Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Το λιγοτερο λιγοτερο που εχω να πω ειναι ότι ειναι πεταμενα λεφτα...

Το λες απο θεμα ποιοτητας ή κοστους? Για φετος που λογω της καταστασης θα ειναι καλη ιδεα να στρωσεις οπου μπορεις το σπιτι με χαλια για να ζεστανουν καπως περισσοτερο οι χωροι, δεν ειναι καλη λυση/ιδεα?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Sebu είπε

Το λες απο θεμα ποιοτητας ή κοστους? Για φετος που λογω της καταστασης θα ειναι καλη ιδεα να στρωσεις οπου μπορεις το σπιτι με χαλια για να ζεστανουν καπως περισσοτερο οι χωροι, δεν ειναι καλη λυση/ιδεα?

Εχω απο διαφορα μαγαζια χαλια...

Εδωσα σε προσφορα πριν 2 χρονια νομιζω 30 ευρω για ένα χαλακι πολυ λεπτο...Για είσοδο φαση,τετοιο μεγεθος...

Το ίδιο πηρα μτ από τον Σκλαβενίτη με 17-18 ευρω..Ιδιο μεγεθος, ίδια ψευτιά...

Τωρα αν εχει κ καλα χαλια το ΙΚΕΑ,δεν ξέρω...Παντως οσα εχω τσεκαρει,δεν λενε κ πολλα απο αποψη ποιοτητας/τιμής!!

Δημοσ.

Όλα αυτά τα χάλια πλέον είναι ακρυλικα.

Από οποιο κατάστημα και να το πάρεις η ποιότητα πάνω κάνω θα είναι το ίδιο .

Δυστυχώς δεν υπάρχουν μάλλινα χαλιά πλέον στο εμπόριο και αν υπάρχουν είναι δύσκολο να βρεις και θα κοστίζουν αρκετά περισσότερο(λόγω ποιότητας προφανώς)

Εννοείται από το να μην έχεις καθόλου καλά είναι και αυτά .

Πόσο μάλλον και αν κάποιος έχει μικρά παιδιά που παίζουν στο πάτωμα η τρέχουν από εδώ και από εκεί xD

Δημοσ.
Στις 2/11/2022 στις 2:01 ΜΜ, liverpoolman είπε

Υπαρχει περιπτωση να συνδιαζεται με την επιστροφη της eurobank συν -20% απο το αλλο νημα?

Ναι, συνδυάζονται.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sirdiman είπε

Aν τα θελετε για ζεστασια τοτε μονο μαλλινα, τα ακρυλικα δεν κρατανε ζεστη

για μάλλινα χαλιά χρειάζεται πολύ καλή αποθήκευση που για πολλούς είναι δύσκολο. τώρα οι περισσότεροι τα παίρνουν απλά για να μην πατάνε σε παγωμένο πάτωμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, BaronDavis είπε

Όλα αυτά τα χάλια πλέον είναι ακρυλικα.

Από οποιο κατάστημα και να το πάρεις η ποιότητα πάνω κάνω θα είναι το ίδιο .

Δυστυχώς δεν υπάρχουν μάλλινα χαλιά πλέον στο εμπόριο και αν υπάρχουν είναι δύσκολο να βρεις και θα κοστίζουν αρκετά περισσότερο(λόγω ποιότητας προφανώς)

Εννοείται από το να μην έχεις καθόλου καλά είναι και αυτά .

Πόσο μάλλον και αν κάποιος έχει μικρά παιδιά που παίζουν στο πάτωμα η τρέχουν από εδώ και από εκεί xD

Κατασκευασμένο από 100% μαλλί.

https://www.ikea.gr/proioda/halia/megala-kai-mesaia-halia/kronge-xali-xeiropoiito-xamilo-pelos/00372359

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kapws είπε

Ναι, συνδυάζονται.

Και εμένα η μπιπ στο τηλέφωνο γιατί μου είπε δεν συνδιαζεται? Είναι δοκιμασμένο από κάποιον από εσάς ? 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Και εμένα η μπιπ στο τηλέφωνο γιατί μου είπε δεν συνδιαζεται? Είναι δοκιμασμένο από κάποιον από εσάς ? 

Ισχύει μόνο για τα 3 φυσικά καταστήματα στο λινκ

https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-ikea

Πιθανώς να στο είπε για τον τελευταίο όρο εδω: https://www.ikea.gr/proioda/halia/, αλλά η επιστροφή είναι προσφορά από την eurobank. Θα καλούσα στην eurobank, αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, scarface5323 είπε

Δεν νομίζω όταν πληρώνεις με κάρτα στο EFT ότι η τράπεζα (ή οποια εταιρία αναλαμβάνει την εκκαθάριση στην τράπεζα), λαμβάνει δεδομένα σε επίπεδο item για να δει ότι συμμετέχει σε κάποιο activity και να σου blockάρει την αντίστοιχη αξία.

Αυτό που σου είπαν στο τηλεφωνικό, είναι λογικά το κλασσικό "Δεν συνδυάζονται ενέργειες μεταξύ τους" που ειναι ψωμοτύρι σε όλες τις εταιρίες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πάντως πήγα τσιμπισα ένα χαλί για το σαλόνι..από 99€ το πηρα 89€. (170x240) Οσον αφορά την ποιότητα είναι ανάλογα τι θέλει ο καθένας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...