GSpiraras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε για εμάς που δεν ξέρουμε, αυτό είναι καλό ή κακό; Καλό γιατί οι εναλακτικές φτηνές (Toshiba, JVC κλπ) είναι Vestel που εκτός ότι είναι τούρκικες είναι και χαμηλότερης ποιότητας. Η TCL είναι πλέον πολύ σοβαρή εταιρία με χρόνια στο χώρο και καλή ποιότητα σε σχέση με την τιμή - περίπου στη κατάσταση που ήταν η Samsung πριν 15 χρόνια όταν κυριαρχούσαν στην κορυφή Sony, Philips, Panasonic κλπ και τελικά τις πέρασε. 2
Rattlehead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, GSpiraras είπε Καλό γιατί οι εναλακτικές φτηνές (Toshiba, JVC κλπ) είναι Vestel που εκτός ότι είναι τούρκικες είναι και χαμηλότερης ποιότητας. Η TCL είναι πλέον πολύ σοβαρή εταιρία με χρόνια στο χώρο και καλή ποιότητα σε σχέση με την τιμή - περίπου στη κατάσταση που ήταν η Samsung πριν 15 χρόνια όταν κυριαρχούσαν στην κορυφή Sony, Philips, Panasonic κλπ και τελικά τις πέρασε. Μιας και αναφέρθηκε η TCL σε προσφορά από τον Κωτσο https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/268409-tv-led-55-tcl-55p610 TCL 55P610 55" Τηλεόραση Smart 4K TV 299€ 1 ώρα πριν, sintalkas είπε καλο ειναι οι tcl ειναι ποιοτικες αντροιντ τηλεορασεις 1
Doubt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε για εμάς που δεν ξέρουμε, αυτό είναι καλό ή κακό; TCL & Hisense ζουν και βασιλεύουν. Hitachi, Toshiba, JVC, Sharp κι άλλες μεγάλες φίρμες, έκλεισαν ή πωλήθηκε η επωνυμία τους. Σε αυτές και η Thompson που πήγε στην TCL. Γενικά συσκευές TCL πχ air conditioner, αγοράζονται χωρίς κανένα προβληματισμό. (Και προτιμώνται αντί άλλων μάλιστα) 2
Αthanasios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Μιας και αναφέρθηκε η TCL σε προσφορά από τον Κωτσο https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/268409-tv-led-55-tcl-55p610 TCL 55P610 55" Τηλεόραση Smart 4K TV 299€ Είναι παρόμοια με την 6300, δεν έχει android. Υπάρχουν άτομα που ίσως αυτό δεν τους ενδιαφέρει, αλλά καλό είναι να αναφέρουμε πάντα τι παίζει με το smart κομμάτι. 1
Rattlehead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Αthanasios είπε Είναι παρόμοια με την 6300, δεν έχει android. Υπάρχουν άτομα που ίσως αυτό δεν τους ενδιαφέρει, αλλά καλό είναι να αναφέρουμε πάντα τι παίζει με το smart κομμάτι. Συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά το έχω αναφέρει πιο πριν Προσωπικά συμφωνώ με τον @DownUNDERground, εμένα δεν με βολεύει το Android στην τηλεόραση μου, λόγω καθυστερησεων(συμφωνώ και για τις μεγάλες ηλικίες κτλ). Εχω άλλο σεταρισμα για εφαρμογές. Υποκειμενικά είναι όλα Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από Rattlehead 1
giokspy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το βασικό είναι: έχει 4k Netflix prime video και Disney+; Ακόμα και στο android που έχουν οι TCL και thomson.Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Και φυσικά το να μη σερνεται Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από giokspy 1
vsaradopoulos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Ρε παιδιά είμαι σε δίλημμα να πάρω την 6300 η την 6420? εκτός από το λογισμικό δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα άλλο. δεν είχα ποτέ εμπειρία με android TV ούτε προηγούμενη smart. δούλευα μια με xiaomi stick.
Rattlehead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, vsaradopoulos είπε Ρε παιδιά είμαι σε δίλημμα να πάρω την 6300 η την 6420? εκτός από το λογισμικό δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα άλλο. δεν είχα ποτέ εμπειρία με android TV ούτε προηγούμενη smart. δούλευα μια με xiaomi stick. Η δεύτερη (6420) έχει 4 cores/16gb storage και mhl έξτρα, με μια γρήγορη αναζήτηση. Δες και την tcl παραπάνω αλλά δεν έχει android και αυτή https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/268409-tv-led-55-tcl-55p610 Με χαρακτηριστικά εδω: https://www.displayspecifications.com/en/model/3a182147
Αthanasios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, vsaradopoulos είπε Ρε παιδιά είμαι σε δίλημμα να πάρω την 6300 η την 6420? εκτός από το λογισμικό δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα άλλο. δεν είχα ποτέ εμπειρία με android TV ούτε προηγούμενη smart. δούλευα μια με xiaomi stick. Κανένα δίλημμα. Πέραν του λειτουργικού συστήματος, οι συσκευές είναι ίδιες. Εάν αποσύρεις την παλιά τηλεόραση και σε καλύπτει το στικάκι για τις ανάγκες σου ως τώρα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να προτιμήσεις την 6420. Το στικάκι της Xiaomi είναι πιστοποιημένο και στην 6420 θα δείς ακριβώς το ίδιο περιβάλλον που βλέπεις ως τώρα στο στικάκι σου. ***Τα παραπάνω ισχύουν με την προϋπόθεση πως έχεις την 4Κ έκδοση του Xiaomi.
vsaradopoulos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Αthanasios είπε Κανένα δίλημμα. Πέραν του λειτουργικού συστήματος, οι συσκευές είναι ίδιες. Εάν αποσύρεις την παλιά τηλεόραση και σε καλύπτει το στικάκι για τις ανάγκες σου ως τώρα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να προτιμήσεις την 6420. Το στικάκι της Xiaomi είναι πιστοποιημένο και στην 6420 θα δείς ακριβώς το ίδιο περιβάλλον που βλέπεις ως τώρα στο στικάκι σου. ***Τα παραπάνω ισχύουν με την προϋπόθεση πως έχεις την 4Κ έκδοση του Xiaomi. Όχι δεν έχω το 4Κ. λύστε μου μια απορία. όταν λέμε android tv σημαίνει βλέπω μόνο το περιβάλλον από το android και αν θέλω κανάλια έχει άλλο interface η το ενσωματώνει στο android σαν εφαρμογή?
Antretng Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, vsaradopoulos είπε Όχι δεν έχω το 4Κ. λύστε μου μια απορία. όταν λέμε android tv σημαίνει βλέπω μόνο το περιβάλλον από το android και αν θέλω κανάλια έχει άλλο interface η το ενσωματώνει στο android σαν εφαρμογή? Το λογισμικο ειναι android tv με ui της εταιρείας. Δηλαδη το android τρεχει μονιμα απο πισω. Για αυτό και ειναι λιγο πιο βαριές στη χρηση.
alexxkidd31 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, vsaradopoulos είπε Όχι δεν έχω το 4Κ. λύστε μου μια απορία. όταν λέμε android tv σημαίνει βλέπω μόνο το περιβάλλον από το android και αν θέλω κανάλια έχει άλλο interface η το ενσωματώνει στο android σαν εφαρμογή? Είναι σαν εφαρμογή αλλά και σαν πηγή εισόδου (η κεραία δλδ, λογικό)
makis269 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) αξίζει ? έχει 3 θύρες hdmi ή δυο ? όπως διαβάζω αλλού για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από makis269
souxoumouxou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, kukukali είπε Ειναι καποια απο αυτες alexa compatible? Η 6300 που πήρα, γραφει για Alexa ναι. Όχι όμως για Google. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις