Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GeForce Now Priority Συνδρομή 6 μηνών 29.99 €
https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/memberships/
πλατφορμα Streaming για παιχνιδια !
Δεν την εχω δοκιμασει αλλα λενε οτι αν εχεις καλη ταχυτητα και ms αξιζει !

Μπορειται να δοκιμασετε την Free που εχει καποια αναμονη και σε οσουν κανει και το θελουν να το παρουν !

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βγάζεις τον χειμώνα με 30 ευρώ. Τέλεια. Λείπουν κάποια παιχνίδια, αλλά οκ, δεν έχουμε και άπειρο χρόνο. Έλεγα να αναβαθμίσω το pc, αλλά τελικά έφαγε άκυρο για μια ακόμα χρονιά. Τζάκι, καναπές, Nvidia Shield και ουσιαστικά το ρεύμα που θα κάψει η τηλεόραση.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, filip123go είπε

Στο GeForce Now πρέπει να αγοράσεις και τα παιχνίδια έτσι; Δεν είναι πχ σαν το xbox game pass..

Λέει ότι συνδέεται με της πλατφόρμες!
Το βραδυ που θα παω σπιτι θα δοκιμασω το FREE στην TV να δω αν παιζει και τι χρειαζεται ! εαν μεχρι τοτε εχει απαντηση καποιος αλλος θα με βγαλει απο τον κόπο :P

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, filip123go είπε

Στο GeForce Now πρέπει να αγοράσεις και τα παιχνίδια έτσι; Δεν είναι πχ σαν το xbox game pass..

Ναι, τα αγορασμένα παιχνίδια στο steam, origin κλπ παίζεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kirileman είπε

Ναι, τα αγορασμένα παιχνίδια στο steam, origin κλπ παίζεις.

Δηλαδή ουσιαστικά "νοικιάζω" ένα gaming PC από την Nvidia. Not bad. Με οπτική 100/10 μήπως γνωρίζεις εάν θα μπορώ να παίζω high setting σε 2k ανάλυση; 

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, filip123go είπε

Δηλαδή ουσιαστικά "νοικιάζω" ένα gaming PC από την Nvidia. Not bad. Με οπτική 100/10 μήπως γνωρίζεις εάν θα μπορώ να παίζω high setting σε 2k ανάλυση; 

ναι ανετα

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, filip123go είπε

Με το μεσαίο πακέτο της προσφοράς παίρνεις μέχρι 1080/60

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, venuets είπε

Απορία ! αυτό τρέχει σε smart tv απευθείας ;

Υπάρχει σίγουρα σε συγκεκριμένα μοντέλα της LG από 2021 και μετά.

https://www.lg.com/us/support/help-library/compatible-lg-tvs-with-nvidia-geforce-now-beta-CT10000020-20152438861512

Παίζει και σε Android-Google TV αλλά εκεί δεν είμαι σίγουρος αν παίζει σε όλα τα μοντέλα.

https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/system-reqs/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Δεν έχω οπτική αλλά η δίκη μου σύνδεση δίνει 90/10 στο κουτί σταθερά και έχω lag. Μικρό μεν αλλά εκνευριστικό. Σε παιχνίδια τύπου  assassin. Cod κλπ δε δοκιμάζω καν.

Δημοσ.

προς ολους οσους το Τσεκαρουν ! Μπορειται να μπειτε και να παρετε την Free συνδρομη και να δειτε αν σας καλύπτει
μετα απο εκει μπορειται να πατε σε συνδρομητικό.

Εγω θα επανελθω μετα της 9 αφου θα κανω δοκιμες να σας πω

Δημοσ.

Δοκίμασα λίγο το cyberpunk στο κινητό. Μια χαρά παίζει (όσο μπορεις να παίξεις σε τέτοια οθόνη :P ). 
Κινητό: samsung galaxy s21

Σύνδεση: οπτική ΟΤΕ 100/10

το κινητό ήταν συνδεδεμένο στο κατευθείαν στο router του OTE (στο 5ghz wifi network) . 
Το απόγευμα θα το δοκιμάσω και στο σταθερο pc. 
Πολύ κρίμα που δεν παίζει σε linux ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...