NIGHTMARE1980 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Χαιρετώ την παρέα. Έχω έχω πρόβλημα με το facebook. Πρόσφατα άλλαξα τον κωδικό του facebook, τον έγραψα σαν αρχείο στο κινητό να το έχω κ κατά λάθος τον διέγραψα. Τώρα είμαι σε σύνδεση, πηγαίνω στην επιλογή να κάνω ανάκτηση μέσω sms κ δεν μου έρχεται κάποιο μήνυμα, ούτε στα ανεπιθύμητα. Email δεν έχω βάλει απ ότι είδα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το φτιάξω. Γιατί σκέφτομαι να αλλάξω κ κινητό κ δεν προχωράω σε αγορά γιαυτόν τον λόγο. Γενικά βλέπω το εχουν δυσκολέψει το face για επαναφορά
lector Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Πως γινεται να εχεις λογαριασμο στο facebook χωρις να εχεις δηλωσει μαιλ; Απο υπολογιστη δοκιμασες να κανεις ανακτηση κωδικου;
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Ναι αλλά μου βγάζει τα ίδια. Θυμάμαι ότι είχα βάλει email αλλά για να μου δίνει μόνο την επιλογή για αποστολή με sms, καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται με το email. Κ δεν μπορώ να προσθέσω άλλο γιατί μου ζητάει τον κωδικο
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Eχεις κοιτάξει αν τον έχεις στο drive ?Αν έχεις συγχρονισμό για τα αρχεία.
angelina270575 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 για τους κωδικους που δε θυμομαστε πηγαινε στη σελιδα google chrome πανω δεξια εχει τις κουκιδες.πατας ρυιμισεις κ ανακτηση κωδικων .εκει εμφανιζονται ολοι οι κωδικοι προσβασης σου αν τους ειχες αποιθηκευσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα