Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τηλεόραση σε χαμηλή τιμή για 55αρα smart με αρκετές προεγκατεστημενες εφαρμογές. 

https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/55-65/thomson-55ug6300-55-led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20400085

Specs

Review

Skroutz - best price από 403€ πλέον μεταφορικών (χαμηλότερη τιμή τα 351€)

--------------------------------------------------------------------

Edit:Υπάρχει και αυτή σε προσφορά από Γερμανό με Android tv στα 319€ 

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν την χρειάζομαι καν και δεν θα έχω που να την βάλω αλλά αλήθεια γιατί να μην την αγοράσω σε αυτή τη τιμή να υπάρχει στην άκρη? Κλεψιά..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε

Ρε παιδιά δεν την χρειάζομαι καν και δεν θα έχω που να την βάλω αλλά αλήθεια γιατί να μην την αγοράσω σε αυτή τη τιμή να υπάρχει στην άκρη? Κλεψιά..

Γιατι σε 2 χρονια που θα την χρειαστείς δε θα παιρνει αναβαθμίσεις και θα δουλευουν οι μισες εφαρμογες. +Οτι δεν θα εχει και εγγύηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν θες να προσθεσεις εφαρμογες συνήθως, αν εχει λειτουργικο android ,εχεις μεγαλύτερη ευκολία 

Επεξ/σία από simplemind79
Δημοσ.

Προσοχή. Δεν έχει Android λειτουργικό το συγκεκριμένο μοντέλο. Για τους ενδιαφερόμενους, εγώ προτείνω να δώσετε 20 ευρώ παραπάνω και να πάρετε το μοντέλο 55UG6420 που επίσης είναι σε προσφορά και είναι Android.

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Αthanasios είπε

Προσοχή. Δεν έχει Android λειτουργικό το συγκεκριμένο μοντέλο. Για τους ενδιαφερόμενους, εγώ προτείνω να δώσετε 20 ευρώ παραπάνω και να πάρετε το μοντέλο 55UG6420 που επίσης είναι σε προσφορά και είναι Android.

Μερικές με Android λειτουργικό αργούν να ανοίξουν όμως και γενικά δε συστήνονται για χρήση από ηλικιωμένους κλπ. Αυτή θα είναι έτσι άραγε;

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Αthanasios είπε

30, αλλα ναι thanks!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Αthanasios είπε

Android  μπορεί να μην έχει άλλα παίρνει όλα τα app κανονικά. Απλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να το διαχωρίσω όσον αφορά το λειτουργικό του (tizen, web os κτλ) είναι στα Specs. 

Μοντέλο του 20 με VA panel. Προσωπικά θεωρώ κλεψιά 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Android  μπορεί να μην έχει άλλα παίρνει όλα τα app κανονικά. Απλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να το διαχωρίσω όσον αφορά το λειτουργικό του (tizen, web os κτλ) είναι στα Specs. 

Είναι κάποιο δικό της λειτουργικό;

Δημοσ.

στα σπεκσ λεει μόνο netflix, youtube εχει disney+, ertflix? πρεπει να περάσεις κάποιο firmaware για να βάλεις καινουργιο app?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, 41ex είπε

στα σπεκσ λεει μόνο netflix, youtube εχει disney+, ertflix? πρεπει να περάσεις κάποιο firmaware για να βάλεις καινουργιο app?

Το interface είναι όπως στο βίντεο αυτό. Εκεί δείχνει για άλλες εφαρμογές. Πάντως disney είναι κομπλέ. Ο, τι δεν περνάει, το βάζεις με unknown sources και τελος

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, PantelisKapa είπε

Οχι, εχουν ξαναπαιξει παρομοιες τιμες. Οταν χρειαστεις θα παρεις ο,τι ακριβως χρειαστεις. Πεταμενα λεφτα ειναι με την λογικη που γραφεις παραπανω. Εντελως πεταμενα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...