Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Με φρικάρει πολύ το γεγονός ότι συζητάω κάτι με τους φίλους μου, και το κινητό μου μου εμφανίζει διαφημίσεις σχετικές με το θέμα. Δεν είναι θεωρία συνομωσίας, το έχει παραδεχτεί η εταιρία ότι μας παρακολουθεί με αυτόν τον τρόπο. Σκέφτομαι να εγκαταλείψω τις εφαρμογές της, να της χρησιμοποιώ μέσω browser. Αυτό σημαίνει είτε root και εγκατάσταση android χωρίς τις εφαρμογές/υπηρεσίες, ή αγορά iphone ή συσκευής Huawei. Μην γράψετε ότι θα με παρακολουθεί η κινεζική κυβέρνηση, οι κυβερνήσεις μας παρακολουθούν μέσω δικτύου τηλεφωνίας ούτως ή άλλως. Έχει κανείς άποψη περί των συσκευών της Huawei πάνω σε αυτό το θέμα;

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, froyd είπε

Γεια σας.

Με φρικάρει πολύ το γεγονός ότι συζητάω κάτι με τους φίλους μου, και το κινητό μου μου εμφανίζει διαφημίσεις σχετικές με το θέμα. Δεν είναι θεωρία συνομωσίας, το έχει παραδεχτεί η εταιρία ότι μας παρακολουθεί με αυτόν τον τρόπο. Σκέφτομαι να εγκαταλείψω τις εφαρμογές της, να της χρησιμοποιώ μέσω browser. Αυτό σημαίνει είτε root και εγκατάσταση android χωρίς τις εφαρμογές/υπηρεσίες, ή αγορά iphone ή συσκευής Huawei. Μην γράψετε ότι θα με παρακολουθεί η κινεζική κυβέρνηση, οι κυβερνήσεις μας παρακολουθούν μέσω δικτύου τηλεφωνίας ούτως ή άλλως. Έχει κανείς άποψη περί των συσκευών της Huawei πάνω σε αυτό το θέμα;

Έχει παραδεχτεί η Google ότι παρακολουθεί ότι λες μέσω του τηλεφώνου σου ενω είναι δίπλα σου χωρίς να το χρησιμοποιείς? Και υπάρχει ακόμα σαν εταιρία; 🤣 τι άλλο θα ακούσω σήμερα!

Δημοσ.

Εχω p40 lite, 2 χρόνια τώρα. Στα χέρια μου δεν βρίσκω να χρειάζομαι Google services, μόνο μια εφαρμογή της Microsoft που τη τρέχω στη δεύτερη συσκευή. Είμαι σίγουρος πως η μπαταρία διαρκεί περισσότερο επειδή ακριβώς δεν τρέχουν αυτές οι υπηρεσίες. Κατά τα άλλα δεν έχω δυσκολευτεί κάπου και δεν προσπάθησα ποτέ να περάσω gservices

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, froyd είπε

Γεια σας.

Οι κυβερνησεις δεν σε παρακολουθουν μέσω δικτυου τηλεφωνίας εκτος αν μένεις Κίνα όπου και ισχύει άλλο πρότυπο Lawful Interception ή Αμερική όπου ισχύει το Patriot Act. Στην Ευρωπαική Ένωση μπορούν να ενεργοποιήσουν το Lawful Interception κατόπιν εισαγγελικής εντολής για να εντοπίσουν από ποιες κεραίες πέρασες ανά χρονική στιγμή χωρίς να δουν data

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...