα εχει σπασει και το κραταω με ταινια. Γενικα ομως νεο κονταρι γνησιο θελει 70€. 

Το πλαστικο της σκουπας εχει τρύπες κατω απο χτυπήματα. Εχει δουλέψει και χωρις σακουλα μερικές φορες γιατι εβγαζε τη σακουλα για παιχνίδι ο μικρος. Βεβαια τη κθαρισα και ειναι οκ. Επισης εχει σπασει κατι στο διακοσμητικο στο μεντεσέ και δεν κλείνει ευκολα αν την ανοιξεις για σακουλα.

Σκέφτομαι μηπως βάλω μαιμου κονταρι και παρω αλλη μια οικονομική που θελω για ενα μερος του σπιτιου. 

Δημοσ.

Έχω Dyson και στενοχωθήκα. Γενικά με στενοχώρησε η συγκεκριμμένη. 

Έχω και μια Kirby, εντάξει, είναι κινητήρας ελικοφόρου, αλλά σκοτώνει. Βρίσκω δεκάλεπτα και εικοσάλεπτα. Χαλιά δε το συζητάω , είναι κλάση μόνη της.

Αν έπαιρνα άλλη από Kirby, που εντάξει είναι ακριβή, θα πήγαινα σε Miele γιατί είναι καλή, και γενικά σκούπα , είναι ένα αντικείμενο όπως το σίδερο , που αν το πάρεις καλό, θα σου γλιτώσει χρόνο , θα σου δώσει και μεγάλη ικανοποίηση να κάνεις μια καλή δουλειά και να μη παιδεύεσαι τζάμπα. Αν κρατήσει 10+ χρόνια, η εμπειρία/χρήση/ευρώ είναι πολύ μεγάλη.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ειμαι σε αναζητηση ηλεκτρικης σκουπας με σακουλα 80€ ταβανι εχετε να προτεινετε καποια;

επισης τα 700w που βλεπω οτι παιζουν, αξιζει; δεν ζοριζοντε τα μοτερ; τραβανε τριχες χνουδια;

η χρηση θαναι για πατωμα και χαλια

Δημοσ.

Παρε μια υγρων-στερεων με under 100€ και οτι έξτρα πελματα χρειάζεσαι και θα ησυχάσεις.

Θα χάσεις λιγο σε εργονομία θορυβο και design, αλλα θα τραβαει τα παντα και δεν παθαινει τίποτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...