venuets Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Ultrabook Asus ZenBook 13 OLED UX325EA-KG801 (13.3″ FHD OLED, i5-1135G7, 16GB, 512GB, No OS, QWERTY ES) 679€ https://www.amazon.es/dp/B09XFCF8C2 Ανταγωνισμος 999€ https://www.skroutz.gr/s/36126867/Asus-ZenBook-13-UX325EA-OLED-KG649W-13-3-FHD-i5-1135G7-16GB-512GB-SSD-W11-Home-US-Keyboard.html?from=listing
s2117 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Σε σχέση με το ASUS Vivobook Pro OLED Laptop (14″ 2.8K, Ryzen 7-5800H, 16GB, 512GB, W11) που ανέβηκε στο αλλο θέμα στα 594, πως το βλέπετε? Το 14αρι δεν αξίζει περισσότερο? Καλύτερη οθόνη και λειτουργικό
venuets Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, s2117 είπε Σε σχέση με το ASUS Vivobook Pro OLED Laptop (14″ 2.8K, Ryzen 7-5800H, 16GB, 512GB, W11) που ανέβηκε στο αλλο θέμα στα 594, πως το βλέπετε? Το 14αρι δεν αξίζει περισσότερο? Καλύτερη οθόνη και λειτουργικό Σιγουρα αλλα τελειωσε ! και παντα το πρωτα θεμα ειναι τι χρειαζεται ο καθενας !
s2117 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Επειδή το έχω κλείσει το άλλο, αλλά μπορώ να το ακυρώσω καθώς η προθεσμία παράδοσης είναι τέλος Νοέμβρη, σκέφτομαι τι αξίζει περισσότερο. Αυτό που έβαλες εσύ επειδή είναι από ES, μπορώ να το κόψω και τιμολόγιο να γλιτώσω ΦΠΑ, οπότε θα μου βγει περίπου στα ίδια με το άλλο, απλά δεν ξέρω αν έχουν άλλες διαφορές πέρα από το μέγεθος και ανάλυση οθόνης... Ο επεξεργαστής πάνω κάτω νομίζω στα ίδια επίπεδα είναι, γι αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος κάποια άλλη διαφορά
nek4d Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, s2117 είπε Επειδή το έχω κλείσει το άλλο, αλλά μπορώ να το ακυρώσω καθώς η προθεσμία παράδοσης είναι τέλος Νοέμβρη, σκέφτομαι τι αξίζει περισσότερο. Αυτό που έβαλες εσύ επειδή είναι από ES, μπορώ να το κόψω και τιμολόγιο να γλιτώσω ΦΠΑ, οπότε θα μου βγει περίπου στα ίδια με το άλλο, απλά δεν ξέρω αν έχουν άλλες διαφορές πέρα από το μέγεθος και ανάλυση οθόνης... Ο επεξεργαστής πάνω κάτω νομίζω στα ίδια επίπεδα είναι, γι αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος κάποια άλλη διαφορά Δεν κοιταω τωρα διαφορες στους επεξεργαστες, αλλα απο τα υπολοιπα, σιγουρες διαφορες ειναι: - vga, καλυτερη στο amd, + Ισπανικο - εγγυηση Ευρωπης του Ισπανικου, big story του Αγγλικου...+ Ισπανικο - keyboard layout, δες διαφορες Ισπανικου με Αγγλικου. + Αγγλικο Ζυγιζεις + κ - για σενα και αποφασιζεις. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από nek4d 1
billpao Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, s2117 είπε Επειδή το έχω κλείσει το άλλο, αλλά μπορώ να το ακυρώσω καθώς η προθεσμία παράδοσης είναι τέλος Νοέμβρη, σκέφτομαι τι αξίζει περισσότερο. Αυτό που έβαλες εσύ επειδή είναι από ES, μπορώ να το κόψω και τιμολόγιο να γλιτώσω ΦΠΑ, οπότε θα μου βγει περίπου στα ίδια με το άλλο, απλά δεν ξέρω αν έχουν άλλες διαφορές πέρα από το μέγεθος και ανάλυση οθόνης... Ο επεξεργαστής πάνω κάτω νομίζω στα ίδια επίπεδα είναι, γι αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος κάποια άλλη διαφορά Πιο δυνατός ο 5800h με διπλάσιους πυρήνες https://www.cpubenchmark.net/compare/3830vs3907/Intel-i5-1135G7-vs-AMD-Ryzen-7-5800H Κατα τα άλλα αυτά που αναφέρει ο nek4d 1
VaggD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 2 hours ago, s2117 said: Επειδή το έχω κλείσει το άλλο, αλλά μπορώ να το ακυρώσω καθώς η προθεσμία παράδοσης είναι τέλος Νοέμβρη, σκέφτομαι τι αξίζει περισσότερο. Αυτό που έβαλες εσύ επειδή είναι από ES, μπορώ να το κόψω και τιμολόγιο να γλιτώσω ΦΠΑ, οπότε θα μου βγει περίπου στα ίδια με το άλλο, απλά δεν ξέρω αν έχουν άλλες διαφορές πέρα από το μέγεθος και ανάλυση οθόνης... Ο επεξεργαστής πάνω κάτω νομίζω στα ίδια επίπεδα είναι, γι αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος κάποια άλλη διαφορά Αν αποφασίσεις να πάρεις αυτo, ενδιαφέρομαι εγώ για το άλλο αν είσαι Αθήνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα