Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα. Έχω έχω πρόβλημα με το facebook. Πρόσφατα άλλαξα τον κωδικό του facebook, τον έγραψα σαν αρχείο στο κινητό να το έχω κ κατά λάθος τον διέγραψα. Τώρα είμαι σε σύνδεση, πηγαίνω στην επιλογή να κάνω ανάκτηση μέσω sms κ δεν μου έρχεται κάποιο μήνυμα, ούτε στα ανεπιθύμητα. Email δεν έχω βάλει απ ότι είδα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το φτιάξω. Γιατί σκέφτομαι να αλλάξω κ κινητό κ δεν προχωράω σε αγορά γιαυτόν τον λόγο. Γενικά βλέπω το εχουν δυσκολέψει το face για επαναφορά 

Δημοσ.

Πως γινεται να εχεις λογαριασμο στο facebook χωρις να εχεις δηλωσει μαιλ; Απο υπολογιστη δοκιμασες να κανεις ανακτηση κωδικου;

Δημοσ.

Ναι αλλά μου βγάζει τα ίδια. Θυμάμαι ότι είχα βάλει email αλλά για να μου δίνει μόνο την επιλογή για αποστολή με sms, καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται με το email. Κ δεν μπορώ να προσθέσω άλλο γιατί μου ζητάει τον κωδικο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για τους κωδικους που δε θυμομαστε πηγαινε στη σελιδα google chrome πανω δεξια εχει τις κουκιδες.πατας ρυιμισεις κ ανακτηση κωδικων .εκει εμφανιζονται ολοι οι κωδικοι προσβασης σου αν τους ειχες αποιθηκευσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...