Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Για να είμαι πιο ορθος:uknown sources για αυτήν την όχι Android αλλά smatv tv 3.0 είναι το google play store!

Μπαίνεις από τον browser της τηλεόρασης σου στο play store βρίσκεις την εφαρμογή, την κατεβάζεις και την εγκαθιστάς. Σου βρήκα ένα βίντεο από έναν Ινδό. Κάνε mute γιατί στο background το παιδί του έχει πλανταξει στο κλαμα(αυτός θεούλης συνεχιζει) και δες τι κανει

https://youtu.be/4MgEVd9aeRM

Δηλαδή μπορεί να κάνει εγκατάσταση εφαρμογών από το play store και χωρίς να είναι android tv;
Αυτό γίνεται και στις αντίστοιχες TCL;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, thyra_7 είπε

Τη σκεφτόμουν και γω αυτήν. Ο Κωτσόβολος έχει την 58 άρα 500 αλλά με τα 100€ δωροεπιταγη βγαίνει στην ίδια τιμηη

Δημοσ.
7 ώρες πριν, teo010 είπε

Δηλαδή μπορεί να κάνει εγκατάσταση εφαρμογών από το play store και χωρίς να είναι android tv;
Αυτό γίνεται και στις αντίστοιχες TCL;

Android tv=google pie 9.0 σε αυτήν με τα 319€.αυτη του θέματος smart 3.0,παίρνει κανονικά εφαρμογές .apk με τον τρόπο που έδειξε ο Ινδός. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Android tv=google pie 9.0 σε αυτήν με τα 319€.αυτη του θέματος smart 3.0,παίρνει κανονικά εφαρμογές .apk με τον τρόπο που έδειξε ο Ινδός. 

Ακόμα και αν εγκατασταθούν πχ cosmote ertflix και Vodafone tv θα δουλεύουν? Είναι πολύ επιλεκτικές . Αν ήξερα ότι δουλεύουν Disney και prime σε 4κ και κάνα ertflix και κάνα Vodafone tv (λίγο απίθανο το τελευταίο) την έπαιρνα άμεσα. Ιδιαίτερα τα 2 πρώτα σε 4κ γιατί τα άλλα τα έχω και σε fire stick 

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billaras777 είπε

Οχι φιλε μου!

Δοκίμασες να εγκαταστήσεις κάποιο application χωρίς να υπάρχει προεγκατεστημενο; όπως λέει στο  βιντεο εννοω

Επεξ/σία από Rattlehead
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Δοκίμασες να εγκαταστήσεις κάποιο application χωρίς να υπάρχει προεγκατεστημενο; όπως λέει στο  βιντεο εννοω

Ακομα ειναι στο κουτί της, προς το παρόν κυνηγάω τα 2 μικρα στο σπιτι😂, μόλις το κάνω ενημερώνω 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, giokspy είπε

Τη σκεφτόμουν και γω αυτήν. Ο Κωτσόβολος έχει την 58 άρα 500 αλλά με τα 100€ δωροεπιταγη βγαίνει στην ίδια τιμηη

Του Κωτσόβολου βλέπω δεν είναι android

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giokspy είπε

Ακόμα και αν εγκατασταθούν πχ cosmote ertflix και Vodafone tv θα δουλεύουν? Είναι πολύ επιλεκτικές . Αν ήξερα ότι δουλεύουν Disney και prime σε 4κ και κάνα ertflix και κάνα Vodafone tv (λίγο απίθανο το τελευταίο) την έπαιρνα άμεσα. Ιδιαίτερα τα 2 πρώτα σε 4κ γιατί τα άλλα τα έχω και σε fire stick 

Netflix, Prime video, Disney+ είναι προεγκατεστημένα στο μενού της TV. Ανοίγουν κανονικά αλλά δεν έχω συνδρομή σε κανένα για να πω αν παίζουν σε 4κ. Τα Χριστούγεννα που έδωσε δώρο η Cosmote TV ένα μήνα δωρεάν το πακέτο ήταν περιορισμένο αλλά σε 720p έπαιζε κανονικά. Το upscaling είναι καλούτσικο αλλά μιλάμε για entry level συσκευή οπότε έχουμε και τις ανάλογες απαιτήσεις. (50άρα UG 6400 αγορασμένη 8/21).

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε

Netflix, Prime video, Disney+ είναι προεγκατεστημένα στο μενού της TV. Ανοίγουν κανονικά αλλά δεν έχω συνδρομή σε κανένα για να πω αν παίζουν σε 4κ. Τα Χριστούγεννα που έδωσε δώρο η Cosmote TV ένα μήνα δωρεάν το πακέτο ήταν περιορισμένο αλλά σε 720p έπαιζε κανονικά. Το upscaling είναι καλούτσικο αλλά μιλάμε για entry level συσκευή οπότε έχουμε και τις ανάλογες απαιτήσεις. (50άρα UG 6400 αγορασμένη 8/21).

Μιλάς για την android έκδοση. Αν έχει 4κ Netflix τότε θα έχει και στα υπόλοιπα 4κ και εφόσον δούλευε το cosmote θα δουλεύει και το Voda οπότε μια χαρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...