Raylan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Στα 28€/μήνα είναι καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Το θέμα είναι αν χρειάζεσαι όντως κάτι τέτοιο,τότε μπορεί και να αξίζει υπό προϋποθέσεις π.χ. να έχεις καλό σήμα για να εκμεταλλευτείς τα data αλλιώς είναι κλασσικό κολπάκι των εταιριών για να τα αρπάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, Raylan είπε Στα 28€/μήνα είναι καλά? Και στα διπλά καλά είναι.Εγώ θα τα πληρώσω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Raylan είπε Στα 28€/μήνα είναι καλά? Έχεις καλυψη/καλό σήμα στην συγκεκριμένη εταιρεία; Αν ναι είναι περισσότερο από καλά. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από TheoAlex50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Raylan είπε Στα 28€/μήνα είναι καλά? αν εκτός απο σήμα υπάρχει και αξιοπρεπές δίκτυο ίντερνετ (όπως πχ Βόλος και Voda δεν υπάρχει καν ούτε ping ώρες-ώρες) τότε καλά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέχρι τώρα φοιτητικό κοσμοτε είχα με 10€/μήνα και έμεναν 1,5€ υπόλοιπο στον λογαριασμό, χρόνος ομιλίας 1.200 λεπτά & 3GB internet που τελείωνε αμέσως. Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από Vodafone μιας και έχω σταθερό εκεί να μου κάνουν προσφορά για κινητό.. Η προσφορά είναι η εξής, 30 mbps από 19,60€ πάγιο θα πάει στα 18€, και στο κινητό θα μου το αφήσουν ακόμα πιο χαμηλά από την αρχική προσφορά δλδ στα 26€. Οπότε σαν επιπλέον χρέωση για το κινητό θα έχω 24,40€.(με έψησαν και τους είπα ναι) τωρα αν έχω κάλυψη και καλό σήμα δεν το ξέρω αλλά Vodafone είναι αυτή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Raylan είπε τωρα αν έχω κάλυψη και καλό σήμα δεν το ξέρω αλλά Vodafone είναι αυτή.. αν δεις οτι σέρνεται το ίντερνετ (mobile) κάνε υπαναχώρηση , μη χρησιμοποιείς το σταθερό wifi για κάποιες μέρες ωστε να καταλάβεις τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Αν ειναι οντως απεριοριστα, ειναι μια χαρα. Ειναι ομως; Τσεκαρες για την κλασικη απατη με την "πολιτικη ορθης χρησης" (για την οποια δεν εχει παει μεχρι τωρα κανεις φυλακη) ; Αν δηλαδη βαφτιζουν "απεριοριστα" τα 1500 λεπτα πχ ή αν μετα απο καποια GB πετσοκοβουν την ταχυτητα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, lector είπε Αν ειναι οντως απεριοριστα, ειναι μια χαρα. Ειναι ομως; Τσεκαρες για την κλασικη απατη με την "πολιτικη ορθης χρησης" (για την οποια δεν εχει παει μεχρι τωρα κανεις φυλακη) ; Αν δηλαδη βαφτιζουν "απεριοριστα" τα 1500 λεπτα πχ ή αν μετα απο καποια GB πετσοκοβουν την ταχυτητα; Το ρώτησα αυτό, με διαβεβαίωσαν ότι είναι απεριόριστα στην μέγιστη δυνατή ταχύτητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Tα απεριόριστα λεπτά δεν είναι και τόσο ουσιώδες για κάποιον, εκτός αν μιλάμε για χασομέρη ή πωλητή. Από την άλλη τα απεριόριστα ΜΒ είναι ότι καλύτερο. Σε αυτά τα λεφτά νομίζω ότι είναι μια χαρά, πόσο μάλλον αν πιάνεις 4/5G και στο σπίτι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε πόσο μάλλον αν πιάνεις 4/5G και στο σπίτι σου. και αν υπάρχει bandwidth απο τον πάροχο όλες τις ώρες .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Raylan είπε Το ρώτησα αυτό, με διαβεβαίωσαν ότι είναι απεριόριστα στην μέγιστη δυνατή ταχύτητα.. Επίσης ρώτησες αν είναι αυτή η τιμή για όλο το χρόνο του συμβολαίου; Έκαναν περίπου την ίδια προσφορά στη γυναίκα μου και διαβάζοντας το συμβόλαιο έλεγε οτι η τιμή μετά τον πρώτο χρόνο αναπροσαρμόζεται και σχεδόν διπλασιαζόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Εγω φιλε εχω τοσα χρονια Vodafone,ειμαι Πειραια. Τρελο θεμα με το σημα internet κυριως.Εβαλα μια καρτα Cosmote που ειναι μονο για data σαν 2η και ησυχασα. Τωρα διεκοψα το καρτοσυμβολαιο για να περιμενω την προσφορα της cosmote στο black friday για απεριοριστα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Στις 4/11/2022 στις 6:30 ΠΜ, geomrk είπε Εγω φιλε εχω τοσα χρονια Vodafone,ειμαι Πειραια. Τρελο θεμα με το σημα internet κυριως.Εβαλα μια καρτα Cosmote που ειναι μονο για data σαν 2η και ησυχασα. Τωρα διεκοψα το καρτοσυμβολαιο για να περιμενω την προσφορα της cosmote στο black friday για απεριοριστα Λες και ήσουν προφήτης ένα πράγμα.. Πολεμικη αεροπορία Καλαμάτας και γενικά εκεί που μένω χάλια σήμα ούτε να μιλήσω δεν μπορώ όσο για data τραγικά πράγματα 2 με 10 mbps, ούτε στο supermarket δεν είχα σημα… Μου έκαναν προσφορά από COSMOTE στα 30€ όλα απεριόριστα για να ξαναγυρίσω πίσω , τραγικά πράγματα με Vodafone μου τα έλεγαν και δεν το πίστευα… γο να δικαιολογηθούνε μου λέει ότι έχει πρόβλημα σε εκείνο το σημείο, αεροδρόμιο και στο σπίτι μου αλλά βλέπω ότι είναι γενικό το πρόβλημα σε όλη την Καλαμάτα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Raylan είπε Λες και ήσουν προφήτης ένα πράγμα.. Πολεμικη αεροπορία Καλαμάτας και γενικά εκεί που μένω χάλια σήμα ούτε να μιλήσω δεν μπορώ όσο για data τραγικά πράγματα 2 με 10 mbps, ούτε στο supermarket δεν είχα σημα… Μου έκαναν προσφορά από COSMOTE στα 30€ όλα απεριόριστα για να ξαναγυρίσω πίσω , τραγικά πράγματα με Vodafone μου τα έλεγαν και δεν το πίστευα… γο να δικαιολογηθούνε μου λέει ότι έχει πρόβλημα σε εκείνο το σημείο, αεροδρόμιο και στο σπίτι μου αλλά βλέπω ότι είναι γενικό το πρόβλημα σε όλη την Καλαμάτα.. ωπααααα θελω και εγω την συγκεκριμενη προσφορα αχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα