Προς το περιεχόμενο

ASUS Vivobook Pro OLED Laptop (14″ 2.8K, Ryzen 7-5800H, 16GB, 512GB, W11) 594€ [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, s2117 said:

Εγγύηση αμαζον προσωπικά οπότε χρειάστηκα, ήταν άψογοι, πολύ καλύτερα σε σχέση με μαγαζιά εδώ.

Εγώ το προλαβα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα το κρατήσω,  γιατί έχω βάλει στο μάτι ενα άλλο. Αν όχι,  ενημερώνω αν θες 

Ναι με ενδιαφέρει στο είχα γράψει και στο άλλο thread για το ZenBook, είχες πατήσει και like 🤣 

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, VaggD είπε

Δεύτερη φορά που δεν πρόλαβα ‍😤

Τι ισχύει με εγγύηση σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά, καλύπτει το Αμαζον?

Έχει ένα ακόμη τελευταίο.

image.png.64e69af0a5e4bc641f14e31428e5a336.png

• Like 1
Δημοσ.
34 minutes ago, dimitrisg55 said:

Έχει ένα ακόμη τελευταίο.

image.png.64e69af0a5e4bc641f14e31428e5a336.png

Μόλις μπήκα και το βγάζει στα 698.

Υπάρχει τρόπος να έρχεται ειδοποίηση όταν αλλάζει η τιμή?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, VaggD είπε

Μόλις μπήκα και το βγάζει στα 698.

Δοκίμασε να δεις κάτω από άλλους seller, νομίζω υπάρχει ακόμη.

IMG_20221108_084254_032.jpg

45 λεπτά πριν, VaggD είπε

Υπάρχει τρόπος να έρχεται ειδοποίηση όταν αλλάζει η τιμή?

Υπάρχει το keepa που μπορείς να βάλεις να κάνει track τις τιμές από amazon.

Επεξ/σία από dimitrisg55
  • Like 1
Δημοσ.

Κατάφερα τελικά να το αγοράσω αν και μου πήγε 606 γιατί έβαλα expedited shipping για να έρθει μέσα στον Νοέμβριο διαφορετικά έβγαζε 3 Ιανουαρίου...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, VaggD είπε

Κατάφερα τελικά να το αγοράσω αν και μου πήγε 606 γιατί έβαλα expedited shipping για να έρθει μέσα στον Νοέμβριο διαφορετικά έβγαζε 3 Ιανουαρίου...

Καλά έκανες, να δούμε πότε θα παραλάβουμε και εμείς που λέει 29/11-05/12

Επεξ/σία από dimitrisg55
  • Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, dimitrisg55 said:

Καλά έκανες, να δούμε πότε θα παραλάβουμε και εμείς που λέει 29/11-05/12

Τουλάχιστον είναι καλό deal τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα όποτε δεν θα έχουν buyers remorse αν γκρεμιστεί κανένας φούρνος και βγεί καμία καλή προσφορά στην Ελλάδα.

@venuets μήπως να κάνεις update τον τίτλο ότι πρωινές ώρες επανέρχεται η τιμή για 1-2 κομμάτια ?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VaggD είπε

Τουλάχιστον είναι καλό deal τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα όποτε δεν θα έχουν buyers remorse αν γκρεμιστεί κανένας φούρνος και βγεί καμία καλή προσφορά στην Ελλάδα.

@venuets μήπως να κάνεις update τον τίτλο ότι πρωινές ώρες επανέρχεται η τιμή για 1-2 κομμάτια ?

Το ξαναεβγαλαν προσφορα τελικα???? 

Δημοσ.

Κάποιες μέρες συνήθως πρωινές ώρες βγάζει ένα τεμάχιο στα 594€ και μετά τέλος.

Σήμερα πχ όταν έγραψε ο @dimitrisg55 ότι είναι ξανά διαθέσιμο εγώ μπήκα και είχε ανέβει η τιμή, μετά από λίγη ώρα έκανα refresh και ήταν ξανά διαθέσιμο. Λογικά ο προηγούμενος που το είχε βάλει στο καλάθι του δεν ολοκλήρωσε την αγορά και έτσι το πρόλαβα εγώ.

Αν σ ενδιαφέρει βάλε ξυπνητήρι 7 και κρατά καραούλι 😅

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, VaggD είπε

Εφόσον έχει φτάσει Ελλάδα γιατί θα παραλάβω 16 ?

Screenshot 2022-11-09 at 11.35.36 AM.png

Μπορεί να παραλάβεις νωρίτερα, εμένα δεν έχει σταλεί καν ακόμη και όταν το είχα παραγγείλει δεν υπήρχε διαφορά μεταξύ standard και expedited shipping.

IMG_20221109_115213.jpg

Δημοσ.
21 minutes ago, dimitrisg55 said:

Μπορεί να παραλάβεις νωρίτερα, εμένα δεν έχει σταλεί καν ακόμη και όταν το είχα παραγγείλει δεν υπήρχε διαφορά μεταξύ standard και expedited shipping.

IMG_20221109_115213.jpg

Έχω ξανακάνει αγορά με expedited αλλά έπαθα σοκ το ποσό γρήγορα ήρθε Ελλάδα το δέμα, τέτοια ταχύτητα ούτε από τοπική αλυσίδα, άξιζε τα επιπλέον 12€.

Μάλλον περιμένει να μαζέψει πολλά δέματα που είναι με απλή αποστολή για Ελλάδα πριν τα στείλει, αν αναλογιστούμε ότι μόνο από insomnia έγιναν αρκετές αγορές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...