Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 600-700€ (η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο, οπότε υπολογίζουμε και την αφαίρεση του ΦΠΑ).
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι, απλά να μπορεί να βγάλει τιμολόγιο χωρίς να μας παιδέψει.
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούρια κατά κύριο λόγο
5) Μέγεθος οθόνης;  Κυρίως μέχρι 6.5" το πολύ
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Σίγουρα 5G και εννοείται να έχει NFC
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι είναι σημαντικό χαρακτηριστικό.
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;  Έτσι κι έτσι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;  Όχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Κυρίως photos και browsing

Πληροφοριακά το κινητό θα αγοραστεί στις γιορτές κατά τον Δεκέμβρη, ήμουν σχεδόν έτοιμος να κλείσω προς το iphone 13 η κάποιο 12 pro/pro max μεταχείρο, επειδή κάθε βδομάδα σχεδόν αλλάζω άποψη δυστυχώς αυτό το καιρό καλοβλέπω s22 (αν και ο exynos με προβληματίζει λίγο γιατί συγκρητικά με τον snapdragon που βγαίνει στο εξωτερικό φαίνεται αρκετά πιο αργός), επίσης το 21 δε νομίζω να με χαλούσε αλλά αν καταφέρω θα προτιμήσω το s22, τουλάχιστον στα reviews που έχω δει λένε αξίζει περισσότερο πέραν της μπαταρίας), Υ.Γ τώρα έχω το realme gt master edition από το οποίο δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο (το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει στέρεο ηχεία αλλά το ήξερα προφανώς), αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση δεκτή, ευχαριστώ!

Επεξ/σία από beverlover
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά στις μεγάλες αλυσίδες για να μην ταλαιπωρηθείς.

Αφού θα είναι τον Δεκέμβριο δες μπας και βγάλει τίποτα η black friday.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Λογικά στις μεγάλες αλυσίδες για να μην ταλαιπωρηθείς.

Αφού θα είναι τον Δεκέμβριο δες μπας και βγάλει τίποτα η black friday.

καλησπέρα φίλε Νίκο, θα μπλέξω με τα σκρουτζομάγαζα δηλαδή;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, beverlover είπε

Τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα βρίσκουν 157 δικαιολογίες για να μην κόψουν αποφορολογημένο τιμολόγιο...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, beverlover είπε

Ανάλογος.

Πρέπει να το έχει κάνει κάποιος που ήταν ευχαριστημένος για να σου πει πιο σκρουτζαδικο είναι.

Δηλαδή δεν είναι όλα ,αλλά τα περισσότερα είναι αυτό που είπε ο @g_mateo

Δημοσ.
12 ώρες πριν, g_mateo είπε

Τα περισσότερα σκρουτζομάγαζα βρίσκουν 157 δικαιολογίες για να μην κόψουν αποφορολογημένο τιμολόγιο...

10 ώρες πριν, GATE123 είπε

Ανάλογος.

Πρέπει να το έχει κάνει κάποιος που ήταν ευχαριστημένος για να σου πει πιο σκρουτζαδικο είναι.

Δηλαδή δεν είναι όλα ,αλλά τα περισσότερα είναι αυτό που είπε ο @g_mateo

κατάλαβα, για κινητάκι καμιά γνώμη;; 😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, beverlover είπε

κατάλαβα, για κινητάκι καμιά γνώμη;; 😆

Από σκρουτζαδικο χωρίς τιμολόγιο?

Για πόσα λεφτά?

Κάθε εβδομάδα αλλάζεις γνώμη.

Ποιος ο λόγος να σου πούμε τώρα αφού η αγορά θα γίνει τον Δεκέμβριο.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Από σκρουτζαδικο χωρίς τιμολόγιο?

Για πόσα λεφτά?

Κάθε εβδομάδα αλλάζεις γνώμη.

Ποιος ο λόγος να σου πούμε τώρα αφού η αγορά θα γίνει τον Δεκέμβριο.

τώρα αν θα είναι η όχι από σκουτζάδικο μετά από αυτά που μου είπατε θα δείξει, κοίτα επειδή εδώ και κάνα μήνα το ψάχνω πολύ και με δεδομένων των συσκευών που έχουν βγει μέχρι σήμερα στα 6 7 κατοστάρικα με την απαλαγγή ΦΠΑ βλέπω ως μεγαλύτερα υποψήφια το iphone 13 και το Galaxy s21 FE

Επεξ/σία από beverlover
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση γιατί σε όλα τα σχόλια σας καταλαβαίνω κατι. 

Το τιμολόγιο με έμβασμα αφαιρεί το ΦΠΑ.

Το τιμολόγιο με δόσεις το αφαιρεί? Αν ναι πότε? 

Θέλω να κάνω μια αγορά 2 κινητών από την kaisershop διότι η μεγαλες αλυσίδες δεν διαθέτουν 1 απο τα 2 κινητά που θέλω ( asus rog 6pro η oneplus 10t). Βασικά το rog6pro στην Ελλάδα δεν το βρίσκω. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, FatalErr0r είπε

Καλησπέρα! Θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση γιατί σε όλα τα σχόλια σας καταλαβαίνω κατι. 

Το τιμολόγιο με έμβασμα αφαιρεί το ΦΠΑ.

Το τιμολόγιο με δόσεις το αφαιρεί? Αν ναι πότε? 

Θέλω να κάνω μια αγορά 2 κινητών από την kaisershop διότι η μεγαλες αλυσίδες δεν διαθέτουν 1 απο τα 2 κινητά που θέλω ( asus rog 6pro η oneplus 10t). Βασικά το rog6pro στην Ελλάδα δεν το βρίσκω. 

AN δε κάνω λάθος πρέπει να τα δώσεις κασέρι τα χρήματα για απαλλαγή ΦΠΑ, αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν τα παιδιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, l_kostas είπε

και το Xiaomi 12T Pro φαίνεται ενδιαφέρον πάντως.

ναι φαίνεται και αυτό όπως και το poco f4 GT, αλλά σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα να δώσω άλλα λίγα και να πάω σε κάτι πιο "ποιοτικό" στα σημεία, δεν έχω κάποιο κόμπλεξ με τα κινέζικα (realme έχω τώρα και είμαι φουλ ευχαριστημένος) απλά θεωρώ ότι αυτές οι εταιρίες είναι πιο deal breaker στα mid range κινητά, όταν μιλάμε πλέον για κινητά άνω των 700 800 ευρώ θα προτιμούσα προσωπικά να πάω σε samsung η σε κάποιο apple 

Επεξ/σία από beverlover
Δημοσ.
1 ώρα πριν, beverlover είπε

ναι φαίνεται και αυτό όπως και το realme f4 GT, αλλά σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα να δώσω άλλα λίγα και να πάω σε κάτι πιο "ποιοτικό" στα σημεία, δεν έχω κάποιο κόμπλεξ με τα κινέζικα (realme έχω τώρα και είμαι φουλ ευχαριστημένος) απλά θεωρώ ότι αυτές οι εταιρίες είναι πιο deal breaker στα mid range κινητά, όταν μιλάμε πλέον για κινητά άνω των 700 800 ευρώ θα προτιμούσα προσωπικά να πάω σε samsung η σε κάποιο apple 

Εννοείς Poco F4 GT γιατί σε Realme δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Είμαι χρόνια χρήστης σειράς OnePlus T  από το 5t και το κινητό δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου μέχρι φέτος. Όσο αφορά τα Samsung και τα iPhone επειδή είμαι άνθρωπος που σπούδασε marketing θα πω ότι ναι είναι καλά κινητά άλλα με το marketing και το brand τους νομίζουν ότι είναι λογικό το 2κ€ ενώ τα κινητά τους στοιχίζουν 500€. Εντάξει είναι πολλά βάση του δικού σκεπτικού και δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν σε τόσο μεγάλο βαθμό άλλο 500 σε 1000 και άλλο 500 σε 2000✌️. Μου λες εσυ μετά καλά αλλά και το rog6pro βρίσκεται στα 2κ€ δεν δικαιολογείται η απόφαση σου θα σου πω δες τα χαρακτηριστικά του σε σχέση με τους 2 κολοσσούς 🤔 από την άλλη παίζω παιχνιδια στο κινητό και με βολεύουν αυτού του στιλ τα τηλέφωνα. Δεν θέλω καλή κάμερα αλλά αν ήθελα κάμερα δεν θα έπαιρνα κινητό μην λέμε ότι τα αυτονόητα. 

Στο Xiaomi δεν θα έλεγα όχι αν και με το OnePlus δεν έχουν τεράστιες διαφορές. 

Το poco δεν το έχω δουλέψει, έχω ακούσει πολλά καλά αλλά να πω την αλήθεια μου ως άσχετος της μάρκας θέλω να δω τι άλλο μπορεί να κάνει για να πω ότι ήθελα να το δοκιμάσω 😁

Τελικά με το ΦΠΑ τι θα γίνει ρε παιδιά😁? Που θα μπορούσα αν απευθυνθώ?🤔

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...