Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kirileman είπε

Περίεργο που έχεις lag. Σε ποια συσκευή παίζεις;

Ισχύει. Το δοκίμασα σε AC odyssey, Witcher 2 και Cyberpunk 2077  και δεν είχα κανένα θέμα.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, kirileman είπε

Περίεργο που έχεις lag. Σε ποια συσκευή παίζεις;

Είναι παρα πολύ πιθανό να φταίει η συσκευή μου διότι το προσπάθησα σε ένα box που μου έδωσε η nova για το EON, αν και είμαι ευχαριστημένος γενικά και στριμαρει 4K, και όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές που του έχω βάλει πάνε άψογα. Επιφυλάσσομαι στο τι αποτελέσματα θα είχα αν είχα πχ nvidia shield. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Είναι παρα πολύ πιθανό να φταίει η συσκευή μου διότι το προσπάθησα σε ένα box που μου έδωσε η nova για το EON, αν και είμαι ευχαριστημένος γενικά και στριμαρει 4K, και όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές που του έχω βάλει πάνε άψογα. Επιφυλάσσομαι στο τι αποτελέσματα θα είχα αν είχα πχ nvidia shield. 

Το έχω αυτό το κουτί, αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Βάζεις την tv σε gaming mode?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kirileman είπε

Το έχω αυτό το κουτί, αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Βάζεις την tv σε gaming mode?

Δε ξέρω καν αν έχει τέτοιο πράγμα 🤣🤣🤣

Έχει τελικά στις ρυθμίσεις εικόνας gaming mode. Λες να φταίει αυτό; Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο… Με έβαλες σε σκέψεις..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Δε ξέρω καν αν έχει τέτοιο πράγμα 🤣🤣🤣

Έχει τελικά στις ρυθμίσεις εικόνας gaming mode. Λες να φταίει αυτό; Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο… Με έβαλες σε σκέψεις..

Λογικά θα μειωθεί το lag.

• Thanks 1
Δημοσ.

"Λιγο" που εκατσα χθες και το εψαχνα πηγα και εφτιαξα έναν δωρεαν λογαρισμο για αρχη να δω πως θα παει επειδη εχω ενα σαπακι για λαπτοπ και θελω να παιζω κανα λολακι σπιτι και να μην τραβιεμαι σε νετ 

Δεν το σηκωνε δυστηχως το λαπτοπ μ το λολ το έπαιζε κανονικα με 120+ fps αλλα κολλουσε ολο το λαπτοπ 

Οποτε ρωτάω εγω να ασχοληθώ να του κουμποσω λιγο ραμ ακομα για να τρέχει το ge force now καλυτερα και να εκναι playable η να παω να δτιαξω ενα οτι να ναι πισι για ενα free to play παιχνίδι

Δημοσ.

Καλημερα! Δοκιμασα την  εφαρμογη σε Λαπτοπ και σε PC
220mbps down 22mbps up
Δουλευει αψογα με ethernet αλλα στην πληρωμενη συνδρομη εχει προσβαση σε καλυτερους σερβερ χωρις τοση αναμονη !
Παιδια το "lag" εχει να κανει και με την γραμμη του καθενα! δεν παιζει ρολο μονο η ταχυτητα αλλα και η σταθεροτητα οπως και η επιλογη διαδρομης που στελνονται και λαμβανονται πακετα. Το δοκιμασε και ο κολλητος μ με 200mbps down και του κολλουσε σχετικα !
Εγω στα games (LOL EUW) εχω 46-48 ms εκεινος εχει 60-70 εχουμε διαφορετικο παροχο
αρα καταβαινεται οτι το LAG μπορει να ειναι θεμα και το πως αποδειδη η γραμμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, venuets είπε

Καλημερα! Δοκιμασα την  εφαρμογη σε Λαπτοπ και σε PC
220mbps down 22mbps up
Δουλευει αψογα με ethernet αλλα στην πληρωμενη συνδρομη εχει προσβαση σε καλυτερους σερβερ χωρις τοση αναμονη !
Παιδια το "lag" εχει να κανει και με την γραμμη του καθενα! δεν παιζει ρολο μονο η ταχυτητα αλλα και η σταθεροτητα οπως και η επιλογη διαδρομης που στελνονται και λαμβανονται πακετα. Το δοκιμασε και ο κολλητος μ με 200mbps down και του κολλουσε σχετικα !
Εγω στα games (LOL EUW) εχω 46-48 ms εκεινος εχει 60-70 εχουμε διαφορετικο παροχο
αρα καταβαινεται οτι το LAG μπορει να ειναι θεμα και το πως αποδειδη η γραμμη

Προφανώς το lag έχει να κάνει με τα ms. Ας έχει 500 mbps αν έχει ταυτόχρονα 100 ms δεν πάει πουθενά. Και προφανώς για αυτές τις δουλειές μόνο καλώδιο 

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Macosj είπε

Προφανώς το lag έχει να κάνει με τα ms. Ας έχει 500 mbps αν έχει ταυτόχρονα 100 ms δεν πάει πουθενά. Και προφανώς για αυτές τις δουλειές μόνο καλώδιο 

Φίλε μου θεωρείς ότι με αυτές τις μετρήσεις θα έπρεπε να έχω πρόβλημα; Αν ναι, τι θα μπορούσα να κάνω;

FAEE8252-2936-4DBF-9E53-29DF92197F83.jpeg

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Φίλε μου θεωρείς ότι με αυτές τις μετρήσεις θα έπρεπε να έχω πρόβλημα; Αν ναι, τι θα μπορούσα να κάνω;

FAEE8252-2936-4DBF-9E53-29DF92197F83.jpeg

Αυτό είναι τεστ από το GeForce Now? Αν ναι μια χαρά μπορείς χωρίς κολλήματα, δεδομένου ότι έχεις και 0% loss. Πρέπει να ξέρουμε ότι αυτα τα ms είναι ο χρόνος που χρειάζεται να πάει το σήμα και να έρθει από τη συσκευή στο σερβερ 

Δημοσ.

Επειδή έχω χρησιμοποιήσει αρκετά την υπηρεσία, εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα, πρόβλημα με αυξημένα ms έχει μόνο η Cosmote που στον EU Southeast (Βουλγαρία) δεν έχει απευθείας σύνδεση αλλά πηγαίνει μέσω άλλων βρόχων στην Ευρώπη.

Γενικά σε οτιδήποτε μη competitive η υπηρεσία είναι εξαιρετική, έχω τερματίσει αρκετά παιχνίδια (πχ τελευταία tomb raider) όταν ο μικρός μου έπαιρνε το pc.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Macosj είπε

Αυτό είναι τεστ από το GeForce Now? Αν ναι μια χαρά μπορείς χωρίς κολλήματα, δεδομένου ότι έχεις και 0% loss. Πρέπει να ξέρουμε ότι αυτα τα ms είναι ο χρόνος που χρειάζεται να πάει το σήμα και να έρθει από τη συσκευή στο σερβερ 

Αυτό είναι το τεστ που έκανα στο λαπτοπ βγάζοντας το καλώδιο από το box και βάζοντας το στο λαπτοπ. 

Δημοσ.

Το Τεστ που εχει κανει παραπανω ειναι απο SpeedTest της Ookla και απο συσκευη σε συσκευη μπορει να αλλαζει τα νουμερα :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, venuets είπε

Το Τεστ που εχει κανει παραπανω ειναι απο SpeedTest της Ookla και απο συσκευη σε συσκευη μπορει να αλλαζει τα νουμερα :)

Ναι αυτό που ήθελα να τονίσω ότι το ίδιο καλώδιο δίνει στο box με αυτό που έδωσα στο λαπτοπ. Box με box από ότι καταλαβαίνω έχουν διάφορες στο πως τραβάνε Ίντερνετ. Θα δοκιμάσω και αυτό με το gaming mode της Tv μήπως φταίει αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά με καλή γραμμή αξίζει πολύ το είχα δοκιμάσει όταν είχα igpu. Είναι πολύ καλή εναλλακτική, έχεις ένα φθηνό PC για δουλειές γραφείου πχ με i3 με μια 100αρα γραμμή και παίζεις σχεδόν ότι θες από την Steam library σου. Δεν υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια αλλά δεν νομίζω να μείνει κανείς παραπονεμενος. Αν περιμένετε άμεσες αποκρισεις σε competitive fps ξεχάστε το δεν συγκρίνεται με local gaming σε gpu ή θα συμβιβαστείτε ή θα λιώσετε στο single player.

Επεξ/σία από iazriel
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...