Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει για βασικη τηλεοραση στο σαλονι χωρις να εχω πολλές απαιτησεις. Βλεπω netflix & youtube και καποιες φορές spotify. Overall, ειναι καλή περίπτωση σε αυτά τα χρηματα; Στα 300 υπάρχει κάτι αλλο καλύτερο;

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δυστηχως φιλε μου δεν εχει android,κοιτα για το επομενο μοντελο που εχει android 9 που αναφερει ο φιλος μας εδω athanasios

Επεξ/σία από special
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Nikostsiaou είπε

τι ειναι προτιμοτερο να αγορασω την 6300 στα 289 και να παρω ενα tv box η να παρω την 6420 στα 319?

Εάν θέλεις CosmoteTV και Nova η 6300 δεν κάνει, χρειάζεσαι box πιστοποιημένο, υπολόγισε συν κανά 60άρι στην καλύτερη περίπτωση. Η 6420 παίζει κανονικά CosmoteTV και Nova.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως ειναι καλη ιδεα να μπει και η 6420 στον τιτλο και στο αρχικο ποστ.

Edit: Μπηκε πριν 5'...

Επεξ/σία από Chrisfm94
  • Like 1
Δημοσ.

Περίμενε! Θα βγουνε πολλές προσφορές λόγω Μουντιάλ που ξεκινάει σε 20 μέρες... Κάπου εκεί πέφτει και το μπλακ φραιντεϊ και θα γίνει χαμουλης...

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Μερικές με Android λειτουργικό αργούν να ανοίξουν όμως και γενικά δε συστήνονται για χρήση από ηλικιωμένους κλπ. Αυτή θα είναι έτσι άραγε;

Αν είναι σαν την THOMSON που είχα πάρει πριν 3 χρόνια, τότε ναι. Θέλει αρκετό χρόνο να ανοίξει και μέχρι να ανταποκρίνεται καλά. Δηλαδή, πατάς να ανοίξει και προλαβαίνεις να κάνεις μια μικροδουλειά στο ενδιάμεσο. Παρ΄ολα αυτά, έχοντας δεχτει το θέμα της ταχύτητας, με έχει καλύψει πλήρως λόγω Android, αφού της έχω φορτώσει με άνεση ό,τι εφαρμογή ήθελα.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, orenakos είπε

Αν είναι σαν την THOMSON που είχα πάρει πριν 3 χρόνια, τότε ναι. Θέλει αρκετό χρόνο να ανοίξει και μέχρι να ανταποκρίνεται καλά. Δηλαδή, πατάς να ανοίξει και προλαβαίνεις να κάνεις μια μικροδουλειά στο ενδιάμεσο. Παρ΄ολα αυτά, έχοντας δεχτει το θέμα της ταχύτητας, με έχει καλύψει πλήρως λόγω Android, αφού της έχω φορτώσει με άνεση ό,τι εφαρμογή ήθελα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Για τον συνειδητοποιημένο χρήστη όντως είναι ένα θέμα που μπορεί να ζήσει με αυτό. Οι προβληματισμοί μου ήταν για το κατά πόσο τηλεοράσεις με τέτοιο τρόπο λειτουργίας θα είναι κατανοητές σε γονείς, παππούδες και λοιπό τέτοιο πληθυσμό. Φοβάμαι πως αρκετούς από αυτούς θα τους ξένιζε το αργό άνοιγμα, το πολύπλοκο μενού κλπ.

Δημοσ.

Ναι, στην πράξη το να αργεί να ανοίξει εάν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις τις επιπλέον "βαριές" λειτουργίες είναι περιττό και, φαντάζομαι, πιο ενοχλητικό

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, orenakos είπε

Ναι, στην πράξη το να αργεί να ανοίξει εάν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις τις επιπλέον "βαριές" λειτουργίες είναι περιττό και, φαντάζομαι, πιο ενοχλητικό

Κάπου διάβαζα για κάποια μοντέλα που έχουν κάποια ρύθμιση να κάνουν bypass το αργό άνοιγμα με κάποιο τρόπο (ίσως ανοίγουν μετέπειτα στο background το "android "κομμάτι; ). Γνωρίζεις κάτι σχετικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...