ElisavetKat Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Κάηκε η δικιά μου και βλέπω σκούπες με 100€ που έχουν πολύ μικρή χωρητικότητα και κακές κριτικές. Έχετε βρει καμία καλή και πόσο παίζει η τιμή για μια που να αξίζει;
Dante80 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Από προσωπική εμπειρία, αν αγόραζα σκούπα σήμερα θα κοίταζα κάτι σε Miele ξανά. Ακριβές, αλλά αξίζουν τα λεφτά τους. 2
Allan-Wake Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Rowenta Πολύ καλη σε πολύ καλή τιμή , χωρίς σακούλα Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Allan-Wake
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Hoover, 4 χρόνια με καθημερινή χρήση ούτε ίχνος προβλήματος. Φρόντιζε για τον καθαρισμό των φίλτρων μια στο τόσο και είσαι κομπλέ. H Miele είναι κορυφαία ποιότητα σε όλες τις οικιακές συσκευές, αλλά αρκετά πιο ακριβή.... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από Basilhs23___ 1 1
Haldol Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Είχα πάρει πριν λίγα χρόνια την Bosch BGLS4520, προς 170€. Άπειρα ικανοποιημένος. Εξαιρετικά αθόρυβη όταν θες, αλλά και πολύ δυνατή, αν ανεβάσεις την ισχύ. Αν ξανάπαιρνα, θα'παιρνα πιθανότατα την ίδια σειρά (υπάρχει "αντικαταστάτης" στα ~150 ευρώ) απλά με έξτρα πέλμα κατοικιδίων (μιας και πλέον συμβιώνω με 2 νιαρρρ).
qwertyuiop2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Oι hoover είναι κινεζιές με χαμηλή αξιοπιστία και φτηνιάρικα υλικά. Miele θα πας και για εξοικονόμηση ρεύματος, τα 500-550 watt τους είναι καλύτερα από τα 1000 των κινεζιών που πωλούνται με το τσουβάλι στα σκρουτζ. Δευτερευόντως, υπάρχουν πολύ καλές σειρές bosch σε χαμηλότερες τιμές, πέριξ των 100 ευρώ. Καλό, Γερμανικό μοτέρ, στιβαρό πλαστικό. Σκούπα του 50ρικου πάρε μόνο άμα το σπίτι σου είναι 20-30τμ και/ή τη χρησιμοποιείς σπάνια. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι premium σειρές βγάζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω, όχι μόνο λόγω αποτελεσματικότητας σε σχέση με την κατανάλωσή τους, αλλά και λόγω της άνεσης χρήσης που προσφέρουν. Eγώ πήρα για το σπίτι μου αυτή το Μάιο, και μάλιστα ακριβότερη κατά 10 ευρώ από το εικονιζόμενο. Οκ, καίει λίγο παραπάνω ρεύμα από το σύνηθες, αλλά είναι φοβερή η αίσθηση - ποιότητά της, ό,τι περνάς δε χρειάζεται να το ξαναπεράσεις, το μοτέρ έχει εγγύηση 10 ετών και τα πλαστικά μέρη στο σώμα και τα πέλματα είναι ΤΟΠ. Σε σχέση με κάτι ροβέντες, ΟΚ, Iq , ρόνσον, χούβερ, σένκορ και λοιπές κινεζιές, μέρα με τη νύχτα. 1
HALF EVIL Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Oι hoover είναι κινεζιές με χαμηλή αξιοπιστία και φτηνιάρικα υλικά. Miele θα πας και για εξοικονόμηση ρεύματος, τα 500-550 watt τους είναι καλύτερα από τα 1000 των κινεζιών που πωλούνται με το τσουβάλι στα σκρουτζ. Δευτερευόντως, υπάρχουν πολύ καλές σειρές bosch σε χαμηλότερες τιμές, πέριξ των 100 ευρώ. Καλό, Γερμανικό μοτέρ, στιβαρό πλαστικό. Σκούπα του 50ρικου πάρε μόνο άμα το σπίτι σου είναι 20-30τμ και/ή τη χρησιμοποιείς σπάνια. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι premium σειρές βγάζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω, όχι μόνο λόγω αποτελεσματικότητας σε σχέση με την κατανάλωσή τους, αλλά και λόγω της άνεσης χρήσης που προσφέρουν. Eγώ πήρα για το σπίτι μου αυτή το Μάιο, και μάλιστα ακριβότερη κατά 10 ευρώ από το εικονιζόμενο. Οκ, καίει λίγο παραπάνω ρεύμα από το σύνηθες, αλλά είναι φοβερή η αίσθηση - ποιότητά της, ό,τι περνάς δε χρειάζεται να το ξαναπεράσεις, το μοτέρ έχει εγγύηση 10 ετών και τα πλαστικά μέρη στο σώμα και τα πέλματα είναι ΤΟΠ. Σε σχέση με κάτι ροβέντες, ΟΚ, Iq , ρόνσον, χούβερ, σένκορ και λοιπές κινεζιές, μέρα με τη νύχτα. Σήμερα ότι και να πάρεις είναι επιπέδου κινεζιας. Μην έχεις αυταπάτες περί αυτού ότι αγόρασες ποιοτικό προϊόν. Πριν είκοσι χρόνια ναι, υπήρχε γερμανική ποιοτητα , σήμερα όλα είναι Κίνα. 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Σήμερα ότι και να πάρεις είναι επιπέδου κινεζιας. Μην έχεις αυταπάτες περί αυτού ότι αγόρασες ποιοτικό προϊόν. Πριν είκοσι χρόνια ναι, υπήρχε γερμανική ποιοτητα , σήμερα όλα είναι Κίνα. Στο φοιτητικό μου σπίτι πήρα το 2018 μία daewoo φασόν κινεζιά σκούπα με 50 ευρώ τότε, πέρσι που τσέκαρα την είχαν πάει 80 σχεδόν οι αθεόφοβοι... Καμία σχέση τα εσωτερικά τους, το βάρος του μοτέρ τους κλπ κλπ. Ναι, το made in germany του 2022 σε σχέση με την siemens m.i.g. του 2005 που χάλασε και πετάξαμε, είναι εμφανώς λιγότερο ποιοτικό και στιβαρό. Με την Κινεζιά όμως δε συγκρίνεται. Γιατί οι χούβερ και οι ροβέντα που προτάθηκαν παραπάνω, βρωμάνε κινεζίλα. Πηγαίνετε σε έναν κωτσόβολο ή άλλο μεγάλο λιανικό πωλητή και δείτε μόνοι σας, αν δεν πιστεύετε εμένα.
motoboots Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.kaercher.com/gr/home-garden/skoypes-ygris-kai-xiris-anarrofisis/wd-3-v-17-4-20-16281010.html Δύναμη. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από motoboots 3
HALF EVIL Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Στο φοιτητικό μου σπίτι πήρα το 2018 μία daewoo φασόν κινεζιά σκούπα με 50 ευρώ τότε, πέρσι που τσέκαρα την είχαν πάει 80 σχεδόν οι αθεόφοβοι... Καμία σχέση τα εσωτερικά τους, το βάρος του μοτέρ τους κλπ κλπ. Ναι, το made in germany του 2022 σε σχέση με την siemens m.i.g. του 2005 που χάλασε και πετάξαμε, είναι εμφανώς λιγότερο ποιοτικό και στιβαρό. Με την Κινεζιά όμως δε συγκρίνεται. Γιατί οι χούβερ και οι ροβέντα που προτάθηκαν παραπάνω, βρωμάνε κινεζίλα. Πηγαίνετε σε έναν κωτσόβολο ή άλλο μεγάλο λιανικό πωλητή και δείτε μόνοι σας, αν δεν πιστεύετε εμένα. Έχω και Miele και Bosch και Siemens και Hoover. Ίδιες είναι όλες. Και σε ποιότητα και σε απόδοση. Η τελευταία αγορά ήταν αυτή. https://www.skroutz.gr/s/25826045/Hoover-Telios-Plus-TE70-TE58011-Ηλεκτρική-Σκούπα-700W-με-Σακούλα-3-5lt-Μπλε.html?from=catspan Μια χαρά είναι, μπορώ να πω σαν απόδοση με ευχαρίστησε πιο πολύ από μια Siemens και μια BOSCH που έχω σε άλλο σπίτι. Και την είχα πετύχει σε προσφορά 85 ευρώ στον Κοτσοβολο Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από HALF EVIL
The_Judas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/15841960/Bosch-BZGL2A312-Ηλεκτρική-Σκούπα-600W-με-Σακούλα-3-5lt-Γαλάζια.html?from=listing Αυτή έχω εγώ και είμαι ικανοποιημένος. Τα πλαστικά της όμως δεν είναι πολύ ποιοτικά αλλά έχει πολύ ισχύ παρόλο που έχει λίγα watt.
kagkouras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Αγόρασε η μητέρα μου την συγκεκριμένη και της έλεγα καλά μωρέ τόσα λεφτά για σκούπα.Α μου λέει δεν της αλλάζω της miele .Τελικά είχε δίκιο την πήρα και εγω όταν είδα το τι φανταστική δουλειά κάνει, έχω αλλάξει 3 σκούπες αυτή αν χαλάσει θα κλαίω 😂 https://www.skroutz.gr/s/35530768/Miele-Complete-C3-Cat-Dog-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B1-890W-%CE%BC%CE%B5-%CE%A3%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-4-5lt-%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%84%CF%8C.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share 1
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Oι hoover είναι κινεζιές με χαμηλή αξιοπιστία και φτηνιάρικα υλικά. Miele θα πας και για εξοικονόμηση ρεύματος, τα 500-550 watt τους είναι καλύτερα από τα 1000 των κινεζιών που πωλούνται με το τσουβάλι στα σκρουτζ. Δευτερευόντως, υπάρχουν πολύ καλές σειρές bosch σε χαμηλότερες τιμές, πέριξ των 100 ευρώ. Καλό, Γερμανικό μοτέρ, στιβαρό πλαστικό. Σκούπα του 50ρικου πάρε μόνο άμα το σπίτι σου είναι 20-30τμ και/ή τη χρησιμοποιείς σπάνια. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι premium σειρές βγάζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω, όχι μόνο λόγω αποτελεσματικότητας σε σχέση με την κατανάλωσή τους, αλλά και λόγω της άνεσης χρήσης που προσφέρουν. Eγώ πήρα για το σπίτι μου αυτή το Μάιο, και μάλιστα ακριβότερη κατά 10 ευρώ από το εικονιζόμενο. Οκ, καίει λίγο παραπάνω ρεύμα από το σύνηθες, αλλά είναι φοβερή η αίσθηση - ποιότητά της, ό,τι περνάς δε χρειάζεται να το ξαναπεράσεις, το μοτέρ έχει εγγύηση 10 ετών και τα πλαστικά μέρη στο σώμα και τα πέλματα είναι ΤΟΠ. Σε σχέση με κάτι ροβέντες, ΟΚ, Iq , ρόνσον, χούβερ, σένκορ και λοιπές κινεζιές, μέρα με τη νύχτα. Ολες οι νέες σκουπες εδώ και κάτι χρόνια μέχρι 700 W είναι, και ρυθμίζεις την ισχύ από ένα χαμηλό όριο μέχρι 700 περίπου. Την δική μου την έχω μετρήσει και δεν είναι 1000W. Επίσης δεν βλέπω να βρωμάει καθόλου κινεζιλα. Τώρα αν μας χαλάσει στα 5 χρόνια που υποστήριξε κάποτε ένας πωλητής ας ερώτηση μου για όλες τις συσκευές, θα το δούμε. Η προηγούμενη AEG μας χάλασε στην 5ετια, αν δεν είχαμε αμελησει τον καθαρισμό του φίλτρου της μηχανής θα μας έβγαζε και παραπάνω. Μια άλλη AEG μετά την 3ετια κάηκε μια αντίσταση, την άλλαξε τεχνικός αλλά παλι κάτι κάηκε και την βάλαμε στο υπόγειο. 5 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Έχω και Miele και Bosch και Siemens και Hoover. Ίδιες είναι όλες. Και σε ποιότητα και σε απόδοση. Η τελευταία αγορά ήταν αυτή. https://www.skroutz.gr/s/25826045/Hoover-Telios-Plus-TE70-TE58011-Ηλεκτρική-Σκούπα-700W-με-Σακούλα-3-5lt-Μπλε.html?from=catspan Μια χαρά είναι, μπορώ να πω σαν απόδοση με ευχαρίστησε πιο πολύ από μια Siemens και μια BOSCH που έχω σε άλλο σπίτι. Και την είχα πετύχει σε προσφορά 85 ευρώ στον Κοτσοβολο Ίδιο μοντέλο έχουμε.
xchristosx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Rowenta RO7649 https://www.skroutz.gr/s/24671560/Rowenta-RO7649-Ηλεκτρική-Σκούπα-550W-με-Κάδο-2-5lt-Κόκκινη.html?from=account_favorites Οτι καλυτερο εχουμε παρει! Την εφερε η κοπελια μου και εχουμε παθει πλακα με αυτη τη σκουπα. Πανευκολη στη χρηση, χωρις καδο και πολυ δυνατη. Ρουφηξε ποσα πραγματα σε δαπεδο που υποτιθεται ειχαμε σκουπισει με την αλλη σκουπα. Παρτη με κλειστα ματια! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από xchristosx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα