Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, scarface5323 είπε

Και εμένα η μπιπ στο τηλέφωνο γιατί μου είπε δεν συνδιαζεται? Είναι δοκιμασμένο από κάποιον από εσάς ? 

Πήρα εγώ, παίρνεις κανονικά το 20% επιστροφή απτη eurobank

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Πήρα εγώ, παίρνεις κανονικά το 20% επιστροφή απτη eurobank

Αρα πληρωνεις όλο το ποσό ,και σου μπαίνουν σαν "πόντοι" πόσο €πιστροφη 20% να τα χρησιμοποιήσω μελόντικα όπου θέλω,η επιτόπου γίνεται επιπλέον έκπτωση 20% ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, scarface5323 είπε

Αρα πληρωνεις όλο το ποσό ,και σου μπαίνουν σαν "πόντοι" πόσο €πιστροφη 20% να τα χρησιμοποιήσω μελόντικα όπου θέλω,η επιτόπου γίνεται επιπλέον έκπτωση 20% ?

Πλήρωσα 79,2Ε που έκανε το χαλί με την έκπτωση και 15.8Ε μπήκαν στην επιστροφή για μελλοντική αγορά

Λογικά έχω το ίδιο χαλί με τον mario2410 :D

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Επιτοπου γινεται εκπτωση, οποτε το 20% της eurobank παει στην τελικη τιμη (79.2 / 5 = 15.84)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Πλήρωσα 79,2Ε που έκανε το χαλί με την έκπτωση και 15.8Ε μπήκαν στην επιστροφή για μελλοντική αγορά

Λογικά έχω το ίδιο χαλί με τον mario2410 :D

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Επιτοπου γινεται εκπτωση, οποτε το 20% της eurobank παει στην τελικη τιμη (79.2 / 5 = 15.84)

Αυτες οι 2 απαντήσεις μεταξύ τους είναι αντίθετες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Αυτες οι 2 απαντήσεις μεταξύ τους είναι αντίθετες..

Πως ειναι αντιθετες? Πηρε χαλι στα 80 ευρω (το αναφερει, μετα την εκπτωση του ΙΚΕΑ 20%, αρα αρχικη σχεδον 100), και τα 15.8 αντιστοιχουν στο 20% της €πιστροφης

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

99Ε έκανε το χαλί πριν την έκπτωση ΙΚΕΑ, 79,2Ε πλήρωσα με την έκπτωση και στην επιστροφή μπήκαν 15,8Ε για μελλοντική αγορά

Προφανώς μπερδεύτηκε με το "επιτόπου γίνεται έκπτωση". Σημαντικό είναι να μη κάνεις εξαργύρωση επιστροφής στη συναλλαγή γιατί έτσι χάνεις το 20% για το αντίστοιχο ποσό

Πάντως είναι ωραία, στα 99Ε είναι οκ τιμή πόσο μάλλον στα 63Ε

Επεξ/σία από ObeyWario!
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο ισχυει για τις απλες χρεωστικες καρτες της Eurobank?

EDIT: ακυρο αποτι ειδα ισχυει για ολες τις καρτες

Επεξ/σία από nikos121
Δημοσ.

Έχω πάρει και εγώ από ικεα. Είτε να πλένεις για να φύγει (σκούπα, λάστιχο και απορρυπαντικό), είτε σε ένα ψεκαστήρα 1/5 μαλακτικό, νερό και το ψεκάζεις (και καμιά κουρτίνα και κάλυμμα καναπέ 😉

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 5/11/2022 στις 9:12 ΜΜ, d_gkal είπε

Καλοβλεπω κάποια που κοστίζουν 300-400ευρω με την έκπτωση. 

Αξίζουν ή να δω αλλού;

Έχεις κάποιο λινκ να δω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...